LudaKaoPatka na kojoj temi ima informacija o posvojenju? Vidim na vašem potpisu 😍
Na vol.4 ti je 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ajmo, Nina92!
Kaj bi ti, curicu ili dečka?
Decka, ali nije mi to toliko ni bitno, moja zelja su blizanci
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
SBjelis, slobodno daj Sanjich ili miss, žene su ipak trudnice a meni nije o glavu.
Gića ne dam nikome dok me ne uspješno ne oplodi. Onda ga mogu dati na posudbu dok se ne budem vraćala po smrzliće.
Homocistein je gadarija koja ukazuje da nešto opako ne valja i često sprečava implantaciju ili radi njega se odbaci plod (laički rečeno). Recimo, ako si se nafilala krivom folnom i ona ti se nataložila u tijelu, homocistein je velik. Ali to je samo jedan razlog zašto gmaz naraste. Ja znam znala da nemam MTHFR mutaciju (barem ne homo varijantu) ni recimo celijakiju jer mi je on normalan.
manemoj, kakav sad crni most, tek si jedan pokušaj ispucala.
Aspirin/andol - popričala bih ja ipak sa specijalistom prije nego bi to počela uzimati. A inače, uzima se od transfera.
Aura, ne znam, meni je taj tvoj AMH sumnjiv i prva indikacija da imaš PCOS. Moguće da može biti visok i radi drugih stvari, nisu ovo crno-bijele stvari.
SeniRemmus, ja sam čak i prije ovih nalaza čula da je heparin "zastarjeli" pristup i da su ga prije svima rutinski davali, a novija istraživanja su pokazala da nije potreban. Vjerojatno pomaže samo u nekoj kombinaciji dijagnoza (a oni ni sami ne znaju kojoj), a u jednostavnijim slučajevima je Andol100 dovoljan. Vidjet ćemo, ja bum još istražila do transfera.
💔💔💔
ribic, nećete pokušati sa svježim sjemenom (a da vam smrznuto bude backup?) Sretno sutra!!!
Aura, ribic, iako je šansa nešto manja nego u IVF, dosta ih uspije inseminacijom. Držim vam fige da vam upali!!!
Šmattan, no no, andol ti provjereno šteti, zašto riskirati. Vjeruj svojoj bebici, ta će i protiv gromova i oluja.
Ovi nalazi su ti svi dobri, osim što je Protein C malo prema donjoj granici, to je često u sprezi sa ovim mutacijama... mislim da je to dijagnostički važno, ali ne znam reći zašto.
Sanjich, nije kasno. Ja bih ga sigurno bila radila u prošloj trudnoći jer trombofilija češće radi probleme u višoj trudnoći nego na početku (iako može i na početku, kako ti grah padne).
Samara, šta je, hvalimo se? Meni su se netrudnoj bakice dizale u tramvaju, aha!
rita7, svejedno tko ti da, ako ti da.
Nina92, u pravu si, čemu birati. I dečkić I curica!
💔💔💔
ribic, nećete pokušati sa svježim sjemenom (a da vam smrznuto bude backup?) Sretno sutra!!!
Aura, ribic, iako je šansa nešto manja nego u IVF, dosta ih uspije inseminacijom. Držim vam fige da vam upali!!!
Šmattan, no no, andol ti provjereno šteti, zašto riskirati. Vjeruj svojoj bebici, ta će i protiv gromova i oluja.
Ovi nalazi su ti svi dobri, osim što je Protein C malo prema donjoj granici, to je često u sprezi sa ovim mutacijama… mislim da je to dijagnostički važno, ali ne znam reći zašto.
Sanjich, nije kasno. Ja bih ga sigurno bila radila u prošloj trudnoći jer trombofilija češće radi probleme u višoj trudnoći nego na početku (iako može i na početku, kako ti grah padne).
Samara, šta je, hvalimo se? Meni su se netrudnoj bakice dizale u tramvaju, aha!rita7, svejedno tko ti da, ako ti da.
Nina92, u pravu si, čemu birati. I dečkić I curica!
Ja sam radila taj homocistein i dobar mi je
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
MTB malo me unervozilo sad to, ali da je to od presudne važnosti komentirao bi tada kada je sve nalaze pregledao detaljno.
Idemo bebinjo, ne treba nam andol haha
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Žene, ako vas ovi nalazi stresiraju, nemojte ih raditi! Ja ih radim jer sam takva, jer mi je gušt i jer volim sve istražiti, sve znati. Meni je stresno bilo dok ih nisam napravila. Ovo me primirilo, neovisno o rezultatima.
Najbitnije je da nađete što vama pruža osjećaj sigurnosti, što će vas opustiti i da to radite.
Jesu li to nalazi, suplementi ili prst u uvo, svejedno je. Prvo ide vaša kolika tolika opuštenost i zadovoljstvo, tek onda sve ostalo.
💔💔💔
A ček, taj Protein C on se mijenja tokom života ili to ostaje isto? Baš se ne kužim u taj dio 🤔
6tt+2 imamo 💗
Šmattan, tako je, mali bebinjo će rasti u mamici i guštati ko prasence. Idemo dan po dan, mazi se i pazi i radi što god se tebi radi - sad si trudnica.
Nina92, hahaha, već te vidim kako skačeš od sreće što nešto prepoznaješ i vičeš da, da, to imam i dobro je!!!
Ma ove bebe nemaju šansu, tvoje su, neka se koprcaju koliko znaju i umiju, mama će ih za nekih 8 mjeseci grliti i ljubiti i maziti i igrati se s njima i voliti ih najviše na svijetu.
💔💔💔
Žene, ako vas ovi nalazi stresiraju, nemojte ih raditi! Ja ih radim jer sam takva, jer mi je gušt i jer volim sve istražiti, sve znati. Meni je stresno bilo dok ih nisam napravila. Ovo me primirilo, neovisno o rezultatima.
Najbitnije je da nađete što vama pruža osjećaj sigurnosti, što će vas opustiti i da to radite.
Jesu li to nalazi, suplementi ili prst u uvo, svejedno je. Prvo ide vaša kolika tolika opuštenost i zadovoljstvo, tek onda sve ostalo.
Evo mene sad stresira nakon 2 godine 😂😂😂
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji