TirelessIvy stalno hocu napisati pa mi svaki put smetne s uma - jeeeeeeeeeeee krenuli ste napokooooon ❤❤😘
oharascarlett14@gmail.com
Nina92 super su ti nalazi 😍💪
Monikica, Aurapocetak je tezak, ali kada uzbudjenje krene, sve bude lakse. Onaj osjecaj kada znas da nesto poduzimas da dodjes do svoje bebe ❤😋
Sanjich drzi se 😶
Meni je trenutno samo grozni osjecaj straha tih svih hormona sta cu strpat u sebe, nuspojava, hipera, boli od aspiracije i neuspjeha. Danas sam si depresivno negativna 😪
Jesam ja jedina luđakinja tu koja je jedva cekala sve te droge ubaciti u sebe jer mi je taj hype osjecaj od hormona strava!!🤣🤣🤣🤣a posebno sam uzbuđena bila kad sam baratala s tim injekcijama😂…kao da se bavim s nekom kvantnom fizikom..full sam si bila vazna😜🤣🤦♀️🤷♀️
Mene je prije prvog bilo jako strah, zamišljala sam to drukčije. Ne hormone, nego liječnike i njihov odnos prema mom tijelu.
Drugi sam jedva čekala ❤️❤️❤️
Ja nisam imala bas strah...nego sam nakon te pocetne uzbudenosti (jer sam se pokrenula s necim pa mi to pruza zadovoljstvo) osijecala kasnije tokom postupka frustraciju koliko aljkavi mogu biti sa davanjem informacija u pravo vrijeme..i koliko to u biti moze da nije tako, puno toga "spasiti" i napraviti razliku u zeninoj psihi prije svega. Ali boze moj kako ovo nije prica iz bajke tako nije ni taj proces savrsen. Al je zato ova grupa ljudi ovdje super i sve se informacije mogu ovdje dobiti i mirna glavica😄🥰..
Imam osjecaj da su mi recenice sve blesavije i blesavije tako da sorkać svima unaprid ako pretjerano baljezgam😄..lagano apaurin radi svoje🥴
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Emma navijamo da je implantacijsko krvarenje.
Ja nemam nikakvih simptoma, ni sada ni u stimulaciji. A inače nemam simptome pred mengu niti kad dobijem.
I koronu sam preboljela bez ikakvih simptoma. 😅
Tebi ce onda jedini realni simtom na kraju biti bebica😁😆..eto jedan prijedlog za ime djeteta...SIMPTOM😊
Stiže nam baby E🩷👶
Bjelis MTBica, je li trebam obratiti paznju na jos sta osim grudi? Imam neke ciste za punktirat, rekla mi je dr da nije hitno dok ih pratim i ne rastu, al sad s ovim svim, cini mi se da to treba preventivno rijesit. Taman da se ispraksiram s ovim iglama pa mi ni ta u "sisi" nece vise bit tako strasna🤔😱🤷♀️
.
Emma nadam se da ce i mene "puknit" na pozitivno😁 drzim fige za tvoju sretnu i veselu implataciju! 🙏💪🤞❤
05.12.2022 💗
Emma možda je samo prerano za simptome. Većinom kažu da mučnine kreću od 6,7 tjedna ,kako kome.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Bjelis MTBica, je li trebam obratiti paznju na jos sta osim grudi? Imam neke ciste za punktirat, rekla mi je dr da nije hitno dok ih pratim i ne rastu, al sad s ovim svim, cini mi se da to treba preventivno rijesit. Taman da se ispraksiram s ovim iglama pa mi ni ta u "sisi" nece vise bit tako strasna🤔😱🤷♀️
.
Emma nadam se da ce i mene "puknit" na pozitivno😁 drzim fige za tvoju sretnu i veselu implataciju! 🙏💪🤞❤
🤣🤣🤣...hoce samo think pozitive koliko ti glava dozvoli...
I hvala ti..također😊🤞🙏💕
Stiže nam baby E🩷👶
Nina92 super su ti nalazi 😍💪
Monikica, Aurapocetak je tezak, ali kada uzbudjenje krene, sve bude lakse. Onaj osjecaj kada znas da nesto poduzimas da dodjes do svoje bebe ❤😋
Sanjich drzi se 😶
Meni je trenutno samo grozni osjecaj straha tih svih hormona sta cu strpat u sebe, nuspojava, hipera, boli od aspiracije i neuspjeha. Danas sam si depresivno negativna 😪
Jesam ja jedina luđakinja tu koja je jedva cekala sve te droge ubaciti u sebe jer mi je taj hype osjecaj od hormona strava!!🤣🤣🤣🤣a posebno sam uzbuđena bila kad sam baratala s tim injekcijama😂…kao da se bavim s nekom kvantnom fizikom..full sam si bila vazna😜🤣🤦♀️🤷♀️
Mene je prije prvog bilo jako strah, zamišljala sam to drukčije. Ne hormone, nego liječnike i njihov odnos prema mom tijelu.
Drugi sam jedva čekala ❤️❤️❤️
Ja nisam imala bas strah…nego sam nakon te pocetne uzbudenosti (jer sam se pokrenula s necim pa mi to pruza zadovoljstvo) osijecala kasnije tokom postupka frustraciju koliko aljkavi mogu biti sa davanjem informacija u pravo vrijeme..i koliko to u biti moze da nije tako, puno toga "spasiti" i napraviti razliku u zeninoj psihi prije svega. Ali boze moj kako ovo nije prica iz bajke tako nije ni taj proces savrsen. Al je zato ova grupa ljudi ovdje super i sve se informacije mogu ovdje dobiti i mirna glavica😄🥰..
Imam osjecaj da su mi recenice sve blesavije i blesavije tako da sorkać svima unaprid ako pretjerano baljezgam😄..lagano apaurin radi svoje🥴
Upravo to! Ja dosla na pregled nakon inseminacije da ustanovimo je li sve okej nakon stimulacije i dobijem odgovor, ides na IVF, sestra ce ti dat inekcije ,vidimo se iduci tjedan.
A ja ko tele, da mi nije ovde vas, mislila bi da me posla ko zna di i da me ceka ko zna sta. Niti mi ne receno sta moram ni radit, ni pazit, ni pit/ne pit. Nista. Da ovde nisam procitala da ne smim pit maticnu, ja bi se jos s njom sopala misleci da mi organizam bude napucan za IVF. To je samo primjer, di je sve ostalo.
Mozda me to utupilo, ja se od tog pregleda jos osjecam jadno, a trebala bi bit full sretna jer mi je ovo mozda bas taj mjesec da se desi čudo!
Malo sam vas satrala, al eto. Malo sam munjena danas. Mozda od ovih šprica ozdravim 🤞🤷♀️😘
05.12.2022 💗
Emma možda je samo prerano za simptome. Većinom kažu da mučnine kreću od 6,7 tjedna ,kako kome.
Nemam mucnine..samo neku nelagodu na neke mirise nista drugo..gadan mi npr dim cigare...a pusac sam (ne pusim od prve injekcije)...parfem koji inace volim cuti danas gadaaaan da ne more gadniji biti..i tako te stvari..po meni je prerano za sve..ali realno kuzim da mi se nesto događa i ne mogu to i da hocu zanemariti...
Stiže nam baby E🩷👶
Emma
👨💼 31 OAT
3/21 ET 1 blastice - ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Emma kod tebe je sve sumnjivo, mirisi, krvarenje, sluti na trudnoću. Navijam da je konačno to to .
👨💼 31 OAT
3/21 ET 1 blastice - ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji