Cure koje ste isle na Fet , koliko prije transfera ste poceli koristiti progesteron u obliku vaginaleta ? 17.3 mi je transfer a od 15.3 ih trebam koristit 3×2 svaki dan..
Ja mislim da to računaju koliko je dana star zametak, pa po tome. Ja sam počela 5 dana pred transfer jer su mi vraćali blasticu, cure kojima vraćaju trodnevni većinom tako kao ti 3 dana pred transfer... Neka me netko ispravi ako je imao drugačije 😁😁😘
endometrioza
Tirlessivy drzom fige, srećno
Nina92 cestitam na beti i nek sve bude 🆗
MTB ti si trudna 100%....javlja mi se 🧝♀️🧙♀️... Kad ce beta? 😁
SBjelis kad startujes opet? sorry nisam bila aktivna ovih dana pa da se ne vracam 100 strana unazad....
Ja sam uhvatila dobar Pik nocas, školska ovulacija... Da iskoristim pre postupka, nikad se ne zna..
I greskom sam narucila sa Alija 50 testova za trudnocu, umesto za ovulaciju 😖🙄, sad cu ko Dada da pisam dok imam svaki dan od transfera
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Gledam Chesapeake shores. Serija je tak, niš posebno.
Ali krajolici
Točno se mogu zamisliti kako živim sa MM i našim čoporom djece u jednoj od njihovih ostakljenih "koliba" usred prekrasne šume i prirode, 2 metra od mora
Usred šume i dva metra od mora umirem 😂😂😂😂. Provjeri imaju li dostavu 😂😂😂
Sanjich ja sanjam da mi je pojest nešto masno i papreno 😂😂😂 ubija me ova žgaravica
Sanjich ja sanjam da mi je pojest nešto masno i papreno 😂😂😂 ubija me ova žgaravica
Predlažem pogačice od čvaraka 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mislite cete sve da sam luda al ja se tjesim da ako imam tolke simptome /nuspojave da je sve okej, da ce na uzv rec da je sve okej.. Pa mi tako lakse izdrzat...
Al nemogu ne priznat da se i bojim.. Uzv je u poendjeljak taman ulazim u 8t, 7+1 je tada.. Trebalo bi se vidjet srceko 🤞🤞🤞🍀❤️🍀🍀🍀
Tanja79, vidjet ćemo Beta za 7 dana 😁
BAJO1, pa da. Kućerina sa staklenom stijenom nasred livade. Sa 3 strane livade šumetina. Na četvrtoj more ❤️❤️❤️
💔💔💔
Predlažem pogačice od čvaraka 😎
Fuj 😁
Sanjich, vidjet ćeš treperenje srca, da ❤️❤️❤️❤️
💔💔💔
Medvedgrad je svojedobno, osim fuj pogačica od čvaraka 🙄, imao i mljac pogačice od sira 😋❤️❤️❤️
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji