manemoj, super. Sad samo vidi kako da ti prođe vrijeme. Dosta je cura ovdje krvarilo i bilo je OK. Pa sjeti se Dade prije par dana. Mi navijamo za tebe i tvog mališana.*.Women_name.*, helou, pa sa mnom pričaš. Tko je napisao upute za piškenje i vađenje beta?
Trkeljam gluposti i rješavam se napetosti tako, znam da nema smisla prije 8dnt. Ne želim si to raditi. Pokušat ću izdržati i nakon 8DNT, ali prije neću piškiti. Ionako mrzim glupe trakice.
Neznam ja jel tebi ova blizanacka trudnoća udarila u glavu 😂😂 slažem se, 8dnt 👍 pa nemoj piskit trakicu 😝 i ja ih mrzim, jel tamni il ne tamni, mah 🤣
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ovo mi je super! Nasla post od nase Simbe, beta 10 dnt morule i prva beta 171, a druga 411. Nisu bas neke naznake trojkama 🤗🤗🤗 Test izgleda ovako:
https://ibb.co/fxhDX86
I saznajemo da je dr. G presao od Lucingera kod Simunica 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Inače, što se tiče simptoma, Grizli, znam da su svi od utrića. Prije dva mjeseca sam bila na progesteronskoj terapiji i imala sam ama baš sve simptome kao u prvoj trudnoći.
LH trakice meni ne pomažu, one su meni svaki mjesec pozitivne u drugoj polovici ciklusa, kažu da to može biti zbog cista koje možda onda imam pa odu sa menstruacijom.
Ja nemam ciste ali lh trakica mi uvijek ima drugu crtu i to je sasvim normalno jer one kineske hvataju jako niske razine lh, a lh se baš uvijek nalazi u organizmu. Tako da one nisu pouzdane za testiranje trudnoce nikome kao sto si vec lijepo napisala, osim kad je beta vec preko 500, kao ona moja neki dan, tako da mozda uopce nemas ciste nego savrseno normalnu razinu lh koja je bas uvijek prisutna u tijelu, jos pogotovo je to izrazeno kod inverzije. Slazem se s tobom da lh no no za rano testiranje, tek mozda kad m debelo kasni.
Ne koristim kineze, već sam imala neke Mullerove iz faze kad sam hvatala ovulaciju (ali ne trakice nego one sa kapicom i sve) pa sam umakala njih u urin. Da, moguće da je zato što je meni LH prirodno malo veći, iako mi je čudno da hvata takvu malu vrijednost. Enivej, jednako mi je pozitivan bio i kad sam bila trudna i kad nisam. S tim da ja nisam piškila nikakve testove nakon bete, tako da ne znam kako se ponaša kasnije.
💔💔💔
Ih, sad je dobila i novi nick 😎✌
Sorry Grizli
oharascarlett14@gmail.com
Inače, što se tiče simptoma, Grizli, znam da su svi od utrića. Prije dva mjeseca sam bila na progesteronskoj terapiji i imala sam ama baš sve simptome kao u prvoj trudnoći.
LH trakice meni ne pomažu, one su meni svaki mjesec pozitivne u drugoj polovici ciklusa, kažu da to može biti zbog cista koje možda onda imam pa odu sa menstruacijom.
Ja nemam ciste ali lh trakica mi uvijek ima drugu crtu i to je sasvim normalno jer one kineske hvataju jako niske razine lh, a lh se baš uvijek nalazi u organizmu. Tako da one nisu pouzdane za testiranje trudnoce nikome kao sto si vec lijepo napisala, osim kad je beta vec preko 500, kao ona moja neki dan, tako da mozda uopce nemas ciste nego savrseno normalnu razinu lh koja je bas uvijek prisutna u tijelu, jos pogotovo je to izrazeno kod inverzije. Slazem se s tobom da lh no no za rano testiranje, tek mozda kad m debelo kasni.
Ne koristim kineze, već sam imala neke Mullerove iz faze kad sam hvatala ovulaciju (ali ne trakice nego one sa kapicom i sve) pa sam umakala njih u urin. Da, moguće da je zato što je meni LH prirodno malo veći, iako mi je čudno da hvata takvu malu vrijednost. Enivej, jednako mi je pozitivan bio i kad sam bila trudna i kad nisam. S tim da ja nisam piškila nikakve testove nakon bete, tako da ne znam kako se ponaša kasnije.
Nakon bete su tamni, pokušaj ovaj put😁😁
Pozz cure… Sorry na upadu pratim vas svaki toliko jer neke cure a kojima sam bila u kontaktu tu vidim da se jos ponekad jave pa volim vidit sto je novoga kod njih. Prvenstveno Nikittu, al nisam uspjela pronaći njen post… Al ako prati i čita 👋👋 uvijek te se sjetim i nadam kad uđemo tu da cu vidit tvoj plusic…
Nisam zapamtila koja je pitala za rano rađanje testa… Meni su prvo lh trakice pokazale da sam trudna 3 dnt blastice vidila se sjena, 4 dnt bas je bila vidljiva lijepa crta, a 5dnt sam radila bas test kineza nekog i vidila se sjenina sjena provucena kroz 28 filtera slika. Uglavnom nije za one slabih zivaca, al je super stvar za jaaako znatizeljne. Ja sam iz ove druge skupine bila. Rezultat te sjenke blastice 3dnt na lh trakici se vidi u mom potpisu dole… A ove sve simptome koje imate nakon transfera vecina je od progesterona, u trudnocama bez njega oni realno dolaze tek kasnije (iskustvo iz 4 spontane al neuspjesne i 5 ivf pokusaja). Meni je u ivf prvi znak bio da sam imala osjecaj da su mi misici na trbuhu kao kratki dan nakon transfera, pa mozda kojoj to bude hint 😉Svima zelim da sto prije ostavrite uspješne postupke a onda i trudnoce… Puno bebica zelim zenske… 👋
Baš mi drago da si se javila, i ja sam pratila hrpu tvojih postova. Čestitam na bebici 😍😍😍🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, bojim se da od mene ipak ništa. Sad sam bila na WC i bila mi je čista krv na papiru 😭😭😭😭
Ne mora to nista znacit! Bitno je samo da lezis, odmaras i koristis terapiju. Dosta cura je imalo problema sa krvarenjem pa je sve ok.. Jel ti bas puno ide il ?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
*.Women_name.*, mah. Ne piškim ja trakice jer nema šanse da bi ih pogodila, piškim u plastičnu čašu (i uz put zapišam pola stana). Mah, mrzim to.
I iako sam sad malo anksiozna, ne žuri mi se, jer pozitivan test je samo početak muke. Negativan je početak neke druge muke. I tak. Magnolia me tu dobro razumije.
Neka mi još par dana kakvog takvog mira i glumljenja da sam majka zdravih blizanaca i da će sve biti OK, kao u filmovima.
Ruska1986, ma da, znao je G da mu neću doći u Lučingera pa je mijenjao posao radi mene.
A Simba je pravi dokaz da visina bete ništa ne govori - nekad je velika beta jedna beba, nekad je mala više beba. Nema pravila.
💔💔💔
Nakon bete su tamni, pokušaj ovaj put😁😁
OK. Imam točno još jedan, budem ga potrošila kad beta bude iznad 500.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji