Emma uuu to bi mogla biti implatacija?
Aura i mene je bilo strah na pocetku. Jako. Toliko da sam JA inzistirala na inseminaciji sa svojih 38g. A dr.me uvjeravao da nemam vremena za gubljenje i trebam odmah na stimulaciju. (Ovo sam htijela neki dan napisati jednoj novoj djevojci Mimi ili tako nesto). Ugl.izgubila sam 3 godine na strah. 3 godine.. Jos uvijek samoj sebi ne mogu oprostiti...
Ugl.kada je prvi stimulirani ipak prosao okej, prestale su me goniti crne misli. Redovito se provjeravam i to i dalje namjeravam.
oharascarlett14@gmail.com
BjeliS, ako 3DC šalješ hormone, moguće da nećeš ići s ovim ciklusom. Iako, meni je bila rekla da ćemo, radi hormona, samo početi dan kasnije sa pikanjem jer je isto tražila hormone... tako da možda i kreneš u ponedjeljak.
Emma05, možda si se ogrebala. A možda je to implantacijsko - taman bi se sad trebalo vidjeti ako ga ima. Trećina žena ima implantacijsko krvarenje. Sretnice, jer to je jedini i prvi znak trudnoće.
Aura, samo ćeš morati svakih 6 mjeseci na UZV grudiju. Ja za sad nemam nikakve simptome. Za hiper ćete pripaziti sa stimulacijom da ne završiš u njemu, ali nije ni to najstrašnija stvar ikad. No woriz. Svi smo prolazili kroz slične sumnje, ali smo se na kraju opustili oko cijele priče. Ovo je više emocionalno teška stvar, nego fizički. A zato imaš ovdje support group koji te održava koliko toliko normalnom.
BjeliS, da, meni je isto bitna samo voda, iako preferiram more jer sam ipak morsko dite.
GK
💔💔💔
U maternici kao da mi je neki tulum...popila sam prije magnezij...i sad sam popila apaurincic da mi te kontrakcije malo smiri..i ukopala san se u kauc🙄🥴🛌
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
BjeliS, ako 3DC šalješ hormone, moguće da nećeš ići s ovim ciklusom. Iako, meni je bila rekla da ćemo, radi hormona, samo početi dan kasnije sa pikanjem jer je isto tražila hormone… tako da možda i kreneš u ponedjeljak.
Emma05, možda si se ogrebala. A možda je to implantacijsko - taman bi se sad trebalo vidjeti ako ga ima. Trećina žena ima implantacijsko krvarenje. Sretnice, jer to je jedini i prvi znak trudnoće.
Aura, samo ćeš morati svakih 6 mjeseci na UZV grudiju. Ja za sad nemam nikakve simptome. Za hiper ćete pripaziti sa stimulacijom da ne završiš u njemu, ali nije ni to najstrašnija stvar ikad. No woriz. Svi smo prolazili kroz slične sumnje, ali smo se na kraju opustili oko cijele priče. Ovo je više emocionalno teška stvar, nego fizički. A zato imaš ovdje support group koji te održava koliko toliko normalnom.BjeliS, da, meni je isto bitna samo voda, iako preferiram more jer sam ipak morsko dite.
GK
Ako i je..nikad to nisam imala prije kod prijasnjih tr. Ogrebala se nisam sigurno jer se trudim biti njezna prema mojoj gospođi doli🤣🤣🤣...pazim na te stvari posto je stalno vlazno od svega i lijekova pa da nebi doslo do neke infekcije...
Uglavnom vrrlooo sam u cudu moram priznati...🤔
Stiže nam baby E🩷👶
Nina92 super su ti nalazi 😍💪
Monikica, Aurapocetak je tezak, ali kada uzbudjenje krene, sve bude lakse. Onaj osjecaj kada znas da nesto poduzimas da dodjes do svoje bebe ❤😋
Sanjich drzi se 😶
Meni je trenutno samo grozni osjecaj straha tih svih hormona sta cu strpat u sebe, nuspojava, hipera, boli od aspiracije i neuspjeha. Danas sam si depresivno negativna 😪
Jesam ja jedina luđakinja tu koja je jedva cekala sve te droge ubaciti u sebe jer mi je taj hype osjecaj od hormona strava!!🤣🤣🤣🤣a posebno sam uzbuđena bila kad sam baratala s tim injekcijama😂...kao da se bavim s nekom kvantnom fizikom..full sam si bila vazna😜🤣🤦♀️🤷♀️
Stiže nam baby E🩷👶
BjeliS, ako 3DC šalješ hormone, moguće da nećeš ići s ovim ciklusom. Iako, meni je bila rekla da ćemo, radi hormona, samo početi dan kasnije sa pikanjem jer je isto tražila hormone… tako da možda i kreneš u ponedjeljak.
