Prijavljujem svoju negativnu betu od jucer 💔 pripremili su me na to negativni testovi 9, 10 dnt.. Tako da sam se imala vremena pribrati i napraviti plan (pretraga 😂) za dalje..
Svim curkama s negativnim betama ❤️ drzite se..
Curke s pozitivnim betama Sanjich, Dada, Curly, Marinela, Dolly, sretnooo i dalje, nek sve ide kako treba 🍀❤️
VMsretno u iscekivanju srijede, nadamo se pozitivnom ishodu 🍀
iris_iris hvala ti! čitavu noć nisam spavala, kaže mi M da sam mu po noći buncala da će me morati u Vrapče voziti. Ništa nisam spavala, baš ništa. Stvarno sam psihički loše, sjedim na poslu ko gljiva. Neka nada tinja u meni, a s druge strane se mirim sa ishodom. Sve živo sam proguglala s tim niskim betama, sporim duplanjem itd. Stvarno mi je potrebno čudo sutra.
Recite mi kad se može ići u IVF stimulirani nakon FET-a? Jel se može odmah idući ciklus ili treba pauza?
Mislim da ću se raspasti od svih tih stimulacija ali ja ne mogu čekati. To mi je jedina životna zanimacija (briga).
Ja sam tolko opterećena s time (mislim da mi jedino psihić može pomoći) ali nemam još i za njega novaca.
Bas mi je zao da se tako osjecas... 😔 i razumijem da bi htjela odmah u postupak, al mozda da ipak malo odmoris? Zvucis mi bas umorno 😔 mozda da odete negdje za vikend il tako nest? Da se malo opustis, dodjes sebi... Jer nazalost nista nece ic na silu! I samo ces se jos vise bedirat.. Treba i tijelu vremena da se malo oporavi od svega. Drz se, znam da je tesko ali probaj se oraspolozit nekako: dobra knjiga, film, traceraj sa frendicama ili druzenje sa dragim. A imas i nas tu pa se slobodno izjadaj, koliko god treba. Nitko te nece razumjet bolje nego mi ovdje 💜❤ A i vidjet cemo sta ce sutra bit, ko zna...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro jutro cure ❤️
Mene još uvijek tu i tamo pratae ti bolovi plus kad mi se uklopi probava uf uf. Jučer popijem kavu s mlijekom, od koje inače idem odma na vc, a sad me tak bolio trbuh poslije toga, a ne ide ☹️ ko parna lokomotiva sam bila noćas 😂 nadam se da me to i probava zeza. Nego zvala sam ja na taj odjel zbog tih bolova jučer, javio mi se netko?😂🤷♀️ rekao mi da ako hoću da se javim na hitnu u Petrovu da mi pogledaju cervix i tako. Opet moja socijalna kaže da je sve to normalno. Da se sad već mogu javit i lažni trudovi 😯 A mislim si 19. je blizu, tamo će me sigurno gledati. Nekako bi voljela više da me pogleda moja doktorica ili doktor. Valjda se ne može ništa strašno desit za tih par dana. Mamu boli, napuhnuta, a ova mala šuta neznas di više prepona ili mjehur, nekad imam osjećaj da mi kucka u rodnici ko sat nastimana 😂😂🙈🙈 uglavnom jedva cekaaam petak i pregled! Nadam se da je stanje mog cerviksa zadovoljavajuće 👌
E, al i ja sam imala jedan period kad sam prdila po cijelu noc 🙈🙈😂😂 i to samo po noci, ne znam jel tako kod tebe.. Uzasna napuhanost, katastrofa. I nikako se ispraznit! Tako da to ima veze i s tim.. Ja sam to rjesavala sa jogurtom i zobenim pahuljicama ili chia sjemenkama. Ustvari, probala rijesit jer nije bas nest pomoglo. A i jednostavno, crijeva se ulijene u trudnoci, to definitivno. A za pregled, pa probaj pricekat do petka. Al opet, ako najbolje ces ti znat procijenit kada bi mozda bilo ok otic u bolnicu, cisto zbog svog mira. Ako te bude i dalje bolilo i ne budes se osjecala najbolje, otidji ti svakako. Vjerovatno nece biti nista, al zbog svog mira 🙂💜
Ma baš me zeza pogotovo kad pojedem tak nkj ko kava s mlijekom kaj mi inače smeta. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ A vidjet ću, kad se taman odlučim ajde ujutro idem onda me ne boli tak. Onda dođe noć i 23 sata još muž radi noćnu, pa me baš onda počne bolit 🤦🏻♀️ vidjet ću kako će mi bit, evo jučer cijeli dan nije bolilo do navečer pa zato nisam ni išla. Jutros isto, nemogu rec da me boli ni da bi popila normabel, malkoc samo. Ako me uhvati, otići ću. Ovako mi je glupo jer ovo trenutno je više neugoda nego bol
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
*.Women_name.* za par dana gledaš svoju curicuuu.
Dia85, neke stvari će ti ginekolog/LOM dati i na lijepe oči. Šmrc šmrc, želim napraviti pretrage za trudnoću/sistematski/štreca me u lijevoj nozi... Za ANA ćeš dati nalaz Giću, možda ti propiše Decortin ili tako nešto.
VM, jedina bitna pauza je pauza između 2 stimulirana, a to je barem 3 mjeseca.
Sve ostalo ne traži pauzu, ali provjerit će ti stanje jajnika/možda hormona/maternice prije i reći možeš li ili ne.
Slažem se da ti možda treba jedan mali antistres prije nego nastaviš. Nešto za punjenje baterija.
Josipab, ja se i odebljala, promijenila mi se narav, ... tek sam kasnije saznala da ti ne bi trebali samo na slijepo dati neke pilule i onda godinama pisati recepte, da postoje pretrage prije pilula (da se vidi koje ti pašu) i da postoje pretrage dok uzimaš pilule (da se vidi da li ti štete).
💔💔💔
Meto, a sta me nasmija 😂😂😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Women sta jedes, salji ovde😂😂
Da, zbog crijeva nam se javljaju bolovi naprijed i cesto ne mozemo razaznati od cega su ti bolovi. Uzmi duplu dozu Mg, trebalo bi barem malo pomoci.
Ja inace imam problem sa kakanjem, koristim mekinje iz Dma, u jogurtu mi najlakse a stvarno pomazu.
Ako nisu jaki bolovi i nisu kontrakcije mozda da pricekas jos koji dan nego da te prckaju svako malo.. al sto ja znam kad nisam trudnica🙈😅 cim se malecka javlja i sutira mamu-dobro je🥰
Magnolia jedna obicna pretraga zivota vrijedna😔 voljela bih da je to uzrok jer lijek postoji i bez obzira na ishod koji ne znamo kakav ce biti, ulijeva sigurnost.
🤞🤞💪
Josipa sad mi je smijesno, ja se skocila i zarila glavu u monitor i vicem “sta je” kaze on “ima ih ovdje koliko hoces”, reko mislila ko zna sta je😫
Nisu kontrakcije u smislu da mi se tad stvrdne trbuh i to. Više kao da sam prehladila mjehur, ili zarenje, menga bol. Jučer trajalo sat vremena navečer i zaspala sam... E pa to mi je da me ne prckaju 2 puta u 3 dana. Jedem onaj glupi jelovnik za dijabetes kod trudnica 😂😂😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
*.Women_name.* za par dana gledaš svoju curicuuu.Dia85, neke stvari će ti ginekolog/LOM dati i na lijepe oči. Šmrc šmrc, želim napraviti pretrage za trudnoću/sistematski/štreca me u lijevoj nozi… Za ANA ćeš dati nalaz Giću, možda ti propiše Decortin ili tako nešto.
VM, jedina bitna pauza je pauza između 2 stimulirana, a to je barem 3 mjeseca.
Sve ostalo ne traži pauzu, ali provjerit će ti stanje jajnika/možda hormona/maternice prije i reći možeš li ili ne.
Slažem se da ti možda treba jedan mali antistres prije nego nastaviš. Nešto za punjenje baterija.
Josipab, ja se i odebljala, promijenila mi se narav, … tek sam kasnije saznala da ti ne bi trebali samo na slijepo dati neke pilule i onda godinama pisati recepte, da postoje pretrage prije pilula (da se vidi koje ti pašu) i da postoje pretrage dok uzimaš pilule (da se vidi da li ti štete).
Jedva čekam ❤️❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro cure!
Javljam da je dosao Nifty. Sve je u redu i cekamo malu curicu 💖😍💝
Sretno svima danas! 😘
Odlično! 😍🥰
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Miss i Maki sretno danaas trudnice naše ❤️❤️TiKipredivne vijesti ❤️❤️❤️ baš mi je drago zbog vas curke 😊😊
J_B testic? 😯😯
Curly nije dobro ni za psihu svaki dan 😂😂😂 bar meni i mužu nije bilo. Užas, kad smo bili u tom periodu sex mi je bio najgora stvar na svijetu, nisam ga više mogla vidjet 😂😂 kad smo saznali za mpo počela sam ponovno uživat u tom
Nisam htjela radit, čekam betu sutra..
Odlučila sam ne piškit, jer svaki put kad sam pogledala nije bilo crte.. Naravno, bilo je prerano.. To ja tak tvrdim.. Sad me brinu tragovi na gaćama.. 😂🤔
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sanjich sad sam videla, cestitam na predivnoj beti
Nekome stize curica 🎉🎉🎉❤️❤️❤️divno, zaboravila sam kome jer sam isčitala 30 strana. Sorry
Ja sam u strahu bila da ce mi M doci pre Gonala pa da cu morati sve da odlazem za sl.mesec. Al izgleda da imam laznu uzbunu, cudno krvarenje posle histero... Ne znam jel od toga il stize M.
Bilo je reci o heparinu, nisam ni ja kandidat, po nalazima, al sam dobila za ovaj sledeci pokusaj. Heparin i decortin. Prosli put Aspirin, al eto... ništa
Videcemo.
Postala sam profi sa Menopurom, i sad me strah tog Pen-a. Sve mi se cini da cu traziti pomoć na YouTube-u
Aurora ja sam za to da nam svratis ponekad, ubaci se kad imaš vremena.
Kako vi ubacite u forum sliku direktno, a ne preko linka, to mi nije jasno 😎🙄
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
J_b i meni je bilo tako, prvo ka smeckasto crvenkaste zilice pa bas svjeza krv par dana pa smeda..tako da znas ,a vidi me di sam sad..nikad se ne zna.
Women Name da li popijes normabel? Izdrzi do 19.da te ne cackaju vise puta.
Cure, ja danas idem, usr**a sam u gace, mada moram rec da me zadnja dva dana znatno manje boli .nije da ne osjecam pritisak ali nemjerljivo s onim prije, a 3 dana prije toga sam pila svaki dan normabel od 2mg.
Jedva cekam danas vidit sta je s hematomom i sve ostalo! Konacno vidit svoju bebicu, ova 2 tj su mi ko vjecnost.
P.s. hvala svima na rođendanskim željama!!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji