Nek sam ja krivi post citirala 😂😂🙈
Trudna si, to je klasika.
Zamisli kakva ćeš tek biti u fazi Ruske.
Ne vadim sutra betu. To je bio originalni plan, ali vadila sam jučer pa sam onda i to riješila
Beta od 21 će do ponedjeljka pasti na negativnu, tako da je sve što se pokaže idući tjedan beta od bebe.
Ja ne znam sta je samnom danas, bas sam glupa, glupa 🤣 i sve krivo kopcam i pricam.. Pa ne vidim jel c ili e 🙆🏻♀️
Nisi glupa, nego trudna trudna trudna.
Bez brige, bit će gore kad kreneš dojiti, znam po svojim prijateljicama.
Isuse, pa onda necu smjet otvorit usta 🤭 Danas pricam sa muzem i cijelo vrijeme govorim Mostap, umjesto Mostar.. Jos mi nest ne stima sa slovima, al ne zamaram se ja 😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Drage cure dugo vas citam ali se nisam javljala jer nisam isla u postupke vec se dugo pripremala. Evo da i ja s vama podijelim svoj prvi pokusaj IVF i cujem vasa misljenja. Isla sam u prirodni postupak. U srijedu je bio 10. dan ciklusa i folikul 18mm, doktorica je odlucila da taj dan idemo sa stopericom i u petak (danas) aspiracija. Endometrij super. Mjesecima sam radila folikulometrije i obicno mi folikul puca na 24mm. Rekla sam to mpo doktorici a njezin odgovor je bio da bi ona svejedno isla sa stopericom na 18mm i tako sam napravila. Danas aspiracija i prazan folikul 😔. Unatoc ovakvom ishodu dala mi je da uzimam Utrogestane 10 dana 3x1. Kakva su vasa iskustva? Sta mislite, da li bi mogla biti nezrela jajna stanica pa se mozda nije mogla aspirirati odn. odvojiti od stijenke folikula?
Pozdrav! Zao mi je sto vam se to desilo.. Moze biti i nezrela stanica i prazan folikul.. iako se inace stoperica daje na tu velicinu folikula pa je jedino logicno da je bio prazan… jedino mi nije jasno zasto utrogestan poslije🤔
Vjerojatno da joj ne bi prebrzo došla menstruacija.
Molim te ako mozes da mi malo pojasnis to za menstruaciju jer ne razumijem. Ako je danas bila aspiracija tog praznog folikula zasto bi menstruacija mogla doci prerano?
Uzmi u obzir da sam laik i da nikad nisam bila u prirodnom postupku i da sam nešto možda pogrešno razumjela.
Enivej, kako obično uzimamo estrofeme ili nešto tokom postupka + štopericu, to nam zna smrdati cikluse. Već su znale cure prokrvariti samo par dana nakon aspiracije.
Osim toga, ako si se seksala zadnjih dana, ili ako je neka jajna stanica koju niste primijetili možda pobjegla vani, uvijek postoji šansa da se ipak oplodiš. Mala, ali postoji.
Utrići su tu radi dva razloga - jedan je da će poduprijeti trudnoću ako se slučajno desila. Druga je da će spriječiti da menstruacija dođe baš odmah, i da ćeš imati koliko toliko prirodan ciklus do kraja. Žene rjeđe prokrvare pod utrićima (a i to prokrvare manje više u redovno doba kad menstruacija treba doći), najčešće prokrvare 3, 4 dana nakon prestanka uzimanja utrića - što bi značilo da bi po tome tvoja luteinizirajuća faza trajala taman onoliko koliko i treba trajati - 14 dana.
To će omogućiti da tvoji idući ciklusi budu normalni, što je posebno bitno s obzirom da ćeš vjerojatno uskoro na novi postupak.
Ako sam napisala neku glupost, molim da me se ispravi od strane iskusnijih.
💔💔💔
Grizli znas kakve smo, sve smo istrazile i pet puta prevrtile ranije teme i volume. Jer, sta god uguglas, uvijek te na forum odvede. Mislim da sam te procitala na nekoliko razl.tema 😋😍
Nina92 sretno sutra ❤
oharascarlett14@gmail.com
Ruska1986, pa imaš veoma jednostavan trik - praviš se da si namjerno provalila glupost i onda ispadneš cool, opičena, duhovita ženska.
Gledaj mene.
💔💔💔
Cure 4-8dnt drzite se ❤Teeeeski dani.
To počinje tek od sutra
Zato imamo ovaj divan čopor ovdje
❤
oharascarlett14@gmail.com
Nina92, 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💔💔💔
@MTBica hvala ti ❤. Vjerojatno je tako kako si napisala.
Provjeri s doktoricom ako ti je ok pa me nauči ako sam u krivu 😁
💔💔💔
@MTBica hvala ti ❤. Vjerojatno je tako kako si napisala.
Provjeri s doktoricom ako ti je ok pa me nauči ako sam u krivu 😁
Mislim da si u pravu 😉
Manemoj prebit cu te !! Ne da sam imala smedarenje,nego svježu krv i mesntrualne bolove nalik kontrakcijama od 23.11 do 4.12 znaci puna 2 tjedna!!! Naravno da nije lijepo vidit i da se bojis ali ne otpisuj odma sve , ja sam sa tim svim dogurala do pola trudnoce...cure,ne bojte semkad vidite krv, ja san nekako bas otupila na to...jos mi se ponovilo i u 12 i u 13.tj pa valjda oguglas .naravno da sam se bojala , lagala bi kad bi rekla da nisam ali samo moli i vjeruj da ce sve bit ok..krv ne znaci nužno zlo!!! Drzim fige da bude sve ok u srijedu, popij normabel i smiri se ..❤️🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji