Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    06. Ožujak 2021. 19:01

Sanjich 👶🤱

BAJO1

Sanjich ja sanjam da mi je pojest nešto masno i papreno 😂😂😂 ubija me ova žgaravica

Mislite cete sve da sam luda al ja se tjesim da ako imam tolke simptome /nuspojave da je sve okej, da ce na uzv rec da je sve okej.. Pa mi tako lakse izdrzat…
    Al nemogu ne priznat da se i bojim.. Uzv je u poendjeljak taman ulazim u 8t, 7+1 je tada.. Trebalo bi se vidjet srceko 🤞🤞🤞🍀❤️🍀🍀🍀

Vidjet ćeš srčeko 🍀🤞🤞❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

sbjelisi
    06. Ožujak 2021. 19:02

Nina92

Cureeee moja beta je 193, jos nista nije gotovo u ponedjeljak cu jos jednu izvadit, sad me tek strah…

To je devetkaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

oharascarlett14@gmail.com

Dashuri
    06. Ožujak 2021. 19:08

Monkica24

Aura

Monkica24

Cure, prijavljujem da danas krećem u prvo pikanje ikad! Vi ste sve tu uglavnom već veterananke po pitanju toga, ali morala sam ovo obilježiti jer je za mene ovo big deal :-D Toliko sam nervozna da sam već unaprijed dobila proljev Uglavnom, strah me hoću li ja to moći i hoće li sve proteći uredu Držite mi fige!

Tako mi je i samoj, meni je od sutra dan D, tj 2 tjedna D. Ako su sve mogle, možemo i mi! 💪💪😘
    Aura - evo odrađena prva! Muž je sve odradio za početak, a sutra ću ja probat skupit hrabrost Al nije baš toliko strašno…

Bravooo!!!! ❤I moj ce sutra imat ratni zadatak! 😁 mislim da ja necu ni pokusavat sama, nisam materijal za igle 🤷‍♀️

05.12.2022 💗

sbjelisi
    06. Ožujak 2021. 19:11

Nina92 super su ti nalazi 😍💪
    Monikica, Aura pocetak je tezak, ali kada uzbudjenje krene, sve bude lakse. Onaj osjecaj kada znas da nesto poduzimas da dodjes do svoje bebe ❤😋
    Sanjich drzi se 😶

• Ssanjas
    06. Ožujak 2021. 19:16

Rekla mi je dr jucer odmah da nas postupak ne pokriva hzzo,da je normalan ivf onda da ali posto mi imamo neki tese mpo to ne pokriva,nisam to no sve upamtila kako je rekla.uglavnom za takav postupak nemaju ugovor sa hzzo.zato cemo i pricekat da vidimo kad mozemo dobit najraniji termin sa dr u petrovoj,ako nece bit to brzo u beti mozemo u 5 mj u postupak.tako da cemo kroz par dana sve znat.

sanjass322@gmail.com

sbjelisi
    06. Ožujak 2021. 19:25

Tanja, MTBica nemam jos vijesti kada startam. U pon mi je 3dc pa cu vaditi hormone i to poslati dr. Ona se nije javila. Sada smo bili u prorodnom FETu, mislim da je zato M dosla odmah slijedeci dan nakon ukidanja utrica. 
    Tina ja sam bila u prirodnom FETu, krenula sam s utricima s ovulacijom. Ako si na terapiji pa nemas O, onda kako su djevojke napisale, cca O a to je minus dana od transfera za onoliko koliko je star zametak.

Emma05
    06. Ožujak 2021. 19:26

Dakle danasnji update..5dnt mi je. Sad sam bila na wc.u pa sam se obrisala i na papiru kao neka sitna svijetlo smeđa zilica. Inace mrzim viditi ikakve boje..osim one kreč bijele od utrića! Zadnjih dana me ozbiljnije probada dolje..posebno sredina negdje...nekad desno..cak i preponski. To bude takva bol da kad sam u setnji moram zastati...full me probode. I danas tako u vise navrata ali sam danas isto tako bila malo aktivnija po pitanju setanja. Inace prosetam i ujutro i popodne i iskreno nisam ni mirovala nego onaj prvi dan kad sam iz zg dosla doma. Kucanske poslove ne radim nego neke stvari s nogu i tjt.  Vratila sam se sad iz setnje..i vidim to. Jesam li pretjerala ili what? Ali bas sam danas puno bila u gjiru..predivan dan steta bila ne iskoristiti to😏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Dashuri
    06. Ožujak 2021. 19:27

BjeliS 💕👣

Nina92 super su ti nalazi 😍💪
    Monikica, Aurapocetak je tezak, ali kada uzbudjenje krene, sve bude lakse. Onaj osjecaj kada znas da nesto poduzimas da dodjes do svoje bebe ❤😋
    Sanjich drzi se 😶

Meni je trenutno samo grozni osjecaj straha tih svih hormona sta cu strpat u sebe, nuspojava, hipera, boli od aspiracije i neuspjeha. Danas sam si depresivno negativna 😪

05.12.2022 💗

sbjelisi
    06. Ožujak 2021. 19:28

Cheepshake ili kako se vec pise, potpisujem lucicu u sumi, nedaleko mora. Ali to su pitome americke obale, kod nas je sve malo uzvisinski napetije ako je suma u igri.. I jos da je bilu neki veci grad, cca na pola sata.. Hm. Pristala bih i na jezero, more mi nije vazno. Planine i suma su presudne. GK je l' ❤😎✌

sbjelisi
    06. Ožujak 2021. 19:28

*lucica je kucica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.