Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ludakopatka
    16. Veljača 2021. 13:15

Bozma, 
    Da, može puno pomoći.
    Samo da naglasimo i za folate, svi koji imaju MTFHR mutacije, a nisu u postupku, ili kad odustanu, ili nakon trudnoće....Pijte i dalje folate, barem povremeno. 
    Ja sam si išla prekontrolirati homocistein, i kako sam prestala piti folate, iznosio je visokih 12...
    Tako da mi koji imamo te mutacije moramo paziti cijeli život na to, nažalost... 

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

Naglasili su mi aktivnu, nisam napisala. Novalac npr i uz njega jos folat od solgara.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

TiKi curica ajmee
    Ko je pitao za mene SBjelis 🥰🥰
    Endometrij 10.2
    MTB transfer mi je 22.2 vracam 2 🐧u 12 sati i 9 put mi je i dobitan i oba 2 ce se primit eto tako sam si ja brojke slozila 😎🤣🙈

Divan endo.
    I sve brojke si lijepo posložila, nema da omane!!! 

💔💔💔

Dashuri
    16. Veljača 2021. 13:17

MTB

Tanja79, Penovi su pjesmica. Menopur je 10 puta teži.
    Za sliku - piše ti objašnjenje u uvodnim postovima.miss, ideš vidjet sinčeka. wooohooooAura, nisu ti rekli ništa jer mislim da si ti očiti PCOS (gledam ti AMH).

Ludakopatka, hvala ti. Ima smisla da si sve bacila, mislim da ti je to bilo i terapeutski. Veselim se što ću jednog dana i ja simbolički zatvoriti ovu priču, kako god da završi.
    Hvala na svim informacijama.MakiSt, ma predivni se. Ne da se vani, ha? Navodno seks pomaže.

Pa to sam i ja mislila, al nikad nisam imala nikakve ciste, neuredne cikluse, ovulacije su mi potvrđene folikulometrijama i progesteronom, ciklusi uredni od kad znam za sebe.
    Moja dg. Je svugdi napisana sekundarni steriltet hipotireoza. Razlog prestanka rada srca moga prvog anđela, hipotireoza, povecan TSH.

Isti nalaz sam prosljedila dr. U polikliniku Cito koji je također komentirao da je nalaz uredan, a AmH odlican.
    Pa sad, kako bit pametan?! 

05.12.2022 💗

Dashuri
    16. Veljača 2021. 13:19

MTB ne znam kakvi je slucaj sa vasim doktorima, ali ja sa svim svojim doktorima, narocito endokrinolozima moram ko po jajima.
    Jel sta ti guglas, sta se pravis pametna, ja sam doktor.
    Pa sad svako pitanje i sumnju pazljivo umotam u omot: "ja sam glupa plavuša, kako ste mi ono rekli za ono..".

05.12.2022 💗

manemoj
    16. Veljača 2021. 13:21

Nina92

TiKi curica ajmee
    Ko je pitao za mene SBjelis 🥰🥰
    Endometrij 10.2
    MTB transfer mi je 22.2 vracam 2 🐧u 12 sati i 9 put mi je i dobitan i oba 2 ce se primit eto tako sam si ja brojke slozila 😎🤣🙈

Želim ti od srca svu sreću!!! Toliko me inspiriras tom pozitivom da se pitam odakle ju izvlačis.. 
    Svaka čast!! Ja sam nakon dva neuspjela transfera u panici hoću li ikad uspjeti tako da ti se stvarno divim! 
    I zato ti mora, ali mora uspjeti!!! 9 sreća 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

vuky
    16. Veljača 2021. 13:24

Evo me sa uzv, 8dc endometrij mi je 5.9mm- u 2 dana je zadebljao 1mm, trolinijski i cervikalna sluz pozitivna... Ne znam sto ocekivati! uzela sam kendural C i pojacati cu ciklu... uglavnom, da li se jos stogod daje za endometrij ili je estrofem jedini lijek? :/ 

• Ludakopatka
    16. Veljača 2021. 13:26

vuky

Evo me sa uzv, 8dc endometrij mi je 5.9mm- u 2 dana je zadebljao 1mm, trolinijski i cervikalna sluz pozitivna… Ne znam sto ocekivati! uzela sam kendural C i pojacati cu ciklu… uglavnom, da li se jos stogod daje za endometrij ili je estrofem jedini lijek? :/

Piva je najbolji lijek😄...
    Kažu i ginko balboa, ali to se treba uzimati barem od 1 dc

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

sbjelisi
    16. Veljača 2021. 13:26

Brzinsko javljanje... 
    Evo sta kaze hematolog kod kojeg sam bila..
    Moji nalazi su
    FVL divlji tip
    FII divlji tip
    MTHFR C677T divlji tip
    PAI-1 5G/5G
    APTV 25
    LAC 34.7, antikardilipinska antitijela IgG, IgM neg.
    Anti-beta2 glikoproteinska antitijela IgG, IgM neg.
    ANA neg.
    Za potpunu sliku trazio je vadjenje protein C, protein S, antitrombin.

Prvo me pitao zak sam sve to radila ako nemam nasljednih faktora ili tegoba. 🙈 Kazem preventivo 🙈🙈
    Pa kaze... 
    Temeljem nalaza ne radi se o nasljednoj trombo. PAI-1 je vrlo slabi rizik za trombo. Od tri varijante 4G/4G pokazuje najvecu sklonost  trombozi (iako nikad ne zahtijeva profilaksu nisko-molekularnim heparinom), dok 5G/5G pokazuje najmanju sklonost trombozi. Nema lab.znakova za anti-fosfolipidni sindrom. Stoga smatra da nije indicirana profilakticka primjena nisko-molekularnog heparina. 

KAZE DA OVAJ MTHFR KOJI JA IMAM NIJE RIZICAN.
    KAZE DA MTHFR I PAI SU ZADNJI OD FAKTURA KOJI SU RELEVANTNI ZA DEF.TROMBOZE. DA SU BITNIJI ONAJ LAIDEN I FAKTOR II i V. TE TA NEKA ANTIGKOAGULARNJA SRANJA. I DA IMAM TA DVA POZ., UZ OVE MTHFR I PAI KOJE JA IMAM NE BI MI DAO HEPARIN TERAPIJU. 
    Pa sad vi recite...
    Ipak, sad kad sam usla u to izvaditi cu jos kaj je trazio. 
    Kaze da mi clexan nije nastetio ali da neka ga prekinem. Prije nego to ucinim cekam feed doktorice. 
    I tak, uvijek veselo.

oharascarlett14@gmail.com

Dashuri
    16. Veljača 2021. 13:27

vuky

Evo me sa uzv, 8dc endometrij mi je 5.9mm- u 2 dana je zadebljao 1mm, trolinijski i cervikalna sluz pozitivna… Ne znam sto ocekivati! uzela sam kendural C i pojacati cu ciklu… uglavnom, da li se jos stogod daje za endometrij ili je estrofem jedini lijek? :/

I ananas, samo sta ga ja bas ne volim, pa ssm radila sok od cikle i mrkve.

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.