Cure, bojim se da od mene ipak ništa. Sad sam bila na WC i bila mi je čista krv na papiru 😭😭😭😭
Ne mora to nista znacit! Bitno je samo da lezis, odmaras i koristis terapiju. Dosta cura je imalo problema sa krvarenjem pa je sve ok.. Jel ti bas puno ide il ?
Pa evo sad nema nicega.. samo me kao želudac boli… Izluditi ću
Rekla ti je Magnolia zašto te boli. Plus nešto je i od nervoze.
Što sve piješ od terapije?
💔💔💔
Manemoj stvarno ne mora ništa znacit, hematomi su jako cesti u trudnocama. Kao što su cure rekle, mirovanje i terapija 🙏🤞💕
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drage cure dugo vas citam ali se nisam javljala jer nisam isla u postupke vec se dugo pripremala. Evo da i ja s vama podijelim svoj prvi pokusaj IVF i cujem vasa misljenja. Isla sam u prirodni postupak. U srijedu je bio 10. dan ciklusa i folikul 18mm, doktorica je odlucila da taj dan idemo sa stopericom i u petak (danas) aspiracija. Endometrij super. Mjesecima sam radila folikulometrije i obicno mi folikul puca na 24mm. Rekla sam to mpo doktorici a njezin odgovor je bio da bi ona svejedno isla sa stopericom na 18mm i tako sam napravila. Danas aspiracija i prazan folikul 😔. Unatoc ovakvom ishodu dala mi je da uzimam Utrogestane 10 dana 3x1. Kakva su vasa iskustva? Sta mislite, da li bi mogla biti nezrela jajna stanica pa se mozda nije mogla aspirirati odn. odvojiti od stijenke folikula?
Dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna. Pročitaj prve tri stranice teme, napravi potpis i pridruži se ekipi.
Što se tiče tvoje priče, ne sadrže sve folikule jajne stanice. Da su te ostavili par dana duže, folikula bi i dalje bila prazna, samo bi bila veća. Na žalost, to je jedan od rizika prirodnog pokušaja - ima malo folikula (jedna do dvije) i dosta često ili puknu prije vremena ili su prazni.
U stimulacijama isto ima praznih folikula, ali ih ima dosta više pa je veća šansa da će u berbi nešto naći.
Dobra stvar je da ćeš u novi postupak moći ići odmah sa idućom menstruacijom.
💔💔💔
Cure, bojim se da od mene ipak ništa. Sad sam bila na WC i bila mi je čista krv na papiru 😭😭😭😭
Ne mora to nista znacit! Bitno je samo da lezis, odmaras i koristis terapiju. Dosta cura je imalo problema sa krvarenjem pa je sve ok.. Jel ti bas puno ide il ?
Vjerojatno te od stresa i grča sad boli. Probaj se smirit, ja jako vjerujem da će sve bit ok 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Drage cure dugo vas citam ali se nisam javljala jer nisam isla u postupke vec se dugo pripremala. Evo da i ja s vama podijelim svoj prvi pokusaj IVF i cujem vasa misljenja. Isla sam u prirodni postupak. U srijedu je bio 10. dan ciklusa i folikul 18mm, doktorica je odlucila da taj dan idemo sa stopericom i u petak (danas) aspiracija. Endometrij super. Mjesecima sam radila folikulometrije i obicno mi folikul puca na 24mm. Rekla sam to mpo doktorici a njezin odgovor je bio da bi ona svejedno isla sa stopericom na 18mm i tako sam napravila. Danas aspiracija i prazan folikul 😔. Unatoc ovakvom ishodu dala mi je da uzimam Utrogestane 10 dana 3x1. Kakva su vasa iskustva? Sta mislite, da li bi mogla biti nezrela jajna stanica pa se mozda nije mogla aspirirati odn. odvojiti od stijenke folikula?
Pozdrav! Zao mi je sto vam se to desilo.. Moze biti i nezrela stanica i prazan folikul.. iako se inace stoperica daje na tu velicinu folikula pa je jedino logicno da je bio prazan... jedino mi nije jasno zasto utrogestan poslije🤔
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Samo ti lezi! Zeludac te boli jer si se sad i uznemirila i popila normabel i duphaston.. Znaci, nije jako krvarenje neg je malo bilo.. I sutra probaj nazvat svog doktora
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Eto, imam plan za dalje!
Beta u pon, uz betu cu izvaditi tsh, D vit, folnu, dheu i feritinin, kad vec vade krv, neka to odrade! I m neka izvadi tsh, vit D i vitB12!
Naruciti cu se na kontultacije kod profesora V u Hilarus, da moze i suprug doci, te razmišljamo i o konzultacijama u pvt klinici IVF ili Beta plus, da vidim cisto kako bi oni pristupili… I to je zasad to!
Moram zapisati pitanja, traziti nesto od pretraga… pa cemo odluciti sto dalje! sad mi je nekako najvise tlaka opet ici gore toliko, a evo od srijede bi trebala poceti raditi :/ ali sloziti cu i to nekako ….
Plan je super i ti mi zvučiš super 💪❤️
Hej, super sam da, cak nisam ni plakala, krivo mi je, ali vise nemam toliko ocekivanja pa je lakse… prihvatila sam mogucnost zivota bez djece, boriti cu se za njih…pa cemo vidjeti… uglavnom, dobro je!
kako si ti?
Ok sam, u 4 mj idem opet u postupak. Ponovila neke nalaze, obavila neke nove i tak, sve mi je nekako ravno, kako bude.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyn e tak se ja osjecam... jedino mi je stvarno daleko Zg i neda mi se tramakat...evo sad mi je to naj problem... sve te stimulacije, uzv, lijekovi, pi-mi su mi postale piece of cake... tako da, razumijem kako sve osjecas!
neka ti sad bude dobitni ciklus ❤️
Joj cure pa bas ste me iznenadile pozitivno, ja vas onako pratim al nisam znala da imam toliko obozavateljica ovdje... Pih ko rock zvijezda sam... Trudim se svako malo skociti tu al uz posao, moju vrtirepku i jos 100 obaveza ne stigne bas pratiti redovito vas...
Nikita ☹️ zao mi je da cujem da nije dobro. Vidila sam bila u prolazu da je pisalo Nikita da pise na temi i kao idem vidit nesto me omelo i prošlo. Zato sam sad i listala stranice al nisam uspjela naci. Cuvaj se...
Lh definitivno nisu za one kojima je lh povise. Ja sma znala da nakon O meni lh pada i nije mjerljiv sa tim trakicama pa sam isla na tu opciju igre živaca.
U svakom slucaju curke drzite se ovo sto prolazite je ogromno i vece od svega sto radite mimo toga...
Ruska 😍 predivno mi je vidit tvoju lenticu!
Curi koja krvari 🤞🤞🤞 da je sve ok... Smiri se koliko možeš...
MTB 😈 ja sam do sada gdje si sad ti već jedno 30ak kom ispiškila 😂 tako da ti nisam adekvatna za savjete. Ali ništa te ne košta ako imaš test. Rekla bih ti piški sutta ali definitivno možeš prekosutra ako ti je sutta rano 😁🙈
manemoj lezi i smiri se, znam da je teško ali to ti sad jedino preostaje. Meni je doktorica rekla da je sve ok dok ne krene baš prava čista krv da teče. Ako se to desi onda na hitnu. Hvala bogu ja nisam imala svježe krvi i nadam se da neću. Bila je doslovno jedna roza kapljica i ostalo je smeđarenje.
Odi sad odmori i javi se obavezno kako je 🙏🙏❤️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji