Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Ožujak 2021. 22:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

D_Štoperica 🐼

Nek sam ja krivi post citirala 😂😂🙈

Trudna si, to je klasika.
    Zamisli kakva ćeš tek biti u fazi Ruske.
    Ne vadim sutra betu. To je bio originalni plan, ali vadila sam jučer pa sam onda i to riješila
    Beta od 21 će do ponedjeljka pasti na negativnu, tako da je sve što se pokaže idući tjedan beta od bebe.

Na tamnu si stranu prešla 
    Ali to ne znači da ne možeš testić piškiti do ponedjeljka 😂😂😂😂

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 22:47

D_Štoperica 🐼

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

D_Štoperica 🐼

Ne vadim sutra betu. To je bio originalni plan, ali vadila sam jučer pa sam onda i to riješila
    Beta od 21 će do ponedjeljka pasti na negativnu, tako da je sve što se pokaže idući tjedan beta od bebe.

Na tamnu si stranu prešla
    Ali to ne znači da ne možeš testić piškiti do ponedjeljka 😂😂😂😂

Pripremila sam samo 3 testa. 
    Neću kupovati  nove.
    Moram ih pametno rasporediti. 

💔💔💔

sbjelisi
    05. Ožujak 2021. 22:48

Cure 4-8dnt drzite se ❤
    Teeeeski dani. 

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 22:49

BjeliS 💕👣

Cure 4-8dnt drzite se ❤Teeeeski dani.

To počinje tek od sutra 
    Zato imamo ovaj divan čopor ovdje 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 22:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

D_Štoperica 🐼

Ja ne znam sta je samnom danas, bas sam glupa, glupa 🤣 i sve krivo kopcam i pricam.. Pa ne vidim jel c ili e 🙆🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Nadja81

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inter

Nadja81

Drage cure dugo vas citam ali se nisam javljala jer nisam isla u postupke vec se dugo pripremala. Evo da i ja s vama podijelim svoj prvi pokusaj IVF i cujem vasa misljenja. Isla sam u prirodni postupak. U srijedu je bio 10. dan ciklusa i folikul 18mm, doktorica je odlucila da taj dan idemo sa stopericom i u petak (danas) aspiracija. Endometrij super. Mjesecima sam radila folikulometrije i obicno mi folikul puca na 24mm. Rekla sam to mpo doktorici a njezin odgovor je bio da bi ona svejedno isla sa stopericom na 18mm i tako sam napravila. Danas aspiracija i prazan folikul 😔. Unatoc ovakvom ishodu dala mi je da uzimam Utrogestane 10 dana 3x1. Kakva su vasa iskustva? Sta mislite, da li bi mogla biti nezrela jajna stanica pa se mozda nije mogla aspirirati odn. odvojiti od stijenke folikula?

Pozdrav! Zao mi je sto vam se to desilo.. Moze biti i nezrela stanica i prazan folikul.. iako se inace stoperica daje na tu velicinu folikula pa je jedino logicno da je bio prazan… jedino mi nije jasno zasto utrogestan poslije🤔

Vjerojatno da joj ne bi prebrzo došla menstruacija.

Molim te ako mozes da mi malo pojasnis to za menstruaciju jer ne razumijem. Ako je danas bila aspiracija tog praznog folikula zasto bi menstruacija mogla doci prerano?

Ruska1986

BjeliS 💕👣

🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 22:51

Ruska1986

BjeliS 💕👣

🥳🥳🥳

Eto, zasti bi normalna osoba poslala ovo 🥳? 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 22:52

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

D_Štoperica 🐼

Ja ne znam sta je samnom danas, bas sam glupa, glupa 🤣 i sve krivo kopcam i pricam.. Pa ne vidim jel c ili e 🙆🏻‍♀️

Nisi glupa, nego trudna trudna trudna.
    Bez brige, bit će gore kad kreneš dojiti, znam po svojim prijateljicama. 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 22:53

Grizli

Joj cure pa bas ste me iznenadile pozitivno, ja vas onako pratim al nisam znala da imam toliko obozavateljica ovdje… Pih ko rock zvijezda sam… Trudim se svako malo skociti tu al uz posao, moju vrtirepku i jos 100 obaveza ne stigne bas pratiti redovito vas…
    Nikita ☹️ zao mi je da cujem da nije dobro. Vidila sam bila u prolazu da je pisalo Nikita da pise na temi i kao idem vidit nesto me omelo i prošlo. Zato sam sad i listala stranice al nisam uspjela naci. Cuvaj se…
    Lh definitivno nisu za one kojima je lh povise. Ja sma znala da nakon O meni lh pada i nije mjerljiv sa tim trakicama pa sam isla na tu opciju igre živaca.
    U svakom slucaju curke drzite se ovo sto prolazite je ogromno i vece od svega sto radite mimo toga…
    Ruska 😍 predivno mi je vidit tvoju lenticu!
    Curi koja krvari 🤞🤞🤞 da je sve ok… Smiri se koliko možeš…

Samo se ti nama javi, kad ti vrtirepka dopusti 🙂🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.