Manemoj ma super sam, ima munja, gromova, grčeva,bolova.. Svega po malo :)
Možete cure baciti pogled na moj nalaz
Je da sam davno radila, ali sad mi malo na pamet da to nitko nije posebno gledao… To je ok nalaz ili?
U interpretaciji gdje god ti piše wt (wild type) ti je ok tj. normalno. Cini se da si heterozigot za MTHFR pa onda isto uzimaj aktivni folat i to je to
Krivo si pročitala, MTHFR je divlja djevojka, PAI je heterozigot.
💔💔💔
MTB tako je svi navijamo za mene 🤣🙈💪
Manemoj i ja posrnem ko i svi i nisam uvijek dobre volje ali tu smo di smo, moramo se borit kad tad nam mora uspjet
Sad ste me malo dale u razmisljam je ja isto imam heterozigot, pise normalan tip sad neznam jel to dobro ili ne nitko mi to nije komentirao pijem andol i folnu novalacNAVIJAMO!!!
Piše li ti heterozigot ili normalan tip?
Pišeb mi faktor V leiden(R506Q)-normalan tip
MTHFR( C677T) - heterozigot
FV ti je uredan.
Za MTHFR bi trebala piti aktivnu folnu.
A ostalo?
Neznam sta je ostalo samo mi tako pise haha 🤣🤣
Sta znaci aktivnu folnu, novalac mi nije dobar?
Dobar je novalac, u njemu je uz folnu i aktivni folat, ali evo meni su rekli da uz njega uzimam jos jednu dozu aktivne folne, tj. metiltetrahidr. oblik
Miss ja pročitala da si se ukakila u gatje 😂😂😂😂 Trudnicice pisu o prdenju pa sam sam to vidila kad sam citala dalje 😂😂😂😂
Maki zgodnice, sretno!
Cure hvala za info oko manifestacija O. Ja mislim da ja nemam uvijek tih bolova. Ako imam, onda rijetko. Ugl.sada ih ne mogu prepoznati. Ali od nocas mi je krenuo prozirni iscjedak.. Mislim da je to jedan od pokazatelja O. Bas imam frku da cu omasiti O, ne vjerujem ovim trakicama. Idem na uzv navecer pa cemo vidjeti gdje smo.. Ako ne danas, sutra je O sigurno. Brijem.
Sanjich hihi MTB se javila. Ma glupo mi da doma stoji, krcata sam svime...
oharascarlett14@gmail.com
Aura,tnx,meni se jedino cini po tvojim nalazima da imas pcos, kod mene je malo cudno sta je sve u reguli i muski hormoni ne ukazuju na pcos Al ovaj SHBG i taj oh progesteron ukazuju…a ko ce biti pametan? Jesi li mozda bila u nekog endokrinologa,s obzirom da su iz splita imas li mi koga za preporuciti?
Zoran Vučinović, cula sam za njega, al nisam bila, radi privatno negdi na Poljickoj, a inace je na Krizinama. Kazu da je puno ljubazniji ako dodes privatno. #glečuda.
Ja sam otisla u Zg u Petrovu, dr. Herman Mahecic, ona mi je izregulirala terapiju da mi paše, i objasnila kako se nositi s Hashimotom, ishranom i suplementima.
Ovi naši dole na Nuklearnoj te se zele rijesit prije nego sta uđeš u ordinaciju, bar je u mom slucaju bilo tako.
Zar meni za Psoc ne bi trebao biti povecan i testosteron? (Meni je u ref.vrijednostima)
Bas cu pitat otvoreno doktora da mi ponovo objasni nalaz.
05.12.2022 💗
Nina92kod doktorice Lane Škgratić u Petrovoj🌺
Elanapravi kako i sama smatraš da je najbolje, ali testić svakako napravi kroz koji dan. Da li si odlučila u kojoj klinici nastavljaš?
MaloTeleja ne znam oko ćega bi se ti uopće i trebala brinuti 😌 Beta ti je bila vrhunska, to sve bude 🔝
AuroraB, kakva je doktorica Škgratić? Ja sam sad prebačena k njoj od doktora Tomičića, i vidjet ću ju prvi put kad dođem na UZV 7.d.c., a na ovog doktora sam se baš naviknula. A sad me baš zanima kakva je ona?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Već se vidim u sljedećem pokušaju, decortin, intralipidne, heparin, adnol.. beta 0, ja skacem sa savskog mosta 🙄😅
Inače mojih nalaza iz vinogradske još nema.. kao pokušavam ih nazvati da mi kažu jel barem ista gotovo ali ne mogu ih dobiti...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Zoran Vučinović, cula sam za njega, al nisam bila, radi privatno negdi na Poljickoj, a inace je na Krizinama. Kazu da je puno ljubazniji ako dodes privatno. #glečuda.
Ja sam otisla u Zg u Petrovu, dr. Herman Mahecic, ona mi je izregulirala terapiju da mi paše, i objasnila kako se nositi s Hashimotom, ishranom i suplementima.
Ovi naši dole na Nuklearnoj te se zele rijesit prije nego sta uđeš u ordinaciju, bar je u mom slucaju bilo tako.
Zar meni za Psoc ne bi trebao biti povecan i testosteron? (Meni je u ref.vrijednostima)
Bas cu pitat otvoreno doktora da mi ponovo objasni nalaz.
05.12.2022 💗
Šmattan Sorry, heterozigot za PAI, ne za MTHFR, sto znaci da niti ne moras aktivnu folnu. PAI gen eksprimira protein koji razgrađuje ugruske, sto znaci da je heterozigotima malo smanjena aktivnost razgradnje ugrusaka koji nastaju u krvi, a homozihotima jos malo vise smanjena. Smatra se blagom trombofilijom i doktori uglavbom daju Andol 100 za to, osim u slucaju kombinacije jos nekih faktora/povijest biokemijskih ili spontatnih/obiteljska anamneza kada se od dana transfera uvodi i heparin. G. je rekao da samo u Vinogradskoj hematolozi daju preporuku za heparin, svi ostali su uglavnom protiv. Ja sam dobila preporuku za heparin i na Sv.Duhu, ali eto kaze G. da to sve ovisi i da nažalost nema ujednačenih preporuka vec se ide case-by-case
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
TiKi curica ajmee
Ko je pitao za mene SBjelis 🥰🥰
Endometrij 10.2
MTB transfer mi je 22.2 vracam 2 🐧u 12 sati i 9 put mi je i dobitan i oba 2 ce se primit eto tako sam si ja brojke slozila 😎🤣🙈
Opa miki, dobraaaaa si Nina92!!
Ja sam ti za petama, večeras opet mjerim stvari 😎😎
Meto ja citam brzinski, ali nigdje nisam iščitala ti ides u stimulaciju ili FET sada? Samo sam vidila da ti je 6dc i da je dr.zaziva Gospu 😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Aura pratimo se.
Jutros mi lh peak i to je i uzv pokazao (lijevo 21 mm i endometrij 9 mm).
Sutra inseminacija (bez stoperice) i sa zamrznutim sjemenom.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji