Anci jebemu misa😔 nadam se samo da nije korona… kod mene isto na poslu hara neka viroza…
iris iriskakvo je kod tebe stanje s endometriozom? jel velika? imas li jos zarista? meni je nikita dala neke savjete, pa sad cekam iduci pregled i razgovor sa doktoricom
pa, ustvari, kod mene je stanje čudno zadnja 4 dr. koji su me gledali, uključujući specijalista za endometriozu dr. Ćorića u Petrovoj, nisu sigurni jel se kod mene radi o endometriozi ili dermoidu jer cista (2,5cm) ne izgleda kao tipična čokoladna cista. On bi, naravno, to otvorio da vidi o čemu se radi, ali s obzirom na moj nizak amh, pitanje što bi mi poslije te operacije uopće ostalo. Što ti je Nikitta savjetovala? Kakvo je kod tebe stanje? Jesi prošla koji postupak?
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Cure, kada uhvatim lh peak, nakon koliko slijedi ovulacija? Totalno sam out. Nemrem se prašiti svaki dan, kad mi je dole malo nelagodno, al bar da pokrijem bitne dane 😀
24-36h nakon LH peaka.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ma hvala, ali imamo mi jos za cekati i strepiti.. lijepo je vidjeti sjenu, jako lijepo… dok ne izvadim krv, ne vidim gestacijsku vrecicu, pa onda kucanje srca… uhhhh … necu biti potpuno mirna…
Ja sam izgubila sina u 13 tt… a mislila da sam se taman izvukla od opasnosti… nisu lake ni ove trudnoce…
Napravi potpis da te možemo lakše pratiti. Samo hrabro i držim fige da ovaj put sve bude po školski 🤞😊
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Koja poplava plusića danas 🥰🥰🥰 Čestitam vam svima, sad u pozitivnom tonu dalje 💪
Roxy drži se! Nema smisla bilo što drugo reći... Žao mi je 🙁
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Joka ma morat cu i ja uzet
Ma iskreno mislim da nije korona..mislim da me zeznulo u svatovima u subotu ono klasicno skačeš i luduješ pa izletis van na minutu-dvije bez jakne..i onda sam jos prijateljicom vani pričala skoro sat vremena i to sve jedno s drugim i moš ga slikat..
Makar i oko mene dosta ljudi ima neki vrstu gripe ili viroze, nije korona jer su se isli testirat...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Žene,
želim se zahvaliti svima koje su se ode okupile i skupile sve podatke i sve napisale na jedno mjesto.
Ovo je jedino mjesto na kojem sam našla sve potrebne i korisne informacije.
Zbog Vas mi je cijeli postupak kroz koji moram proći jasniji, te sam s time i smirenija, nisam smirena al nekako najgore mi je neznanje, uz paničan strah od igala, ali nema toga što jedna žena ne može.
Kroz par dana bih trebala dobiti menstruaciju i započeti prvi postupak. Nadamo se plusiću neizmjerno.
Želim svim ženama ovdje da dobiju svoje plusiće što prije :D
👩 1994 god.
AMH 13,8.
D-vital, Folacin, Novalac, q10 400mg, Ferrum (od 03/2021).
🧑 1991. god
Asthenozoospermia 08/2021
Oligoasthenozoospermia 10/2021
Fertil up, l-arginin, l- carnitine
KBC Firule
Prvi pregled 06/2021 prvi postupak u planu 10-11/2021
Pokušavamo prirodnim putem od 06/2020
Anci jebemu misa😔 nadam se samo da nije korona… kod mene isto na poslu hara neka viroza…
iris iriskakvo je kod tebe stanje s endometriozom? jel velika? imas li jos zarista? meni je nikita dala neke savjete, pa sad cekam iduci pregled i razgovor sa doktoricom
pa, ustvari, kod mene je stanje čudnozadnja 4 dr. koji su me gledali, uključujući specijalista za endometriozu dr. Ćorića u Petrovoj, nisu sigurni jel se kod mene radi o endometriozi ili dermoidu jer cista (2,5cm) ne izgleda kao tipična čokoladna cista. On bi, naravno, to otvorio da vidi o čemu se radi, ali s obzirom na moj nizak amh, pitanje što bi mi poslije te operacije uopće ostalo. Što ti je Nikitta savjetovala? Kakvo je kod tebe stanje? Jesi prošla koji postupak?
ufff, znaci kod tebe je bolje ici u postupak nego radit operaciju? a koliki ti je amh?
ja sam se bas iznenadila kad sam dobila nalaze i vidjela da je moj 21... nisam se tome nadala jer su mi 24 god laparoskopski maknuli endometriozu na lijevom jajniku i s time 1/3 tog jajnika... ocekivala sam puno manje rezultate...
kod mene je pak drugacije, sad imam na desnom jajniku endometriozu 5,5 cm koja je dosla do crijeva, + 2x endometriotica cvora, od kojih jedan pored mjehura... isla sam na mr zdjelice i uzv urotrakta i nalazi su ok, nije ostecen mjehur nit crijeva, ali ja bi radije mozda otisla po drugo misljenje... nikita ima endo 4.stupnja, i dosta se to prosirilo 😔 i njoj su postupci samo odmogli, tako da sada ide na operaciju (nikita pliz ako citas, ispravi me, ako nekaj krivo pisem)... obzirom imam tih zarista bojim se da je moja dosla do 4.stupnja,nadam se da nije, al opet tu je taj strah...
nisam jos bila u postupku, iducu sri idem na druge konzultacije sa svim nalazima pa cemo vidjet kaj cemo... ja bi naravno odmah u postupak, al opet s druge strane, mozda je i u mom (kao i nikitinom) slucaju bolje prvo operacija, pa onda postupak i/ili spontana trudnoca
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Drage moje lavice,
Imam jedan koristan info za sve cure koje su u Poliklinici IVF-brzi antigenski test na Covid mozete obaviti u laboratoriju Synlab za 50% manju cijenu.Dakle,za sve pacijentice IVF-a cijena brzog antigenskog testiranja je 80kn.
Ja krecem sutra s stimulacijom 4.IVF,ne mogu vam ni rec vise kako sam napeta.
Puse svima!💛🧡
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Eloise kako si saznala za endo? Tocnije jesi li imala simptoma i kakvih? Ako mozes opsirno 😬 i kada i kako ti je dijagnosticirana? Sorry ako gnjavim ali to mi nekako neda mira. Vise ne znam sto je normalno, a sto ne. Kada sam pokusala reci doktoru neke svoje sumnje napravio je uzv i rekao da nema niceg i da je sve super, a cure kazu da je tesko uzv-om vidjeti endo.
Mariaa prvi put sam imala uzasne bolovee, kroz cijeli ciklus... morala sam pit tablete ujutro da ustanem iz kreveta, a navecer da mogu zaspat... i odnosi su bili jako bolni... i onda sam otisla na pregled i na uzv je ginek vidjela endometriozu... al bila je ogromna, velicine muske sake (tak su mi rekli kad su ju izvadili 🙈)
a sad za ovu novu, nebi ni dan danas znala da ju imam da nisam prosle god u 9.mj otisla na redovni pregled... tad ju je ginek vidjela isto ultrazvukom... s tim da se ova raskomotila po jajnicima, crijevima, mjehuru 🙄, a ja nis ne osjecam... nit imam kakvih simptoma da je tu
a sad, ne znam za ovo dal ju je tesko vidjet uzvom, ja sam imala tu srecu da su ih vidjeli... iako sam cula da se jedino laparoskopijom moze dijagnosticirat endometrioza, al vjerujem da se i na mr-u vidi... na tom mru se valjda sve vidi 😊
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Eloise kako si saznala za endo? Tocnije jesi li imala simptoma i kakvih? Ako mozes opsirno 😬 i kada i kako ti je dijagnosticirana? Sorry ako gnjavim ali to mi nekako neda mira. Vise ne znam sto je normalno, a sto ne. Kada sam pokusala reci doktoru neke svoje sumnje napravio je uzv i rekao da nema niceg i da je sve super, a cure kazu da je tesko uzv-om vidjeti endo.
Sa uzv-om može vidjeti endo ciste ali ne i endo žarišta. Ona se vide samo na operaciji (kod mene laparaskopska). Doktor te prije svega treba saslušati. Ja sam svojoj objasnila da mjesecima ne možemo prirodno i rekla svoje tegobe. I žena je doslovno ODMAH prepoznala endo i operacijom ju samo potvrdila. Od simptoma bolni odlazak na wc (stolica), bolni odnosi i jaaaaako bolne menge sa puno ugrušaka. I žena je brzo zbrojila....Ako te doktor ne želi "čuti" radije traži drugog koji će te kvalitetno voditi i u konačnici sigurnim putem dovesti do cilja tj do bebice <3 Sorry što sam se ubacila , taman sam imala vremena tipkat jer nešto čekam :D
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji