MTB tako je svi navijamo za mene 🤣🙈💪
Manemoj i ja posrnem ko i svi i nisam uvijek dobre volje ali tu smo di smo, moramo se borit kad tad nam mora uspjet
Sad ste me malo dale u razmisljam je ja isto imam heterozigot, pise normalan tip sad neznam jel to dobro ili ne nitko mi to nije komentirao pijem andol i folnu novalac
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Aura, ja sam poslovni manipulator. Istina, nekad se pogubim pa me ispreskaču. Ali inače zauzimam onaj stav koji pali kod pojedinog doktora. Zato posebno volim one kod kojih mogu biti opuštena. Kod Gića za sad jesam (koliko mogu biti ispred muškarca koji mi čačka među nogama, ne volim ići kod muških ginekologa ).
Ne može ti PCOS biti uzrok spontanog u tako visokim tjednima. Barem mislim da ne može. Super je da sad imaš štitnjaču pod kontrolom. Provjeri još IR, on je često ruku pod ruku sa PCOSom.
Vuky, od narodnih - cikla, ananas, piva. Cure su pile i po 2 litre cikle dnevno.
S obzirom na to da si ti pod estrofemom, mislim da ne hvatate ovulaciju, nego čekate da endo bude prave debljine? Super da je trolinijski.
💔💔💔
Manemoj i ja posrnem ko i svi i nisam uvijek dobre volje ali tu smo di smo, moramo se borit kad tad nam mora uspjet
Sad ste me malo dale u razmisljam je ja isto imam heterozigot, pise normalan tip sad neznam jel to dobro ili ne nitko mi to nije komentirao pijem andol i folnu novalac
NAVIJAMO!!!
Piše li ti heterozigot ili normalan tip?
💔💔💔
SBjelis, svi ovi divlji tipovi su ti zapravo normalan tip. Zašto si morala mijenjati folnu kad nemaš problema sa MTHFR?
LAC ti je visok, je li i tebi referentni interval do 1.37?
Izvadi i homocistein kad budeš ovo sve vadila, i on je važan.
💔💔💔
Aura, tnx,meni se jedino cini po tvojim nalazima da imas pcos, kod mene je malo cudno sta je sve u reguli i muski hormoni ne ukazuju na pcos Al ovaj SHBG i taj oh progesteron ukazuju...a ko ce biti pametan? Jesi li mozda bila u nekog endokrinologa,s obzirom da su iz splita imas li mi koga za preporuciti?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
TiKi curica ajmee
Ko je pitao za mene SBjelis 🥰🥰
Endometrij 10.2
MTB transfer mi je 22.2 vracam 2 🐧u 12 sati i 9 put mi je i dobitan i oba 2 ce se primit eto tako sam si ja brojke slozila 😎🤣🙈
Svaka cast! Tako treba razmisljat 💪🏻 ovaj jednostavno mora biti dobitan i gotovo 🙂🙂🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sad ste me malo dale u razmisljam je ja isto imam heterozigot, pise normalan tip sad neznam jel to dobro ili ne nitko mi to nije komentirao pijem andol i folnu novalacNAVIJAMO!!!
Piše li ti heterozigot ili normalan tip?
Pišeb mi faktor V leiden(R506Q)-normalan tip
MTHFR( C677T) - heterozigot
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Heeej curee!
Tikičestitam na curici 😍🥰 predivne vijesti, jos draze mi je cuti ovaj dio da je sve u redu. Nadam se da ce te to malo opustiti sad 💆🏼♀️
Sanjichda iskomentiram beturdaču 😍😍😍
Meto sjećam se ovog zadnjeg postupka, isto sam tako suludo nekako reagirala, a na moj jadni amh to je stvarno bilo cudo i na prvom uzv kaze on A BOGATI KOLKO IH JE 🤣🤣 najjaci je. I sad mi malog zove pišonja na uzv 🤣
Magnoliane znam di si u postupku iducem, ali ja sam u Citu rekla da mi je puna kapa i zelim sve probat i dao mi Fragmin, onako - za moju dusu do 12tt. Tako da, ja bi probala na tvom mjestu 👍🏼
Update i photo alert: znaci na pregledu sve super, moze svaki cas a moze i za tjedan dana 🤣 znaci tako je lijepo unutra ocito, a ja… ready to pophttps://ibb.co/T2wk4cd
🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰 probaj jest i ananas, mojoj frendici je pomogao! E sad, nije ziher dal je zbog ananasa, ali ostalo nije pomagalo 🤷🏻♀️ iscekujemo skupa s tobom 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Manemoj ma super sam, ima munja, gromova, grčeva,bolova.. Svega po malo :)
Možete cure baciti pogled na moj nalaz
Je da sam davno radila, ali sad mi malo na pamet da to nitko nije posebno gledao... To je ok nalaz ili?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
J_b drzimo gigeeeee da je implatacijsko ❤
Magnolija bas sam postala negdje sta mi je rekao na moje nalaze.. Ove tvoje ne znam niti procitati, ali ima tu nekoliko strucnjakinja. Ugl.hematolog je rekao da se prvenstveno gleda faktor II i V te Laiden. Mthfr i pai nisu toliko bitmi za trombo i nkada se ne daje terapija.. Ali sigurna sam da ima vise razl.razmisljanja.. Tako da konzutiraj se jos..
MTB ako ti je BetaPlus u blizini, mogu ti donijeti slijedeci put kada sam u djiru.. 😋
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji