Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Veljača 2021. 12:52

Maki pa ti si jos uvik prezgodna 😍

16. Veljača 2021. 12:52

Tikiiii čestitam i ja zelim jednu curicu 😍😍😍😍

16. Veljača 2021. 12:54

MakiST

Heeej curee!
    Tikičestitam na curici 😍🥰 predivne vijesti, jos draze mi je cuti ovaj dio da je sve u redu. Nadam se da ce te to malo opustiti sad 💆🏼‍♀️
    Sanjichda iskomentiram beturdaču 😍😍😍
    Meto sjećam se ovog zadnjeg postupka, isto sam tako suludo nekako reagirala, a na moj jadni amh to je stvarno bilo cudo i na prvom uzv kaze on A BOGATI KOLKO IH JE 🤣🤣 najjaci je. I sad mi malog zove pišonja na uzv 🤣
    Magnoliane znam di si u postupku iducem, ali ja sam u Citu rekla da mi je puna kapa i zelim sve probat i dao mi Fragmin, onako - za moju dusu do 12tt. Tako da, ja bi probala na tvom mjestu 👍🏼
    Update i photo alert: znaci na pregledu sve super, moze svaki cas a moze i za tjedan dana 🤣 znaci tako je lijepo unutra ocito, a ja… ready to pophttps://ibb.co/T2wk4cd

Joos maloooo

• *.Women_name.*
    16. Veljača 2021. 12:54

MakiST

Heeej curee!
    Tikičestitam na curici 😍🥰 predivne vijesti, jos draze mi je cuti ovaj dio da je sve u redu. Nadam se da ce te to malo opustiti sad 💆🏼‍♀️
    Sanjichda iskomentiram beturdaču 😍😍😍
    Meto sjećam se ovog zadnjeg postupka, isto sam tako suludo nekako reagirala, a na moj jadni amh to je stvarno bilo cudo i na prvom uzv kaze on A BOGATI KOLKO IH JE 🤣🤣 najjaci je. I sad mi malog zove pišonja na uzv 🤣
    Magnoliane znam di si u postupku iducem, ali ja sam u Citu rekla da mi je puna kapa i zelim sve probat i dao mi Fragmin, onako - za moju dusu do 12tt. Tako da, ja bi probala na tvom mjestu 👍🏼
    Update i photo alert: znaci na pregledu sve super, moze svaki cas a moze i za tjedan dana 🤣 znaci tako je lijepo unutra ocito, a ja… ready to pophttps://ibb.co/T2wk4cd

Kakav lijepi bušo 😍😍😍😍😍 držim fige da malecki se odluči da se što brže upoznate 😊😊 joooj, jesi sad pred kraj jako nestrpljiva? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

16. Veljača 2021. 13:02

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Dosli su mi nalazi trombofilije, vidim da nisu bas ok, ne bi to bilo to da je meni sve ok🤣🤣🤣🤣🤣 pa tko zna neka mi ponovi pliz sto ste neki dan pisale o tome jer ne mogu naći

Nalaz ti je isti kao moj, samo je meni MTHFR CC, ostalo sve isto i Poljak mi je dao heparin. Rekao je da nije to nista, da samo ukazuje na slabu cirkulaciju da se inace rjesava jednim andolom ali zbog vise neuspjelih mi je dao Fragmin nakon transfera. Sigurno ces ga i ti dobit nakon transfera, a do tada andol. Jesu ti dosli ostali? Ona protein C, protein S…? Meni je i pritein S malo snizen, a vec sam tada bila na Andolu kad sam ga vadila

Za sada taj folat i andol, a kasnije cemo vidjeti. Mislim logično je da mi sada ni ne moze dati heparin dok ne obavim fet. Svi ostali nalazi su mi ok, osim glupog prolaktina. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 13:04

Tanja79, Penovi su pjesmica. Menopur je 10 puta teži.
    Za sliku - piše ti objašnjenje u uvodnim postovima. 

miss, ideš vidjet sinčeka. wooohoooo 

Aura, nisu ti rekli ništa jer mislim da si ti očiti PCOS (gledam ti AMH).

Ludakopatka, hvala ti. Ima smisla da si sve bacila, mislim da ti je to bilo i terapeutski. Veselim se što ću jednog dana i ja simbolički zatvoriti ovu priču, kako god da završi.
    Hvala na svim informacijama. 

MakiSt, ma predivni se. Ne da se vani, ha? Navodno seks pomaže. 

💔💔💔

16. Veljača 2021. 13:04

Ludakopatka, slazem se za ovo za heparin, dok smo pod stimulacijom saspemo u sebe toliko toga, ja bi znala bit tako natecena da se obuc nisam mogla, a nemam nikakve sanse za hiper sa svojim AMH nego bi bila na velikim dozama ljekova.  Pa nema sanse da nam je u tom stanju maternica dobro prokrvljena i nevezano za mutacije mislim da bi heparin dobro dosao

SeniRemmus
    16. Veljača 2021. 13:10

Magnolia

Znači za moje mutacije, andol 100 odmah, dupla folna iako su mi folati u krvi 50. Nisu velike mutacije i ne trebam u hematologa. Mozda jos nekome pomogne.

Magnolia folnu trebaš uzimati aktivnu, jer ova MTHFR heterozigotna mutacija utječe na to da se obična folna kiselina u tvom organizmu ne može iskoristiti. Dapače, obična folna se može čak i nakupljati kako i pišeš da imaš veliku razinu u krvi, ali to ne znači da tvoj organizam iskorištava tu folnu kako bi trebao. Heterozogoti MTHFR iskoristavaju samo 40-50% obične folne, homozogoti samo 20%. To znaci da iako je imas puno u krvi, nemas dovoljno enzima koji ju metiliraju tj. aktiviraju i zbog toga je zapravo tom organizmu manjka,a da to niti ne znaš. Aktivni ili metilfolat pij umjesto običnog od sad nadalje. Sretno! 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 13:13

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Dosli su mi nalazi trombofilije, vidim da nisu bas ok, ne bi to bilo to da je meni sve ok🤣🤣🤣🤣🤣 pa tko zna neka mi ponovi pliz sto ste neki dan pisale o tome jer ne mogu naći

Nalaz ti je isti kao moj, samo je meni MTHFR CC, ostalo sve isto i Poljak mi je dao heparin. Rekao je da nije to nista, da samo ukazuje na slabu cirkulaciju da se inace rjesava jednim andolom ali zbog vise neuspjelih mi je dao Fragmin nakon transfera. Sigurno ces ga i ti dobit nakon transfera, a do tada andol. Jesu ti dosli ostali? Ona protein C, protein S…? Meni je i pritein S malo snizen, a vec sam tada bila na Andolu kad sam ga vadila

Za sada taj folat i andol, a kasnije cemo vidjeti. Mislim logično je da mi sada ni ne moze dati heparin dok ne obavim fet. Svi ostali nalazi su mi ok, osim glupog prolaktina.

Samo razmisli o tome da radije uzmeš aktivni oblik nego duplu dozu.

💔💔💔

Nina92
    16. Veljača 2021. 13:13

TiKi curica ajmee
    Ko je pitao za mene SBjelis 🥰🥰
    Endometrij 10.2 
    MTB transfer mi je 22.2 vracam 2 🐧u 12 sati i 9 put mi je i dobitan i oba 2 ce se primit eto tako sam si ja brojke slozila 😎🤣🙈

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.