Tess88stvarno nema pravila. To ti sve ovisi kako doktor simpatizira. Ja sam išla uz estrofem, pratili smo samo da endometrij bude savršen pa smo radili fet na taj način no u konačnici ti se vremenski svede u dan dva razlike, a uspješnost je podjednaka…dobro druga stvar jer san ja zbog svoje endometrioze išla uz estrofem da cista nebi ludovala, ali eto uspjelo je odmah iz prvog feta, dok mi recimo Et nij uspio.
Kako god išlo ne sekiraj se, tvoja beba te čeka na ovaj ili onaj način 🥰❤
Hvala ti puno 🤗😍 Još samo da dođem do ginekologa da mi izda D1 uputnicu pa da možemo u taj transfer…
Tess fet ne spada u novi postupak.. Svaki fet iz jednog stimuliranog je na istu D1… Da li su te trazili iz klinike ili?
Hej, dakle kad smo krenuli u postupak onda sam zvala soc.ginek. za D1 uputnicu da mi pošalje i to je. E onda smo imali aspiraciju i freeze all smrzliće i sad idemo u transfer, a iz klinike su me tražili opet D1 uputnicu - što mi nije jasno zašto opet,a nisam uspjela dobit ginekologa pa nezz jel će mi dat uopće. Jel inače to pravilo z svim klinikama?
Nije, ja sam isla na freeze all i imala dva feta iza i to je sve na tu prvu uputnicu bilo... Molim te raspitaj se jako dobro mozda na rode da posaljes email.. Da ti ne bi brojali fet kao iskoristen drugi besplatni postupak.. To nema smisla i nije ispravno..
Pozdrav cure, evo ja padobranac ovdje ali da i vas pitam jer mi je sve ovo novo… Dakle, ja sam prosla osnovne pretrage i sve je vise nego dobro, jos cekam kontrolu ureaplazme i nadam se da smo i to rijesili. Problem je s muzem, on ima dijagnozu oligozoospermia i malo nas je to sve skupa sokiralo. Ali evo, idemo u borbu. Moja ginekologica je odmah preporucila potpomognutu jer se “nema sto cekat” obzirom na moje nalaze. Salje nas sto prije na razgovor i upoznavanje s postupkom, ali evo odlucili smo pricekat njegove nalaze od urologa i otic po jos jedno misljenje. E sad, kakva su vasa iskustva s takvom dijagnozom spermija (oni sa slicnim problemom) i moze li se to ikako popraviti? On je na nekim vitaminima, dosta je skupa bila kutija, ali postoji li koja alternativa da bi mogla biti od koristi? Osim maticne mlijeci, s njom smo malo stali ali krecemo opet. I je li uopce moguce prirodno zatrudniti s takvom dijagnozom ili to mozemo u potpunosti otpisati? 😕
Bok, jesi li radila HSG ili tenisu ni slali zbog loseg spermiograma?
Nije me gin slala na to... e sad ne znam zasto, mozda na temelju ostalih nalaza?! 🤷🏼♀️ Jer i ja sam se pitala kako nismo i to provjerili, ali kako me uhvatila s MPO-om, malo me sokiralo i na sve sam ostalo zaboravila...
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Beta je 28.1 (11 dpt, trodnevni 9stanični). Drugu vadim u petak 🤞🤞🤞🤞🤞
🤞🤞🤞🤞😊😍😊
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Pupa 🤞🤞🤞🤞🍀
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Beta je 28.1 (11 dpt, trodnevni 9stanični). Drugu vadim u petak 🤞🤞🤞🤞🤞
🙏🙏 neka nastavi lijepo rasti 🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny a vidi svaki doktor ima nes svoje..kaze reko mu u prepone i jos sto mi je cudno kao reko mu je da je s njim i embriolog i da oni odma gledaju na mikroskop jel ima sta i da ce mu odma znat rec..to me sad buni jer to onda ispada da je to MTESE a nisam cula da to ima u Osijeku 🤔🤔
Ma2013 ma jooj samo da nadu nesto..izdrzat cemo i on i ja bolove i sve..sve za bebu 🤞🤞
Sretno od ❤❤❤ Kate i ja drzimo najvece fige na svijetu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sunny a vidi svaki doktor ima nes svoje..kaze reko mu u prepone i jos sto mi je cudno kao reko mu je da je s njim i embriolog i da oni odma gledaju na mikroskop jel ima sta i da ce mu odma znat rec..to me sad buni jer to onda ispada da je to MTESE a nisam cula da to ima u Osijeku 🤔🤔
Ma2013 ma jooj samo da nadu nesto..izdrzat cemo i on i ja bolove i sve..sve za bebu 🤞🤞
Hvalaaa ❤️ kako ste vas dvije 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvalaaa ❤️ kako ste vas dvije 🥰
Guramo 🤭🤭 salim se! Super smo se snasle, Kate je super beba. Dobra je, al kad krene plakat, bolje bjezat 😂😂 😂😂 ima dana kad bas zna bit uf ali te onda pogleda i nakesi se i sta ces joj 🥰🥰 ti nam se drzi i nadamo se super vijestima ❤🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bok cure, čestitam na svim dobrim vijestima, šaljem zagrljaj za sve loše..
Mi smo danas radili anomaly scan, sve je super, mali akrobat napreduje odlično 🥰
Trenutno smo veliki 360g 💙
Anchy sljedeći pregled mi je 14.7 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bok cure, čestitam na svim dobrim vijestima, šaljem zagrljaj za sve loše..
Mi smo danas radili anomaly scan, sve je super, mali akrobat napreduje odlično 🥰
Trenutno smo veliki 360g 💙
Anchysljedeći pregled mi je 14.7 😊
💙💙💙💙
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji