Aurapratimo se.
Jutros mi lh peak i to je i uzv pokazao (lijevo 21 mm i endometrij 9 mm).
Sutra inseminacija (bez stoperice) i sa zamrznutim sjemenom.
To je to! Sutra nam je dan D! 😁😁😁
Bas sam pozitivna za ove naše inseminacije i tih 15%šanse!
Da budemo u statistici, uspilo iz prve! 💪💪💪
05.12.2022 💗
SenniRemmus i MTB hvala, sad mi je jasnije...
Realno ja tu ne vidim gdje piše jel homo ili hetero 🤔 ali uostalom zato sam vas pitala...
Pa sad mi baš krivo, uvijek sam pila taj andol nakon postupka, i sad zbog tog "nerazjašnjenog slučaja reakcije na andol" ga nisam dobila. Kako uopće testirati jel mi andol smeta ili ne kad mi ni astmu nisu potvrdili, nego su samo bubnuli. Što kaže doktor tko zna na kraju od čega je bilo problema s disanjem. Dođe mi sad da ga popijem 🙄
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
SenniRemmus i MTB hvala, sad mi je jasnije…
Realno ja tu ne vidim gdje piše jel homo ili hetero 🤔 ali uostalom zato sam vas pitala…
Pa sad mi baš krivo, uvijek sam pila taj andol nakon postupka, i sad zbog tog "nerazjašnjenog slučaja reakcije na andol" ga nisam dobila. Kako uopće testirati jel mi andol smeta ili ne kad mi ni astmu nisu potvrdili, nego su samo bubnuli. Što kaže doktor tko zna na kraju od čega je bilo problema s disanjem. Dođe mi sad da ga popijem 🙄
Kad ti piše wt/mut to ti je kao da ti pise heterozigot, kad ti pise mut/mut to ti je kao da ti piše homozigot. Wt/wt je normalni, divlji tip.
Ne znam sto reci za Aspirin 100, kako nije preko recepta uvijek ga možeš i na svoju ruku piti bez ikakvih hematologa, to rade cure vani i zovu ga baby aspirin, ne jer je za bebe vec jer je mala doza mislim nisam nikad cula za andlosku astmu, ali mozda ipak u tvom slucaju bolje ne uzimati na svoju ruku ako si imala neke reakcije... steta sto se na kraju ne mozes pouzdati u doktore nego ovako istrazivati i vagati po forumu
super je biti informiran, ali na kraju bi ipak oni trebali znati presjeći Gordijski čvor, a ne mi
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sbjelis nisam se jos ukakila, ali uskoro bi mogla..kako se priblizava termin pregleda ,sve teze mi je .ali i jedva cekam. P.s. Ja pijem isto novalac svaki dan,ako ga nisi podijelila mogu se ja predbiljeziti ..nisam citala sve stranice pa ne znam jel se ko javio.
VM jako mi je zao i ne mogu zamislit kako se osjecas , drzi se i deff 3 mjeseca pauze da se tijelo odmori...i meni je prva bila biokemijska, pa je druga uspila , pa eto da te utjesim ako je ikako moguce. 🙏
Sanjich ,Dada, jedva cekam vase nove bete..
MTB rastopila ssm se, bas lipo zvuci - moj sinčić ❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Dodje mi otic radit nalaze za trombofiliju kolko to spominjete usla mi bubica u glavu.. Iam li to smisla ic sad ili je kasno 🙄
Vuky, ja sam na 9dc imala endo 5,6mm, na 11dc je bio na 7,1mm, na 13dc 9,4mm!! Sad će on povući. pila sam sok od cikle, iako ne vjerujem u tu terapiju :P Ali poludila bih da endo nije dobar, a nisam je pila :O
Nina92, tako je, svi navijamo za tebe! Meni ni'ko ukrast nemere... :)
MTB, imam heterozigota na onoj drugoj MTHFR mutaciji.. (A1298C) A ovaj ga hematolog nije šk niti uzeo u pregled! Onak - nebitno!
Homocistein? Kaj je to? Nikada mi nije išlo učenje na brzim tečajevima :O
Mattan, imaš mutaciju samo na PAI. Po mom hematologu bitno je da su ti Faktor II, V i Laiden okej. Po njemu MTHFR i PAI nisu bitni ;), on ne bi davao Th. Vidi onaj neki moj post oko PAI.. 5G pokazuje najmanju sklonost trombozi, 4G najveću. Ali taj PAI po njemu uopće nije bitan za trombo. Filozofi.
MTB kaj idem G-iću? Daješ mi ga? Idem odmah surfati... :P Mogu ti ostaviti u BP na porti ili posalti nekako.. Javim tu neku email adresu pa se cujemo.
Manemoj ja sam bila ziger da su tebi nalazi iz Vin.stigli!
Ribic, bas sam htijela pitati za tebe!! Wow, uhvatila si LH peak, hocu li ja to ikad :O Bravo za endo, jupi sutra stize ekipa za narodno veselje i igre bez granica :P
Ribic, Aura SRETNO SUTRA!
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis idemo mi bit zajedno trudne 😎😍
MTB neznam na kaj mislis ja sam sve radila s popisa ali ja to ne procavam haha ja napravim kaj mi kazu i to je to i eto sad nakon 2 godine gledam kaj vi pise te reko idem vidjet kak ja stojim haha
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Dodje mi otic radit nalaze za trombofiliju kolko to spominjete usla mi bubica u glavu.. Iam li to smisla ic sad ili je kasno 🙄
Bolje nemoj
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis ma nisu, sad sam ih uspjela dobiti.. kaže više od pola nije gotovo, da računam 5 tjedna a možda i više 🙄
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Senniremuss sad mi je jasnije. Možda, sam uvijek imala reakciju na njega, ali nikad nisam duže od 2 tjedna uzimala pa nisam obraćala pažnju. A ovo oko punkcije je prošlo skoro 2 mjeseca natezanja po bolnicama i sve vrijeme na njemu A sad kad odvrtim film ta 4 dana kad sam uzimala Fragmin mi bilo bolje, i opet me vrate na andol kad sam došla kući i opet je krenulo . Tako da neću na svoju ruku.
Baš ću mu poslati poruku da vidim što misli..
U još sam ovo radila tada....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji