Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    12. Kolovoz 2021. 20:52

Ja sam uvijek pocela krvariti dan nakon, ali to je individualno. Mislim da bi svi trebali kroz 5 dana.

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Lita.1234
    12. Kolovoz 2021. 20:56

Arnoldica, nisam pratila par mjeseci po forumu, vidim da si sada dobila super rezultate.. sto si mijenjala ? Neka iskustva, savjet?

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Leli91
    12. Kolovoz 2021. 21:11

Ja sam nakon 4 dana prokvarila

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Tweety88🐞
    12. Kolovoz 2021. 21:26

Meni su rekli da je normalno da krvarenje pocne u 7 dana nakon prestanka s utricima. Meni kretalo nakon 3.

💛🧡

• Ana26
    12. Kolovoz 2021. 21:29

Cure , pratim vas redovno,ali nisam pisala. Veselim se lijepim vijestima,a žao mi je zbog loših vijesti. Svaki vaš uspjeh mi daje nadu da ću i ja jednom uspjeti.
    Ja sam ima medikamentozni pobačaj 16.7.i non stop pomalo krvarim,najviše kad se obrišem i kad sam na WC-u.
    Danas sam išla kod svog ginekologa na pregled. U maternici je ostao još komad posteljice od 2 cm x1.2 cm.
    Moja dr kaže da misli da to neće izaći i da ću morati na kiretažu,ali da ona nema toliko iskustva sa pobačajima i dala mi je uputnicu za bolnicu.
    Međutim, kad sam došla s pregleda počela sam krvariti više nego ovih dana i nisu mi ispadali ugrušci. A sad svaki put kad odem na WC ispadaju ugrušci. Jedan je veći ispao i ovi su manji i ja se sad nadam da ću izbjeći kiretažu i da ti kreće van. A još uvijek nisam dobila M ,i nadam se da će s mengom otići sve. Sutra idem vaditi betu.
    Šta vi mislite? Jel koja imala slično iskustvo i da joj je ostao komadić i kolika je bila beta? 
    Ribic? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Tweety88🐞
    12. Kolovoz 2021. 21:30

Beba ne znam sto reci, drzi se 🙄💪🏻 nadam se da ces saznat o cemu se radi u pon.
    Peggy, Lita zao mi je sto nije uspjelo 😔 sretno dalje!
    T_Ivy  mislim na tebe ❤💪🏻
    Sunny ❤💪🏻
    Maslacak jesi ziva?
    Miss kako si? Hematom prosao?
    Dada malena je preslatka spavalica 😍
    Svima koje sam zab 🤗

💛🧡

Tweety88🐞
    12. Kolovoz 2021. 21:38

Ana meni je ostalo nesto malo, makar je kod mene krvarenje krenulo samo od sebe. Nakon 2 dana jakog krvarenja sam dalje po malo krvarila koliko se sjecam oko 2 tjedna, a betu sam pratila sigurno mjesec dana dok nije pala skroz i isla na uzv svaki tjedan da se vidi je li sve ok buduci da nisam htjela na kiretazu. Nakon tog najveceg krvarenja beta je bila 50. Drzi se 💪🏻❤

💛🧡

• Ana26
    12. Kolovoz 2021. 21:54

Tweety jel znaš koliko cm je tebi ostalo? Jesu li ti ispadali ugrušci? Meni su danas krenuli ugrušci,a već 2 tj mi ne idu ugrušci nego vrlo malo krvarim, ugl samo kad se obrišem. A večeras mi je i na ulošku krv.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Tweety88🐞
    12. Kolovoz 2021. 22:01

Ana26

Tweety jel znaš koliko cm je tebi ostalo? Jesu li ti ispadali ugrušci? Meni su danas krenuli ugrušci,a već 2 tj mi ne idu ugrušci nego vrlo malo krvarim, ugl samo kad se obrišem. A večeras mi je i na ulošku krv.

Nemam pojma, nikad mi nije dr ni rekla. Samo da je ostalo nesto. Meni su ugrusci isli samo u ta prva 2 dana kad je bilo najvece krvarenje, ostatak vremena sam imala slabo krvarenje. I na kraju je sve otislo samo.

💛🧡

• Ludakopatka
    12. Kolovoz 2021. 23:03

Drage cure, 
    Ja sam posvojila malenu curicu ovdje kod nas u RH, a što se tiče posvojenja iz Afrike, znam jednu curku koja je posvojila malu bebu iz Afrike, ne poznajem ju osobno već je dobra prijateljica od prijateljice mog tate. Kad smo mi posvajali, dobila sam info od nje da su oni potrošili cca 100 tisuća kuna za taj proces jer su 3 puta išli u Afriku, pa je to išlo za avionske karte, smještaj, i tamo su morali platiti papire za bebu. I znam za još jedan par iz Zg koji su posvojili dvoje djece iz Afrike, njih isto ne poznam osobno, ali eto, može se... Svima držim fige da uspijete postati roditelji, samo hrabro naprijed... Nagrada na kraju je srce puno do neba

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.