Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    06. Ožujak 2021. 16:47

Nina92 super 🙂🙂 beta se lijepo poduplala. Držim 🤞🤞 da i dalje raste i ima da bude deveta sreća 🙂🥰
    Monkica ne brini. Sve nas je bilo strah u početku, ali brzo ćeš se naviknuti.  
    Women name, Tuma screenshotala sam ovo o bh kontrakcijama. Očito ih uskoro mogu očekivati pa da se ne prestrašim, ova vaša podijeljena iskustva puno znače 😘
    Miss drži mi se!! Evo i nas dvije uskoro na pola puta 🙂
    Sanjich, Dada žao mi je zbog mučnina. Ja ih nisam imala, ali sve je to individualno. Proći će i to brzo pa ćete moći uživati 🙂

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 16:57

Došla sa ručka, sad sam u poluležećem položaju i preživam.I onda čitam zaostatke sa teme, vidim da nisam baš svima odgovorila (sram me bilo). 

BjeliS, kad ćeš dobiti odgovor od dr oko idućeg postupka?
    Super za menstruaciju!!! To samo govori kako ti je tijelo spremno kao puška. 

Emma05, super mi je kako naši muški osobno shvate kad im nalazi nisu savršeni.  Ovaj moj je bio uvrijeđen na predzadnjem spermio što je u jednoj kategoriji bio suboptimalan iako su svi komentirali da ima super spermio za svoje godine . Zadnjih godinu dana on bilda svoje tijelo suplementima, kad su tražili novi spermio je bio sretan kao malo dijete. I kad su došli nalazi koji kao da su od Supermana (i svi govore da su mu nalazi super; bez komentara o godinama ) je bio kao pjetlić.
    Nekad imam osjećaj da bi ga manje pogodilo da nam je dijagnoza da ja nemam jajnike (jer voli me kakva jesam) nego da je on na 99% kapaciteta. 

Rina89, hvala! 

💔💔💔

Tuma
    06. Ožujak 2021. 16:58

Women_name hahhahah već bi trčala na pregled😂😂
    Miss ma sam se ti pojadaj. Mene boli jedna vrsta boli 1 dan, pa 4-5 ništa, pa druga vrsta 2 dana, pa opet 4-5 ništa, pa 3.vrsta idući dan.... Dobro je što me većinom ne boli, rijede boli. Al ja kad god osjetim neku novu vrstu boli koju do tad nisam kroz trudnoću me odmah panika lovi. 😅 To je valjda tako... A te munje sam baš danas imala ali baš u rodnici nekih 10ak min pa su prošle.... I bolika me desna strana trbuha dolje i to dosta da sam mislila da je slijepo crijevo. Al evo prošlo je😅 tko će ga više znati što uopće boli i zašto.... 
    Pami sam ti zapisuj, al ak će trebat, slobodno pitaj 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 16:59

TirelessIvy, wooohooo, krenulo je. 
    Ja sam s Menopurom imala super rezultate, držim fige i tebi.  Popratna terapija mi se čini jako detaljna, čini mi se da si u dobrim rukama.
    Jesi maznula koju čokoladicu? Mislim da se zovu Leonidas? 

Sunny_, anchy321, daaaaa. Bebe idu na moreee. 

Sanjich, ma samo se ti javi ponekad da znamo da si dobro. 

sanjass, zašto ne odete u Betu preko HZZO? Morat ćete pričekati par mjeseci, ali nije da vam se žuri?
    Ako ništa drugo, zapišite se odmah za idući postupak preko HZZO, a ovaj platite. U suprotnom je ovo jako jako skup sport, nema smisla da ne iskoristite i HZZO. Bolje imati rezerviranu bekap opciju pa je morati otkazati, nego se nakon razočarenja što postupak nije uspio nositi s tim da i idući morate plaćati.

💔💔💔

Tuma
    06. Ožujak 2021. 17:00

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Došla sa ručka, sad sam u poluležećem položaju i preživam.I onda čitam zaostatke sa teme, vidim da nisam baš svima odgovorila (sram me bilo).BjeliS, kad ćeš dobiti odgovor od dr oko idućeg postupka?
    Super za menstruaciju!!! To samo govori kako ti je tijelo spremno kao puška.Emma05, super mi je kako naši muški osobno shvate kad im nalazi nisu savršeni. Ovaj moj je bio uvrijeđen na predzadnjem spermio što je u jednoj kategoriji bio suboptimalan iako su svi komentirali da ima super spermio za svoje godine. Zadnjih godinu dana on bilda svoje tijelo suplementima, kad su tražili novi spermio je bio sretan kao malo dijete. I kad su došli nalazi koji kao da su od Supermana (i svi govore da su mu nalazi super; bez komentara o godinama ) je bio kao pjetlić.
    Nekad imam osjećaj da bi ga manje pogodilo da nam je dijagnoza da ja nemam jajnike (jer voli me kakva jesam) nego da je on na 99% kapaciteta.Rina89, hvala!

Hahhahha 😂😂 nek je on sebe doveo do savršenstva. Ovaj moj je bio najsretniji kad sam ostala trudna jer opet može pušiti 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Ana26
    06. Ožujak 2021. 17:00

MTB ti imaš dvije bebe, tvoji testovi će biti tamniji.
    Nina ajme, divne vijesti! Nek se nastavi duplati! Presretna sam zbog tebe! 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 17:02

Tuma, moj će biti sretan jer će opet moći piti pivu kad god mu pukne. Sad mjesecima nije pio. 

Ana26, vidjet ćemo što će mi se uloviti.
    A ti si mladica, tebi se može i podijeliti. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    06. Ožujak 2021. 17:08

Ajme Leonidas 😋😋😋to ko' da je s druge planete stiglo!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Ana26
    06. Ožujak 2021. 17:08

MTB ja mladica, a imat ću dijete sa 19- o godišnjakom. 
    ( MM je zamrznuo spermiće s 19 g).
    Ja ću imati cijelu nogometnu momčad kad vratim sve smrzliće. 😅

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 17:10

Lucyinthesky

Ajme Leonidas 😋😋😋to ko' da je s druge planete stiglo!

Jelda? Ja čak nisam neki čokoladoljubac, ali ovo izaziva višestruke orgazme. 
    Vidim da imamo sličan ukus i u čokoladi 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.