Draga Meto, tnx, a mogu misliti blokade u glAvi kad ti vikne asti Gospe tijekom pregleda 😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Miss i Maki sretno danaas trudnice naše ❤️❤️
TiKi predivne vijesti ❤️❤️❤️ baš mi je drago zbog vas curke 😊😊
J_B testic? 😯😯
Curly nije dobro ni za psihu svaki dan 😂😂😂 bar meni i mužu nije bilo. Užas, kad smo bili u tom periodu sex mi je bio najgora stvar na svijetu, nisam ga više mogla vidjet 😂😂 kad smo saznali za mpo počela sam ponovno uživat u tom
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro cure!
Javljam da je dosao Nifty. Sve je u redu i cekamo malu curicu 💖😍💝
Sretno svima danas! 😘
Čestitam❤️❤️❤️
Prijavljujem svoju negativnu betu od jucer 💔 pripremili su me na to negativni testovi 9, 10 dnt.. Tako da sam se imala vremena pribrati i napraviti plan (pretraga 😂) za dalje..
Svim curkama s negativnim betama ❤️ drzite se..
Curke s pozitivnim betama Sanjich, Dada, Curly, Marinela, Dolly, sretnooo i dalje, nek sve ide kako treba 🍀❤️
VMsretno u iscekivanju srijede, nadamo se pozitivnom ishodu 🍀
iris_iris hvala ti! čitavu noć nisam spavala, kaže mi M da sam mu po noći buncala da će me morati u Vrapče voziti. Ništa nisam spavala, baš ništa. Stvarno sam psihički loše, sjedim na poslu ko gljiva. Neka nada tinja u meni, a s druge strane se mirim sa ishodom. Sve živo sam proguglala s tim niskim betama, sporim duplanjem itd. Stvarno mi je potrebno čudo sutra.
Recite mi kad se može ići u IVF stimulirani nakon FET-a? Jel se može odmah idući ciklus ili treba pauza?
Mislim da ću se raspasti od svih tih stimulacija ali ja ne mogu čekati. To mi je jedina životna zanimacija (briga) .
Ja sam tolko opterećena s time (mislim da mi jedino psihić može pomoći) ali nemam još i za njega novaca.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
MTB, i meni se cini da su te pilule prokletstvo. Spasile su me od bolnih menstruacija ali nuspojave nakon prestanka...uzas. Ocelavila,opristavila, ako mi potvrde pcos i to sam dobila od njih 🤯😅
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Dia85zbog spermiograma mog muza smo i zavrsili na potpomognutoj. Ali eto uz dodatke za prehranu, mi smo hopsali svaki drugi dan neke dvije sedmice, od kad mi je krenuo sluzavi iscjedak, nam je uspjelo. Sad vidim da smo dva dana pred O, na O i dva dana poslije O. Sad koji je upalio, ne znam. Ali i mi smo ti prije forsirali kao nesto svaki dan, sad sam se uvjerila da to ne mora tako. Cak mozda bolje da se spermici oporave pa svaki drugi. Sretno!
Hvala ti na odgovoru..tako je i kod nas, krenuli u mpo zbog spermiograma koji je zbog hrpe suplemenata skoro uredan skroz sada. Zato i bi ovaj mjesec probala sve uloviti, isto mislim da je bolje u našem slučaju svaki drugi dan, hvala ti:*
Koje je sve suprug suplemente uzimao? Jer mi smo isto ušli u MPO zbog spermiograma. Pio je Profertil nakon kojeg mu je nalaz još gori bio, sve mu je još donekle dobro, nego nas muče progresivno pokretih. Sa 30% je pao na nekih 10%
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Dobro jutro cure ❤️
Mene još uvijek tu i tamo pratae ti bolovi plus kad mi se uklopi probava uf uf. Jučer popijem kavu s mlijekom, od koje inače idem odma na vc, a sad me tak bolio trbuh poslije toga, a ne ide ☹️ ko parna lokomotiva sam bila noćas 😂 nadam se da me to i probava zeza. Nego zvala sam ja na taj odjel zbog tih bolova jučer, javio mi se netko?😂🤷♀️ rekao mi da ako hoću da se javim na hitnu u Petrovu da mi pogledaju cervix i tako. Opet moja socijalna kaže da je sve to normalno. Da se sad već mogu javit i lažni trudovi 😯 A mislim si 19. je blizu, tamo će me sigurno gledati. Nekako bi voljela više da me pogleda moja doktorica ili doktor. Valjda se ne može ništa strašno desit za tih par dana. Mamu boli, napuhnuta, a ova mala šuta neznas di više prepona ili mjehur, nekad imam osjećaj da mi kucka u rodnici ko sat nastimana 😂😂🙈🙈 uglavnom jedva cekaaam petak i pregled! Nadam se da je stanje mog cerviksa zadovoljavajuće 👌
E, al i ja sam imala jedan period kad sam prdila po cijelu noc 🙈🙈😂😂 i to samo po noci, ne znam jel tako kod tebe.. Uzasna napuhanost, katastrofa. I nikako se ispraznit! Tako da to ima veze i s tim.. Ja sam to rjesavala sa jogurtom i zobenim pahuljicama ili chia sjemenkama. Ustvari, probala rijesit jer nije bas nest pomoglo. A i jednostavno, crijeva se ulijene u trudnoci, to definitivno. A za pregled, pa probaj pricekat do petka. Al opet, ako najbolje ces ti znat procijenit kada bi mozda bilo ok otic u bolnicu, cisto zbog svog mira. Ako te bude i dalje bolilo i ne budes se osjecala najbolje, otidji ti svakako. Vjerovatno nece biti nista, al zbog svog mira 🙂💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women sta jedes, salji ovde😂😂
Da, zbog crijeva nam se javljaju bolovi naprijed i cesto ne mozemo razaznati od cega su ti bolovi. Uzmi duplu dozu Mg, trebalo bi barem malo pomoci.
Ja inace imam problem sa kakanjem, koristim mekinje iz Dma, u jogurtu mi najlakse a stvarno pomazu.
Ako nisu jaki bolovi i nisu kontrakcije mozda da pricekas jos koji dan nego da te prckaju svako malo.. al sto ja znam kad nisam trudnica🙈😅 cim se malecka javlja i sutira mamu-dobro je🥰
Magnolia jedna obicna pretraga zivota vrijedna😔 voljela bih da je to uzrok jer lijek postoji i bez obzira na ishod koji ne znamo kakav ce biti, ulijeva sigurnost.
🤞🤞💪
Josipa sad mi je smijesno, ja se skocila i zarila glavu u monitor i vicem “sta je” kaze on “ima ih ovdje koliko hoces”, reko mislila ko zna sta je😫
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro cure!
Javljam da je dosao Nifty. Sve je u redu i cekamo malu curicu 💖😍💝
Sretno svima danas! 😘
🤗🤗🤗🤗🤗💜❤❤💜❤💜 dobro dosla u klub! 🙂🙂 drago mi je bas, bas da je sve ok 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Upravo sam dobila rezultate ANA testa koji iznosi 160 miješana homogena i točkasta fluorescencija što po referentnim vriejdnostima ispada blago prema lagano povišenom nalazu. Znam da treba daljnja pretraga al iskreno ne znam ni koji dr ju određuje s obzirom da sam ovo vadila na svoju ruku (po savjetima nekih cura ovdje:)). Help curke koje imate iskustva.
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji