Nikita ovo je bas uzas za citat..i onda još potpis..uff..nadam se da će te ova operacija bar riješit bolova.saljem veliki zagrljaj ❤️.kad citam ovo sve i mene je strah da nemam neku vrstu..imam bolne odnose u odredenim pozama..menstruacije tolko bolne da povraćam od bolova i prva dva-tri dana moram pit svaka tri sata po dva brufena da bi mogla kolko tolko funckionirat...meni je doktor u petrovoj reko da vidi mali endometriomiom na jajniku al poslje više niko nikad nije ništa spomenuo 🤷🏽♀️ nemam pojma stvarno..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nikita 💜 uvijek mi je drago kad se javis ☺️ grozno je ovo sve sta si prosla i sto je ta bolest toliko zanemarena. Stvarno se od sveg srca nadam da ce ova operacija rijesiti sve probleme. I super mi je sto si podjelila sve ovo sa nama i olaksala curama koje imaju iste tegobe sto da naprave i kome da se obrate.
Maria draga sve te ovdje razumimo. Tezak je ovo put sa puno prepreka i briga. Naravno da dodju teski dani i zato smo ovdje da si pruzamo podrsku 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Nikitta ❤❤❤❤
Maria ❤❤❤❤
Cure sve vas grlim. Ovaj forum je toliko olakšanje u ovom svemu ❤
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ja se osobno nisam i nebi cijepila, ne zato sto sam antivakser ili bilo sto, nego jer uopce nije ispitan utjecaj cjepiva na plodnost i da li utjece na zdravlje buduceg djeteta ili na njegovu plodnost itd .. da ne nabrajam. Tak oda se planiram cijepiti kada rodim.
Isto i ja. Imam dvije prijateljice sa poremecenim ciklusima nakon cjepiva, jedna od lipnja kad se cijepila drugom dozom Pfizera nije dobila menstruaciju, to nije normalno..
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Nikita wow. Bez rijeci sam. Koliko si toga prosla, svaka ti cast zeno na snazi i borbenosti. Nadam se da te jako brzo ceka sretan kraj nakon dugogodisnje borbe.❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Maria
Razumijem te totalno ❤️ samo se ti nama izjadaj..bolje da to izbacis iz sebe nego da gutas..ista stvar i kod mene, samo sa mužem mogu razgovarat, a on slusa, a pol tog ne čuje..imam i par frendica ali vidim da nije to nesto iskreno nego čisto zabadanje nosa pa s njima izbjegavam tu temu...
Dobro si rekla, i ja sam uvijek zamisljala da cemo brzo doć do bebe, pa ono kad smo bili ajmo reć klinci 17-18 godina, pa mi kasni dan-dva, pa sam u isto vrijeme i sretna i tuzna kad dode...pa onda krenuli zivit zajedno, pa se sve nekako nadas doći će, pa čim kasni dan trčim kupit test pa kad vidis minus opet suze..i tako zivis iz mjeseca u mjesec i nadas se..svi oko tebe imaju bebe, planirano ili ne planirano, a kod tebe nista..pa ides okolo i smješkaš se, i smišljaš glupe razloge zasto još nema bebe, a u sebi se lomiš i raspadas...i tako prođu godine, a ti stojiš na početku i nikako da se mrdneš...
I iskreno ja kolko sam god govorila sama sebi da se ne smijem vezat nakon transfera nisam si mogla pomoć..to su ipak bile moje male mrve i tesko mi je bilo prihvatit nulu..isto bi se veselila trudnoći i sa jednakom radosti svima govorila da sam trudna..čak mislim da cu vise cijenit tu trudnoću kad do nje dode, nego da sam ostala prirodnim putem trudna, jer znam kolko smo se oboje namučili za to malo čudo...
Ali zahvalna sam ne izmjerno na ovom forumu i na svim curama ovdje..podrška ste samo takva..vrlim vas sve...sve ćemo mi jednog dana imat svoje mrve ❤️🥰🍀
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mariaa sve je to normalno, meni svakakve stvari prolaze kroz glavu... i jedino se muzu mogu pojadati jer znam da nitko od frendica to ne razumije jer se ni jedna nije susrela s tim... al ni ne trazim suosjecanje s njihove strane, jer znam da ne mogu suosjecat jer one svoje malce imaju i, hvala bogu, nisu morale prolazit ovo sto mi ovdje prolazimo...
a kaj se tice onog pitanja a kad cete vi, kaj cekate itd, samo odgovorim: da ne zelimo imat djecu, znali bi...
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Drage žene, čitam zadnjih par stranica i jako mi je žao što sve to prolazite. Molim se za sve nas da dođe napokon naš dan i da nam se unatoč svim preprekama ostvare najveće želje.
Hvala vam na informacijama na ovom forumu, jučer sam si napokon sama napravila privatno dodatne pretrage i ispada da imam dosta nizak vitamin D. Sutra sam opet na pregledu u Vinogradskoj pa ću vidjeti što će mi reći oko toga i da li treba čekati na sljedeći Fet. Grozno mi je pomisliti da moji prijašnji pingvinčići možda nisu uspjeli zbog tog razloga 🙁
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Nikitta apsolutno se slažem s tobom, endometrioza je jako zanemarena dijagnoza. Osonno ju nemam, ali sam se susrela sa ženama koje ju imaju. Kad čitam što si sve prošla, mogu ti samo skinuti kapu na hrabrosti. Nadam se da si sada u dobrim rukama što se tiče rješavanja navedene dijagnoze.❤
Što se tiče cijepljenja, cijepila sam se 2. dozom u 6. mjesecu i sretna sam što jesam. Slučajnost, ali nakon cijepljenja su mi krvni nalazi bili još bolji. xD
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Nikitta nemam sta pametno reci nego da se nadam da ce ti operacija omoguciti bolji i kvalitetniji zivot ❤️ Kronicne bolesti koje utjecu na svakodnevni zivot su nesto uzasno i nazalost kod nas ne postoji nista u smislu neke potpore ili slicnog sa med strane. Ja sam cekala preko 25 god da se nesto nadje za moju bolest. Nazalost jos lijeka nema, ali ipak je dosta bolje nego prije operacije. Jako te grlim i zelim objema NORMALAN i BEZBOLAN zivot❤️❤️❤️❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji