Javljam nabrzaka beta 214 kasnije detalji 🙏❤🙏❤🙏
Odlično 🥳🥳🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Lindsay 🥳🥳❤️❤️❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Hope ne želim ti davati lažnu nadu ali moram ti reći da nama u Hrvatskoj nitko ništa nije preporučio. Za micro tese ne bi niti znala da nisam sama pročitala na internetu, svi su nas otpisali nakon neuspješnog TESE u Hrvatskoj. Jako sam razočarana našim zdravstvom i načinom na koji rade i dijele informacije sa pacijentima.
Ja osjećam da je moja dužnost podijeliti naše iskustvo sa drugima a na vama je da odlučite koji je vaš put. Ako te zanimaju detalji slobodno mi se javi.
Moram reći da je ovo na što smo se mi odlučili dosta skup poduhvat ali nije nam žao niti kune jer imamo 5 smrzlića za koje se nadamo da je barem jedan od njih naša beba
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Javljam nabrzaka beta 214 kasnije detalji 🙏❤🙏❤🙏
Jupiiiii, jako mi je drago!
Sretno svima 🍀
Razumna obavezno javi 😊 sretno! 🙏
Budem. Bila sam u srijedu kod brata na razgovoru ali mi nije pomoglo. Mi mpo smo posebne žene, slušam prijateljicu kao priča da kad rodi da želi da joj muž kupi dijamantnu ogrlicu a ja ja si mislim samo da rodim zdravo dijete bilo bi mi to sve blago na svijetu i ništa mi ne treba. Ovo je moj križ i moja sreća.
Od hormona počela sam sanjati te životopisne snove, sanjala sam da dojim blizance, euforija u snu je bila neopisiva, probudila sam se sa suzama radionicama.
Ja čvrsto vjerujem da ćemo sve postati majke samo ne smijemo odustati.I malo mi je teško jer mi je sav fokus na bebi pa nemam volje za posao ni za hoby. Već treći dan sjedim na poslu i ne mogu producirati- ništa. I briga me. Zapocinjem novi projekt a ja na 0
Ma ti si pukla skroz 😟
Ako izgubis trudnocu, bice zbog tvoje psihe i ni zbog kog drugog…..dozovi se malo…
Baš ti hvala . Ako silovane žene ne izgube trudnoću zašto bi ja zbog psihe izgubila trudnoću? A da je i izgubim zbog toga iz ljudskosti i sućuti nećeš mi to tako reći.
Stvarno ste nasilne na ovom forumu i kao fol pokažete a gledate da napakostite. Od vaših postova se osjećam još gore. Jebi ga, imam loš predosjecaj. Imala sam prije loša iskustva i naravno da se bojim. Ja sam provela 4 god u borbi prije nego što sam pristupila ivf. I jako me bole jajnici i leđa i normalno da se bojim. Ovo je jednostavno drugo stanje.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Tweety baš mi je drago da je sve u redu! ❤️
Lindsay odlična beta! 🎉🎉🎉
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Arnoldica
Top, meni se 6 smrznutih blastica cini nemoguca misija 😣😣 vidjeti cu kojim putem nakon ovih smrzlica
Da li se netko razumije u kvalitetu B4? I C3? Meni se to bas ne cini kao dobro!? A biologica napisala jako lijepe. Prosli out sam imala A i nije se primila .. koliko citam ove C su bas lose, kao svi elementi su labavi
Ne razumijem se u tu kvalitetu, ali mislim da oni to gledaju po njihovom izgledu, a to onda baš ništa previše ne znači. Možda ti se A neće nikad primiti, a C iz prve. Nikad ne znaš 🤗
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Sretno svima 🍀
Razumna obavezno javi 😊 sretno! 🙏
Budem. Bila sam u srijedu kod brata na razgovoru ali mi nije pomoglo. Mi mpo smo posebne žene, slušam prijateljicu kao priča da kad rodi da želi da joj muž kupi dijamantnu ogrlicu a ja ja si mislim samo da rodim zdravo dijete bilo bi mi to sve blago na svijetu i ništa mi ne treba. Ovo je moj križ i moja sreća.
Od hormona počela sam sanjati te životopisne snove, sanjala sam da dojim blizance, euforija u snu je bila neopisiva, probudila sam se sa suzama radionicama.
Ja čvrsto vjerujem da ćemo sve postati majke samo ne smijemo odustati.I malo mi je teško jer mi je sav fokus na bebi pa nemam volje za posao ni za hoby. Već treći dan sjedim na poslu i ne mogu producirati- ništa. I briga me. Zapocinjem novi projekt a ja na 0
Ma ti si pukla skroz 😟
Ako izgubis trudnocu, bice zbog tvoje psihe i ni zbog kog drugog…..dozovi se malo…
Baš ti hvala . Ako silovane žene ne izgube trudnoću zašto bi ja zbog psihe izgubila trudnoću? A da je i izgubim zbog toga iz ljudskosti i sućuti nećeš mi to tako reći.
Stvarno ste nasilne na ovom forumu i kao fol pokažete a gledate da napakostite. Od vaših postova se osjećam još gore. Jebi ga, imam loš predosjecaj. Imala sam prije loša iskustva i naravno da se bojim. Ja sam provela 4 god u borbi prije nego što sam pristupila ivf. I jako me bole jajnici i leđa i normalno da se bojim. Ovo je jednostavno drugo stanje.
Samo smireno i javi kako je bilo. Navijamo da bude sve ok. 🤞Beta ti je stvarno vrhunska. A za bol mislim da je to stvarno sve normalno ❤️
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Razumna pokušaj misliti pozitivno. Bit će sve ok!
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Razumna pokušaj misliti pozitivno. Bit će sve ok!
Hvala, e to je odgovor. Ja vjerujem u svaku od vas, i znam da ćete sve postati majke. Dobro se dobrima vraća ♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