Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 21:40

Ana26

Nikitta javi se kad budeš bolje i kad se oporaviš i psihički i fizički, mi volimo kad nam pišeš, lavice. Da barem nemaš tolike bolove, sve bi bilo puno lakše i mogla bi se okrenuti normalnom životu i drugim aktivnostima kao npr.posvojenju. Sretno! Moliti ću za tebe!
    MTB moguće da će i meni tako biti. Ne znam jel se to sve pobrka od stimulacije ili šta?!
    Liora sretno! Neka prođe sve u najboljem redu!

Da, pobrka se od stimulacije. Ali svakom je drukčije, vidjet ćeš kako će tebi biti.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Ožujak 2021. 21:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ana26

Nikitta javi se kad budeš bolje i kad se oporaviš i psihički i fizički, mi volimo kad nam pišeš, lavice. Da barem nemaš tolike bolove, sve bi bilo puno lakše i mogla bi se okrenuti normalnom životu i drugim aktivnostima kao npr.posvojenju. Sretno! Moliti ću za tebe!
    MTB moguće da će i meni tako biti. Ne znam jel se to sve pobrka od stimulacije ili šta?!
    Liora sretno! Neka prođe sve u najboljem redu!

Da, pobrka se od stimulacije. Ali svakom je drukčije, vidjet ćeš kako će tebi biti.

Doduše, načekat ćeš se desetak mjeseci za to, do onda je pitanje hoćeš li se uopće sjećati kako je to bilo prije trudnoće...

💔💔💔

Ruska1986
    06. Ožujak 2021. 21:46

lioraliora

Ruska1986

lioraliora

Pozdrav curke, evo mene malo. Dobila sam estrofem od danas 3x1, sve uredu prošlo na 1 pregledu. Idući put naručena opet u subotu kad ćemo vidjeti koji dan će biti FET, odlučili smo vratitit naša 2 smrzlića odjednom ipak pa šta bude, samo ta dva mi i ostala. Čestitam svima na pozitivnim betama ovih dana, nek se tako nastavi niz. 😀🥳

🤗🤗🤗 drzimo fige na naj, naj, najjace

Hvala Ruška1986, kako si ti? Kako se osjećaš? Kako tvoja curka? 🥰

Sve super kod mene... I ja i beba se dobro osjecamo 🙂 cak sam i ful pokretna, a mislila sam da cu trutina zesca bit 😂 sutra tocno 34 tt i lagano to sve privodimo kraju.... 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    06. Ožujak 2021. 21:48

Nikitta mi smo tu za tebe i čekamo te kad budeš spremna vratiti se ili barem se javiti. ❤️ Vrlimo te❤️
    Ruska1986 al meni su bolne sise bile simptom. I ostale su bolne do dan danas 😂 Al prvih 10ak tjedana su bile baš jako bolne, sad kako koji dan. 
    Liora sretno ti dok se vraćaš po svoje mrvice ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    06. Ožujak 2021. 21:52

Nikitta ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Rora8290
    06. Ožujak 2021. 21:56

Ruska1986

lioraliora

Ruska1986

lioraliora

Pozdrav curke, evo mene malo. Dobila sam estrofem od danas 3x1, sve uredu prošlo na 1 pregledu. Idući put naručena opet u subotu kad ćemo vidjeti koji dan će biti FET, odlučili smo vratitit naša 2 smrzlića odjednom ipak pa šta bude, samo ta dva mi i ostala. Čestitam svima na pozitivnim betama ovih dana, nek se tako nastavi niz. 😀🥳

🤗🤗🤗 drzimo fige na naj, naj, najjace

Hvala Ruška1986, kako si ti? Kako se osjećaš? Kako tvoja curka? 🥰

Sve super kod mene… I ja i beba se dobro osjecamo 🙂 cak sam i ful pokretna, a mislila sam da cu trutina zesca bit 😂 sutra tocno 34 tt i lagano to sve privodimo kraju…. 🙂

Bome brzo prošlo 🙃😀 sad ćeš još malo grliti svoju bebicu aaa 😍🤩
    Tuma, hvala tiiii 😘

Ruska1986
    06. Ožujak 2021. 21:59

Tuma

Nikitta mi smo tu za tebe i čekamo te kad budeš spremna vratiti se ili barem se javiti. ❤️ Vrlimo te❤️
    Ruska1986 al meni su bolne sise bile simptom. I ostale su bolne do dan danas 😂 Al prvih 10ak tjedana su bile baš jako bolne, sad kako koji dan.
    Liora sretno ti dok se vraćaš po svoje mrvice ❤️

Ne znam, mene su nakon inseminacije bas bolile a od trudnoce ni t. Sad su me nest malo u pocetku i nista, nista sve do negdje prekjucer(cini mi se). Bolne su na dodir, ovako ne.. Al samo odjednom 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• Ssanjas
    06. Ožujak 2021. 22:11

Nisam uopce promislila o tome da pitam dalje kad mi je ona rekla da kod njih takav postupak ne pokriva hzzo.al probat cu zvat u pon jos u ove dvi poliklinike pa da vidim sta ce rec.uglavnom puno puno hvala na info 🥰

sanjass322@gmail.com

Ruska1986
    06. Ožujak 2021. 22:17

sanjass

Nisam uopce promislila o tome da pitam dalje kad mi je ona rekla da kod njih takav postupak ne pokriva hzzo.al probat cu zvat u pon jos u ove dvi poliklinike pa da vidim sta ce rec.uglavnom puno puno hvala na info 🥰

Probaj odmah IVF jer oni ocito to rade.. Zasto bi placali nest ako se moze preko HZZOa? Sam se ocito taj prijenos placa 2500 kn.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• T_Ivy
    06. Ožujak 2021. 22:48

Cure moje, mnogo hvala na divnim rečima i ohrabrenju 😍😍😍 znače mi toliko mnogo. Muž i ja smo danas šetali bar 10km. Bilo je divno vreme , sunce, bljesti, mada malo hladno. I kad smo se vratili tako smo zaspali. Ja imam utisak da je moje telo nadoknadilo prethodne dve nedelje kada zbog posla nisam spavala više od 6 sati dnevno. Bas sam osetila da mi je trebalo.
    Ruska jeste bome lekovi su bas skupi. Sve zajedno lekovi će doći ja mislim oko 1,300 eur, a na to dodje još i donor, pa troškovi notara koji nisu mali, i onda jos i sam postupak. Bolje da ovaj put upali, inače odoh ja u dužničko ropstvo 🤪
    Womens name toliko me raznezio tvoj post. Kad sam videla taj mali smilie, trudnica sa stomačićem, zamislila sam sebe tako i tako se rasplakala. Posle mnoooogo neuspelih pokušaja maltene sam prestala o sebi misliti na taj nacin. Hvala ti mnogo na tome. Trgnula si me i podsetila da moram da verujem 💗💗💗
    MTB ovo mi je četvrta klinika i jako sam iznenađena da je pristup prilično detaljan. Imam utisak da se zaista trude- sve sto mogu i da je do njih, a da može makar 1% da poveća šanse- rade. Sada već pocinjem da pričam sa svoja 4 mala antralca i preklinjem ih da budu dobri i da lepo rastu 🤪🤪🤪 toliko sam luda. Znam da neke pričaju sa embriona, ali antralci - to je već slučaj za dijagnozu 🤣🤣🤣
    SBijelis hvala mnogo generacijo! Borimo se za naše najbolje godine. Ja dajem sve od sebe da nas ne obrukam 💪💪💪

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.