Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    16. Veljača 2021. 15:07

Kakva sam ja to trudnica kad sam teti u Bubamari morala otkopčavat jaknu i kazati trbuh da dobim trudnički popust 🤦‍♀️ 3 put me pitala: vi ste trudnica??? Pa baš ste mršavi... 😯😆

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Veljača 2021. 15:08

MISS

Sbjelis nisam se jos ukakila, ali uskoro bi mogla..kako se priblizava termin pregleda ,sve teze mi je .ali i jedva cekam. P.s. Ja pijem isto novalac svaki dan,ako ga nisi podijelila mogu se ja predbiljeziti ..nisam citala sve stranice pa ne znam jel se ko javio.
    VM jako mi je zao i ne mogu zamislit kako se osjecas , drzi se i deff 3 mjeseca pauze da se tijelo odmori…i meni je prva bila biokemijska, pa je druga uspila , pa eto da te utjesim ako je ikako moguce. 🙏
    Sanjich ,Dada, jedva cekam vase nove bete..
    MTB rastopila ssm se, bas lipo zvuci - moj sinčić ❤️❤️

Ja ću popizditis dobit do svoje iduće bete. Moram još čekati 2 i pol dana 🙈🙈🙈 i ko za vraga 6 navečer, ko zna jel nalaz bude gotov, nadajmo se da bude 🤗🤗 s tim da već 3 dana ne osjećam ništa osim što me grudi bole jer je jučer bio dan za M po kalendaru.... Bolovi više nula bodova....
    Danas mi je napokon testić super, jučer sam kupila Müller, danas radila kad sam sa posla došla i aplikacija kaže da je pigmentiranost u odnosu na kontrolnu 102 %. Napokon su se boje izjednačile, a mislila sam da neće 😂😂😂 😁😁😁

endometrioza

• *.Women_name.*
    16. Veljača 2021. 15:10

MISS

Sbjelis nisam se jos ukakila, ali uskoro bi mogla..kako se priblizava termin pregleda ,sve teze mi je .ali i jedva cekam. P.s. Ja pijem isto novalac svaki dan,ako ga nisi podijelila mogu se ja predbiljeziti ..nisam citala sve stranice pa ne znam jel se ko javio.
    VM jako mi je zao i ne mogu zamislit kako se osjecas , drzi se i deff 3 mjeseca pauze da se tijelo odmori…i meni je prva bila biokemijska, pa je druga uspila , pa eto da te utjesim ako je ikako moguce. 🙏
    Sanjich ,Dada, jedva cekam vase nove bete..
    MTB rastopila ssm se, bas lipo zvuci - moj sinčić ❤️❤️

Sretno Miss, javi nam se odmah ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    16. Veljača 2021. 15:17

Ajmo, Nina92! 
    Kaj bi ti, curicu ili dečka? 

oharascarlett14@gmail.com

• rita7
    16. Veljača 2021. 15:23

Bok cure...čitam vaše postove o ovim/onim nalazima....znam da smo to vec pricali ali kako svaki cas neka javi da je nasla neko sranje za koje bi voljela da je znala prije i da sad treba neku terapiju...
    i kako sad onako imam vremena zbog glupe e.coli razmisljam si IPAK napavim imunološke petrage i pretrage za trombofiliju.
    Pitanje: da li mi uputnicu moze dat doktorica opce prakse? ili bas mora bit gin?! 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• Ludakopatka
    16. Veljača 2021. 15:32

Šmattan 😎

Senniremuss sad mi je jasnije. Možda, sam uvijek imala reakciju na njega, ali nikad nisam duže od 2 tjedna uzimala pa nisam obraćala pažnju. A ovo oko punkcije je prošlo skoro 2 mjeseca natezanja po bolnicama i sve vrijeme na njemu A sad kad odvrtim film ta 4 dana kad sam uzimala Fragmin mi bilo bolje, i opet me vrate na andol kad sam došla kući i opet je krenulo . Tako da neću na svoju ruku.
    Baš ću mu poslati poruku da vidim što misli..
    U još sam ovo radila tada….

Jesi probala aspirin 100, ako ti andol smeta možda će ti aspirin biti bolji. 

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

16. Veljača 2021. 15:32

Dada ni ja nemam nikakve simptome osim osjetljivosti u grudima.. Ne brini bit ce beta odlicnaaaa 🍀🍀❤️❤️❤️

SeniRemmus
    16. Veljača 2021. 15:36

Ludakopatka

Šmattan 😎

Senniremuss sad mi je jasnije. Možda, sam uvijek imala reakciju na njega, ali nikad nisam duže od 2 tjedna uzimala pa nisam obraćala pažnju. A ovo oko punkcije je prošlo skoro 2 mjeseca natezanja po bolnicama i sve vrijeme na njemu A sad kad odvrtim film ta 4 dana kad sam uzimala Fragmin mi bilo bolje, i opet me vrate na andol kad sam došla kući i opet je krenulo . Tako da neću na svoju ruku.
    Baš ću mu poslati poruku da vidim što misli..
    U još sam ovo radila tada….

Jesi probala aspirin 100, ako ti andol smeta možda će ti aspirin biti bolji.

I aspirin i andol su ista djelatna tvar, acetilsalicilna kiselina, jedino je drugo marketinsko ime i proizvođač. Tako da mislim da nazalost ne bi pomoglo 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

nika0302
    16. Veljača 2021. 15:38

LudaKaoPatka na kojoj temi ima informacija o posvojenju? Vidim na vašem potpisu 😍

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

manemoj
    16. Veljača 2021. 15:48

E a jel ja mogu uzimati aspirin ili Andol i ako mi doktor ne prepiše? Mislim jel mi to može ikako štetiti ako mi ne treba? I od kad se to uzima? Od transfera ili ranije? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.