Aura, samo ćeš morati svakih 6 mjeseci na UZV grudiju. Ja za sad nemam nikakve simptome. Za hiper ćete pripaziti sa stimulacijom da ne završiš u njemu, ali nije ni to najstrašnija stvar ikad. No woriz. Svi smo prolazili kroz slične sumnje, ali smo se na kraju opustili oko cijele priče. Ovo je više emocionalno teška stvar, nego fizički. A zato imaš ovdje support group koji te održava koliko toliko normalnom.BjeliS, da, meni je isto bitna samo voda, iako preferiram more jer sam ipak morsko dite.
GK
Ako i je..nikad to nisam imala prije kod prijasnjih tr. Ogrebala se nisam sigurno jer se trudim biti njezna prema mojoj gospođi doli🤣🤣🤣…pazim na te stvari posto je stalno vlazno od svega i lijekova pa da nebi doslo do neke infekcije…
Uglavnom vrrlooo sam u cudu moram priznati…🤔
To što prije nisi imala, ne znači puno. Svaka trudnoća je drugačija, svaka ima drugačije simptome.
Ti već sutra možeš početi piškiti ako si nestrpljiva 😁 6dnt blastica se vrlo često vidi nešto. Tvoje su rane pa možda i neće... Vidi voliš li adrenalinske igre 😁
💔💔💔
Nina92 super su ti nalazi 😍💪
Monikica, Aurapocetak je tezak, ali kada uzbudjenje krene, sve bude lakse. Onaj osjecaj kada znas da nesto poduzimas da dodjes do svoje bebe ❤😋
Sanjich drzi se 😶
Meni je trenutno samo grozni osjecaj straha tih svih hormona sta cu strpat u sebe, nuspojava, hipera, boli od aspiracije i neuspjeha. Danas sam si depresivno negativna 😪
Jesam ja jedina luđakinja tu koja je jedva cekala sve te droge ubaciti u sebe jer mi je taj hype osjecaj od hormona strava!!🤣🤣🤣🤣a posebno sam uzbuđena bila kad sam baratala s tim injekcijama😂…kao da se bavim s nekom kvantnom fizikom..full sam si bila vazna😜🤣🤦♀️🤷♀️
Mene je prije prvog bilo jako strah, zamišljala sam to drukčije. Ne hormone, nego liječnike i njihov odnos prema mom tijelu.
Drugi sam jedva čekala ❤️❤️❤️
💔💔💔
Medvedgrad je svojedobno, osim fuj pogačica od čvaraka 🙄, imao i mljac pogačice od sira 😋❤️❤️❤️
Izuzevši ovo drugo spomenuto +piva, raj 😋Ok, nije sir loš, volim ga, ali ovo prvo 🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Emma navijamo da je implantacijsko krvarenje.
Ja nemam nikakvih simptoma, ni sada ni u stimulaciji. A inače nemam simptome pred mengu niti kad dobijem.
I koronu sam preboljela bez ikakvih simptoma. 😅
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
GK
Ako i je..nikad to nisam imala prije kod prijasnjih tr. Ogrebala se nisam sigurno jer se trudim biti njezna prema mojoj gospođi doli🤣🤣🤣…pazim na te stvari posto je stalno vlazno od svega i lijekova pa da nebi doslo do neke infekcije…
Uglavnom vrrlooo sam u cudu moram priznati…🤔
To što prije nisi imala, ne znači puno. Svaka trudnoća je drugačija, svaka ima drugačije simptome.
Ti već sutra možeš početi piškiti ako si nestrpljiva 😁 6dnt blastica se vrlo često vidi nešto. Tvoje su rane pa možda i neće… Vidi voliš li adrenalinske igre 😁
A vidim tu koliko citam..vi svi nesto piskite na stapice..trakice..ovakve nakve..ja sam tu laik jer sam ja uvik cekala vađenje iz krvi..nekako mi "jedan" stres dovoljan🤣...ali razmislit cu jos..mozda popustim za promjenu...😜
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji