TiKi curica ajmee
Ko je pitao za mene SBjelis 🥰🥰
Endometrij 10.2
MTB transfer mi je 22.2 vracam 2 🐧u 12 sati i 9 put mi je i dobitan i oba 2 ce se primit eto tako sam si ja brojke slozila 😎🤣🙈
Svaka cast! Tako treba razmisljat 💪🏻 ovaj jednostavno mora biti dobitan i gotovo 🙂🙂🥰🥰
❤️❤️❤️❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
MTB ja nisam primjetila neku primjenu mjesecnice u ciklusu u kojem sam se pikala...
VM ❤
A vidi ove nase trudničice, hihi slatke muke ❤❤❤😘
oharascarlett14@gmail.com
MTB tako je svi navijamo za mene 🤣🙈💪
Manemoj i ja posrnem ko i svi i nisam uvijek dobre volje ali tu smo di smo, moramo se borit kad tad nam mora uspjet
Sad ste me malo dale u razmisljam je ja isto imam heterozigot, pise normalan tip sad neznam jel to dobro ili ne nitko mi to nije komentirao pijem andol i folnu novalacNAVIJAMO!!!
Piše li ti heterozigot ili normalan tip?
Pišeb mi faktor V leiden(R506Q)-normalan tip
MTHFR( C677T) - heterozigot
FV ti je uredan.
Za MTHFR bi trebala piti aktivnu folnu.
A ostalo?
💔💔💔
J_b drzimo gigeeeee da je implatacijsko ❤
Magnolija bas sam postala negdje sta mi je rekao na moje nalaze.. Ove tvoje ne znam niti procitati, ali ima tu nekoliko strucnjakinja. Ugl.hematolog je rekao da se prvenstveno gleda faktor II i V te Laiden. Mthfr i pai nisu toliko bitmi za trombo i nkada se ne daje terapija.. Ali sigurna sam da ima vise razl.razmisljanja.. Tako da konzutiraj se jos..
MTB ako ti je BetaPlus u blizini, mogu ti donijeti slijedeci put kada sam u djiru.. 😋
Ma da, kužim da mi nisu neke drama mutacije ali cinjenica je da andol ili fragmin ne mogu odmoci ako postoji mogućnost trombo, ustvari lošije cirkulacije, a i bez nalaza znam da imam losu cirkulaciju jer sam uvijek hladnih ruku i nogu, a sto se tice mthfr isto je cinjenica da utjece na folnu iako ja oduvijek pijem taj aktivni oblik.
Manemoj ma super sam, ima munja, gromova, grčeva,bolova.. Svega po malo :)
Možete cure baciti pogled na moj nalaz
Je da sam davno radila, ali sad mi malo na pamet da to nitko nije posebno gledao… To je ok nalaz ili?
Awww, pa ti imaš isto kao i ja : ljubaf :
Pojma nemam, i ja ispitujem što znači ovaj PAI, za sad je da vjerojatno za njega moramo uzimati neku terapiju (Andol, Heparin) iako se radi o blagoj mutaciji.
Ostalo ti je uredno.
💔💔💔
J_b drzimo gigeeeee da je implatacijsko ❤
Magnolija bas sam postala negdje sta mi je rekao na moje nalaze.. Ove tvoje ne znam niti procitati, ali ima tu nekoliko strucnjakinja. Ugl.hematolog je rekao da se prvenstveno gleda faktor II i V te Laiden. Mthfr i pai nisu toliko bitmi za trombo i nkada se ne daje terapija.. Ali sigurna sam da ima vise razl.razmisljanja.. Tako da konzutiraj se jos..
MTB ako ti je BetaPlus u blizini, mogu ti donijeti slijedeci put kada sam u djiru.. 😋
Sve mi je jasno, htjela bi ocijeniti konkurenciju prije nego se odeš upucavati Giću. Priznaj!
💔💔💔
Manemoj i ja posrnem ko i svi i nisam uvijek dobre volje ali tu smo di smo, moramo se borit kad tad nam mora uspjet
Sad ste me malo dale u razmisljam je ja isto imam heterozigot, pise normalan tip sad neznam jel to dobro ili ne nitko mi to nije komentirao pijem andol i folnu novalacNAVIJAMO!!!
FV ti je uredan.
A ostalo?
Neznam sta je ostalo samo mi tako pise haha 🤣🤣
Sta znaci aktivnu folnu, novalac mi nije dobar?
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Je da sam davno radila, ali sad mi malo na pamet da to nitko nije posebno gledao… To je ok nalaz ili?
U interpretaciji gdje god ti piše wt (wild type) ti je ok tj. normalno. Cini se da si heterozigot za MTHFR pa onda isto uzimaj aktivni folat i to je to
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Awww, pa ti imaš isto kao i ja: ljubaf :
Pojma nemam, i ja ispitujem što znači ovaj PAI, za sad je da vjerojatno za njega moramo uzimati neku terapiju (Andol, Heparin) iako se radi o blagoj mutaciji.
Ostalo ti je uredno.
Uff, pa koji vragec... Zato on meni trpa andol,onak bilo bi lijepo da su mi nešto rekli 🤷♀️ a ja od njega imam tu andolsku astmu i sad ne pijem ništa 😬
Blaga mutacija ha? Pa ajd ne može to biti toliko strašno ili
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
FV ti je uredan.
A ostalo?
Neznam sta je ostalo samo mi tako pise haha 🤣🤣
Sta znaci aktivnu folnu, novalac mi nije dobar?
Novalac već ima dio aktivne folne, ne znam je li ti to dovoljno.
Aha!!! Dakle nisi vadila sve nalaze s popisa. Ulovila sam te.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji