Ana26, bas mi je drago da si se javila, nadam se da ces se sama uspit ocistiti, da ce proci sta bezbolnije…mislim na tebe ❤️
Sunny draga,kako si?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sta se sa ovim forumom desava? Prvo svim curama sretno a drugo nismo svi isti.Netko se uzrazava malo bolje ‘GRUBO’ a netko ‘NJEZNO’
Nemojte se prepirat majke vam 😂
RAZUMNA-vjerujem da te je strah svega ali moras pocet malo pozitivnije mislit-TRUDNA si zeno draga 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💞💞-nedaj crnim mislima da ti kvare raspilozenje,vec uzivaj u svkom trenutku/probaj sama sa sobom rjesit par stvari-vjerujem da ces uspjet 🤞🏻🤞🏻Danas imas ultrazvuk i javi nam obaveznooooo kako je bilo.
Pa evo da kazem da sam se i sama 10 + godina mucila i borila da zatrudnim-bila sam sva negativna (u sebi) drugima nisam pokazivala,i gle kad sam skoro vec odustala od svega zatrudnjela sam i evo me u 18 tjednu,nosim curicu koju sam prije par dana prvi put osjetila pod dlanom 🥰🥰🥰🥰🥰-nema te misli kojoj bi dozvolila da mi unisti ovaj osjecaj koji dozivljavam 🥰🥰
Svasta se moze desit i u trudboci i bez nje-to je realnost.
Nemoj mislit negativno i opali samo pozitivu pa ces bit uskoro okrugla kao i ja 😂😂😂 Drzim svima fige a tebi nekako posebno
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Sayuri,kako da ti fino kazem?produzi dalje??jedino ko smara si ti. Nadi si prikladniji forum,ovdje nam svima ides na zivce. Eto ga :) nikad nisam bila bahata i nekome rekla da ode ca,ti si prva pa onda znas koliko si pretjerala i koliko nam ne trebas ovdje! Ciao
Draga Tweety,jako mi je drago zbog urednog uzv-a, prekrasno! ❤️❤️
DragaRazumna, molim te javi se nakon uzv-a,iscekujem tvoje novosti 🥰 mene i dalje zna probadati u jajnicima i donjem dijelu leda,to ce te pratiti kroz trudnocu…
Draga Lindsay, odlicna beta, drzim fige 🍀
Da odem? Ne pada mi na pamet,moram da vidim dokle ova ludost ide...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Trecasreca, problem je kad se neka luda javlja i nakaci samo na pojedine komentare,pa unosi nemir svako par dana. I ja se pitam,kakav je to forum?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Sunny, kako si? 😊
Lindsay, odlična beta. 😊🥳
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Meni je zao što sam ja tako luda i teška. Izgubila sam putanju.
Šta se tiče ultrica obišla sam sve ljekarne i nemaju nikakve aplikatore za njih pa sam ja morala sam izmisliti aplikator pomoću slamki a šta drugo?
Na kraju se i to pokazalo ne praktično 🤷🏻♀️ tako da sam se vratila 👉🥥
Trecasreca presretna sam zbog tebe. Sad mi se čini da ipak nije sve tako crno ali ne valja se previše opustiti po mom po pitanju mislim jer nebojaznu kozu vuk pojede.
I ja sam toliko razočarana sama sa sobom ( što mi je dobiti dijete nemoguća misija) da sam spremna i očekujem poraze ali sreću ne mogu i ne mogu pustiti kroz svoja vrata. Bojim se ako se stvarno se poveselim da će se otići k 👹
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sunny naša priča je neobična. Prva dva spermiograma koje smo napravili bili su cryptozoospermia, gdje su nađena po tri spermija koji su bili loše kvalitete nakon čega su nam rekli da se sa tim ne može raditi (konkretno u Petrovoj su nam rekli doslovno tim riječima da oni neće trošiti novce na nas jer sa takva tri spermija nema smisla ići u postupak), nakon čega smo išli još na konzultacijame u Repromed i Podobnika.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
U Repromedu su nam isto preporučili da bi možda bilo bolje ići na TESE da se nađu bolji spermiji, a kod Podobnika da možemo pokušati. Nakon čega smo odlučili ići na TESE kako bi se našli što bolji spermiji.
Na TESE smo išli u Zg u Vinogradsku što se na kraju pokazalo kao velika greška ali o tom potom.
Na TESE su mužu uzeli ukupno 6 uzoraka i niti u jednom uzorku nije nađen niti jedan jedini spermij.
Nakon toga smo napravili još dva spermiograma koji su bili 0, odnosno azoospermija.
U HR smo bili kod dva urologa u Vinogradskoj i Rebru koji su rekli žao nam je, nema pomoći, možete još jednom probati TESE ali nismo optimistični. Nitko nije niti spomenuo da micro tese postoji ili da bi to bila još jedna opcija.
Budući da sam ja na forumima pročitala da postoji micro tese pitala sam i za to ali s njihove strane nije bilo nekog entuzijazma nego više kao a možete probati ali potrošit ćete previše novaca a nećete ništa postići. Odjednom se svi brinu za moje financije.....
Mi počinjemo razmišljati o donaciji ali se još nadamo da će se čudesno pojaviti koji spermij u ejakulatu i radimo još spermiograma ali se to nije dogodilo.
Nakon isčitavanja interneta i foruma svih mogućih dogovorili smo se muž i ja da moramo pokušati još i micro tese pa makar bankrotirali jer smo vjerovali da nešto mora biti.
Nakon toga smo se javili na mail doktoru iz Istanbula kojem smo poslali sve nalaze od mm i ispričali cijelu priču.
Doktor nam kaže da dođemo i da on vjeruje da ćemo nešto naći s obzirom na nalaze koje je vidio.
Nakon nekoliko mjeseci odlazimo u Istanbul i tamo mm radi spermiogram prije micro tese.
Na spermiogramu se pojavljuje 3-5 spermija različite kvalitete i doktori u Istanbulu kažu da ćemo pokušati bez micro tese te muž daje uzorak još 3 puta. Svaki uzorak smrzavaju i skupljaju spermije za oplodnju.
Sa tim spermijima smo uspjeli oploditi 13 stanica i dobiti 7 embrija.
Tako da mi na kraju nismo niti išli na micro tese ali smo puno pričali sa urologom koji je trebao raditi micro tese i kaže da je puno puta našao spermije nakon što na tese nisu nađeni i baš je spomenuo i mikrodelcije y kromosoma da se isto može naći.
I jako se čudio da je u Hrvatskoj takav pristup.
Tamo je sve na jednoj drugačijoj razini barem iz mog iskustva.
Oprostite na dugom postu ali želim da ovo vide sve ženice u budućnosti kojima će trebati jer znam da bi meni puno značilo da sam imala priliku pročitati nečije iskustvo kada sam tražila.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Razumna moj savjet ti je da potrazit nekog neutralnog psihologa..tebi treba neko da te vodi kroz trudnoću jer vjerovatno ces bit paranoična svih 9 mjeseci jer ti je i ovako put do bebe bio tezak..ako te sad tolko briga muči sta ce tek bit kasnije...molim te da se opustis i da probas mislit pozitivno...vidjet ces da ce bit danas sve ok...otvori prozor i pusti sunce i sreću da ude u tvoj zivot..trudna si...TRUDNAA 🥳🥳
Ludakopatka moze 😊
Sznny jeej javila si se 🤭🤭
Sayuri oprosti ali ja stvarno ne kuzim sta ti radis na ovoj temi 🤷🏽♀️🤷🏽♀️ uletila si i nakačila si se na onu za koju si procjenila da je najslabija i sad tu ispucavas neke frustracije....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji