Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Ožujak 2021. 18:06

Tiinaa

Cure koje ste isle na Fet , koliko prije transfera ste poceli koristiti progesteron u obliku vaginaleta ? 17.3 mi je transfer a od 15.3 ih trebam koristit 3×2 svaki dan..

Ja mislim da to računaju koliko je dana star zametak, pa po tome. Ja sam počela 5 dana pred transfer jer su mi vraćali blasticu, cure kojima vraćaju trodnevni većinom tako kao ti 3 dana pred transfer... Neka me netko ispravi ako je imao drugačije 😁😁😘

endometrioza

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    06. Ožujak 2021. 18:24

Tirlessivy drzom fige, srećno
    Nina92 cestitam na beti i nek sve bude 🆗
    MTB ti si trudna 100%....javlja mi se 🧝‍♀️🧙‍♀️... Kad ce beta? 😁
    SBjelis kad startujes opet? sorry nisam bila aktivna ovih dana pa da se ne vracam 100 strana unazad....
    Ja sam uhvatila dobar Pik nocas, školska ovulacija... Da iskoristim pre postupka, nikad se ne zna..
    I  greskom sam narucila sa Alija 50 testova za trudnocu, umesto za ovulaciju 😖🙄, sad cu ko Dada da pisam dok imam svaki dan od transfera 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

BAJOMA
    06. Ožujak 2021. 18:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Gledam Chesapeake shores. Serija je tak, niš posebno.
    Ali krajolici
    Točno se mogu zamisliti kako živim sa MM i našim čoporom djece u jednoj od njihovih ostakljenih "koliba" usred prekrasne šume i prirode, 2 metra od mora

Usred šume i dva metra od mora umirem 😂😂😂😂. Provjeri imaju li dostavu 😂😂😂

BAJOMA
    06. Ožujak 2021. 18:30

Bjeliš na super za mengu. Odlicno ti tilo funkcionira🤗🤗

BAJOMA
    06. Ožujak 2021. 18:32

Sanjich ja sanjam da mi je pojest nešto masno i papreno 😂😂😂 ubija me ova žgaravica 

Lucyinthesky
    06. Ožujak 2021. 18:37

BAJO1

Sanjich ja sanjam da mi je pojest nešto masno i papreno 😂😂😂 ubija me ova žgaravica

Predlažem pogačice od čvaraka 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

06. Ožujak 2021. 18:39

BAJO1

Mislite cete sve da sam luda al ja se tjesim da ako imam tolke simptome /nuspojave da je sve okej, da ce na uzv rec da je sve okej.. Pa mi tako lakse izdrzat...
    Al nemogu ne priznat da se i bojim.. Uzv je u poendjeljak taman ulazim u 8t, 7+1 je tada.. Trebalo bi se vidjet srceko 🤞🤞🤞🍀❤️🍀🍀🍀

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 18:39

Tanja79, vidjet ćemo  Beta za 7 dana 😁

BAJO1, pa da. Kućerina sa staklenom stijenom nasred livade. Sa 3 strane livade šumetina. Na četvrtoj more ❤️❤️❤️

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 18:40

Lucyinthesky

BAJO1

Predlažem pogačice od čvaraka 😎

Fuj 😁

Sanjich, vidjet ćeš treperenje srca, da ❤️❤️❤️❤️

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 18:44

Medvedgrad je svojedobno, osim fuj pogačica od čvaraka 🙄, imao i mljac pogačice od sira 😋❤️❤️❤️

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.