Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    05. Ožujak 2021. 21:10

Cure, bojim se da od mene ipak ništa. Sad sam bila na WC i bila mi je čista krv na papiru 😭😭😭😭

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 21:17

Grizli 
    Sad kad si tu, sigurno sam trudna.
    Inače, ne znamo se, ali tvoja sam obožavateljica.  Nalijepila sam barem desetak tvojih postova curama u zadnje vrijeme (sa Vol2). Baš sam komentirala Nikitti prije par tjedana da mi je žao da nisam bila na forumu u "tvoje" vrijeme.
    Jako mi je drago radi tvog uspjeha, pratila sam tvoju priču.
    Nikitta nije dobro, napisala je baš danas dva posta u kojima piše kako je.

manemoj, sjeti se Miss. Može a ne mora biti ništa.  
    Prestani gurati utriće, počni ih piti. Javi se svom doktoru za savjet. Cure su ovdje savjetovale ovo:
    ajde fino u krevet, bocicu vode sa sobom, reduciraj tekucinu i na lijevi bok. Imas mozda duphastone kod sebe? Ako da, 4 kom odmah popiti, a utrice takodjer piti, niposto stsvljati.. mozda je glupi hematom, precesti su i to krvuckanje a nami se ruke i noge odsjeku.. popij normabel da te opusti sto vise.

💔💔💔

manemoj
    05. Ožujak 2021. 21:18

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Grizli
    Sad kad si tu, sigurno sam trudna.
    Inače, ne znamo se, ali tvoja sam obožavateljica. Nalijepila sam barem desetak tvojih postova curama u zadnje vrijeme (sa Vol2). Baš sam komentirala Nikitti prije par tjedana da mi je žao da nisam bila na forumu u "tvoje" vrijeme.
    Jako mi je drago radi tvog uspjeha, pratila sam tvoju priču.
    Nikitta nije dobro, napisala je baš danas dva posta u kojima piše kako je.

manemoj, sjeti se Miss. Može a ne mora biti ništa.
    Prestani gurati utriće, počni ih piti. Javi se svom doktoru za savjet. Cure su ovdje savjetovale ovo:
    ajde fino u krevet, bocicu vode sa sobom, reduciraj tekucinu i na lijevi bok. Imas mozda duphastone kod sebe? Ako da, 4 kom odmah popiti, a utrice takodjer piti, niposto stsvljati.. mozda je glupi hematom, precesti su i to krvuckanje a nami se ruke i noge odsjeku.. popij normabel da te opusti sto vise.

Ne stavljam utrice, uzimam duphastone 3x2, poslala sad doktoru dali da podignem dozu pa čekam mail.  Normabel sam popila već...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    05. Ožujak 2021. 21:18

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pih.
    Imam ogromnu želju piškiti test.
    Da, znam da je puno prerano.
    Da, znam da još štoperica nije izašla, danas je nešto ispod 20.
    Ali baš mi se piški.
    Ili još bolje, ide mi se vaditi beta.
    Iako su se tek danas malci implantirali.
    Ako su uopće.
    A kasno mi naručiti ćevape.
    Di je Dada da mi se smije?

Ja bi pričekala bar do 6dnt. Moj je cilj bio piskit 11dnt, vadit betu 14dnt ali nisam izdržala pa sam piškila 9dnt 🤣 tad je bila lijepa crta 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 21:20

Inače, što se tiče simptoma, Grizli, znam da su svi od utrića. Prije dva mjeseca sam bila na progesteronskoj terapiji i imala sam ama baš sve simptome kao u prvoj trudnoći. 
    LH trakice meni ne pomažu, one su meni svaki mjesec pozitivne u drugoj polovici ciklusa, kažu da to može biti zbog cista koje možda onda imam pa odu sa menstruacijom.

💔💔💔

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 21:22

manemoj

Cure, bojim se da od mene ipak ništa. Sad sam bila na WC i bila mi je čista krv na papiru 😭😭😭😭

Draga, probaj se smirit, sjeti se MISS i jop nekih cura, možda je hematom 🤞
    Vjerujem da se bojiš, ali pokušaj se sabrat.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 21:23

manemoj, super. Sad samo vidi kako da ti prođe vrijeme. Dosta je cura ovdje krvarilo i bilo je OK. Pa sjeti se Dade prije par dana. Mi navijamo za tebe i tvog mališana. 

*.Women_name.*, helou, pa sa mnom pričaš. Tko je napisao upute za piškenje i vađenje beta?  
    Trkeljam gluposti i rješavam se napetosti tako, znam da nema smisla prije 8dnt. Ne želim si to raditi. Pokušat ću izdržati i nakon 8DNT, ali prije neću piškiti. Ionako mrzim glupe trakice.

💔💔💔

05. Ožujak 2021. 21:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, što se tiče simptoma, Grizli, znam da su svi od utrića. Prije dva mjeseca sam bila na progesteronskoj terapiji i imala sam ama baš sve simptome kao u prvoj trudnoći.
    LH trakice meni ne pomažu, one su meni svaki mjesec pozitivne u drugoj polovici ciklusa, kažu da to može biti zbog cista koje možda onda imam pa odu sa menstruacijom.

Ja nemam ciste ali lh trakica mi uvijek ima drugu crtu i to je sasvim normalno jer one kineske hvataju jako niske razine lh, a lh se baš uvijek nalazi u organizmu. Tako da one nisu pouzdane za testiranje trudnoce nikome kao sto si vec lijepo napisala, osim kad je beta vec preko 500, kao ona moja neki dan, tako da mozda uopce nemas ciste nego savrseno normalnu razinu lh koja je bas uvijek prisutna u tijelu, jos pogotovo je to izrazeno kod inverzije. Slazem se s tobom da lh no no za rano testiranje, tek mozda kad m debelo kasni.

vuky
    05. Ožujak 2021. 21:27

Grizli i meni je drago da si nam se javila! Pratila sam te i taman krenula sa ivf kad si ti uspjela... Uglavnom, tvoji Savjeti i iskustvo su puno cura pomogli i znacili, pa ako stignes zaletiti ponekad, bilo bi nam drago ❤️
    manemoj miruj i drzim 🤞🏻 da sve bude dobro 💕 

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 21:30

Grizli baš lijepo da si svratila, s guštom sam čitala tvoje postove 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.