*.Women_name.*, mah. Ne piškim ja trakice jer nema šanse da bi ih pogodila, piškim u plastičnu čašu (i uz put zapišam pola stana). Mah, mrzim to.
I iako sam sad malo anksiozna, ne žuri mi se, jer pozitivan test je samo početak muke. Negativan je početak neke druge muke. I tak. Magnolia me tu dobro razumije.
Neka mi još par dana kakvog takvog mira i glumljenja da sam majka zdravih blizanaca i da će sve biti OK, kao u filmovima.Ruska1986, ma da, znao je G da mu neću doći u Lučingera pa je mijenjao posao radi mene.
A Simba je pravi dokaz da visina bete ništa ne govori - nekad je velika beta jedna beba, nekad je mala više beba. Nema pravila.
Ne znas ni sam bi li ga piskio ili ne bi li. Kako god okrenes ne valja😅😅😅
Pozz cure… Sorry na upadu pratim vas svaki toliko jer neke cure a kojima sam bila u kontaktu tu vidim da se jos ponekad jave pa volim vidit sto je novoga kod njih. Prvenstveno Nikittu, al nisam uspjela pronaći njen post… Al ako prati i čita 👋👋 uvijek te se sjetim i nadam kad uđemo tu da cu vidit tvoj plusic…
Nisam zapamtila koja je pitala za rano rađanje testa… Meni su prvo lh trakice pokazale da sam trudna 3 dnt blastice vidila se sjena, 4 dnt bas je bila vidljiva lijepa crta, a 5dnt sam radila bas test kineza nekog i vidila se sjenina sjena provucena kroz 28 filtera slika. Uglavnom nije za one slabih zivaca, al je super stvar za jaaako znatizeljne. Ja sam iz ove druge skupine bila. Rezultat te sjenke blastice 3dnt na lh trakici se vidi u mom potpisu dole… A ove sve simptome koje imate nakon transfera vecina je od progesterona, u trudnocama bez njega oni realno dolaze tek kasnije (iskustvo iz 4 spontane al neuspjesne i 5 ivf pokusaja). Meni je u ivf prvi znak bio da sam imala osjecaj da su mi misici na trbuhu kao kratki dan nakon transfera, pa mozda kojoj to bude hint 😉Svima zelim da sto prije ostavrite uspješne postupke a onda i trudnoce… Puno bebica zelim zenske… 👋
Grizliiii 😍😍😍
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Inace, meni cevapi bolji od batak grill, na dolcu mini pecenjarnica plac😋😋😋😋😋
*.Women_name.*, mah. Ne piškim ja trakice jer nema šanse da bi ih pogodila, piškim u plastičnu čašu (i uz put zapišam pola stana). Mah, mrzim to.
I iako sam sad malo anksiozna, ne žuri mi se, jer pozitivan test je samo početak muke. Negativan je početak neke druge muke. I tak. Magnolia me tu dobro razumije.
Neka mi još par dana kakvog takvog mira i glumljenja da sam majka zdravih blizanaca i da će sve biti OK, kao u filmovima.Ruska1986, ma da, znao je G da mu neću doći u Lučingera pa je mijenjao posao radi mene.
A Simba je pravi dokaz da visina bete ništa ne govori - nekad je velika beta jedna beba, nekad je mala više beba. Nema pravila.
Ne znas ni sam bi li ga piskio ili ne bi li. Kako god okrenes ne valja😅😅😅
You feel me, sister!
💔💔💔
Eto, imam plan za dalje!
Beta u pon, uz betu cu izvaditi tsh, D vit, folnu, dheu i feritinin, kad vec vade krv, neka to odrade! I m neka izvadi tsh, vit D i vitB12!
Naruciti cu se na kontultacije kod profesora V u Hilarus, da moze i suprug doci, te razmišljamo i o konzultacijama u pvt klinici IVF ili Beta plus, da vidim cisto kako bi oni pristupili… I to je zasad to!
Moram zapisati pitanja, traziti nesto od pretraga… pa cemo odluciti sto dalje! sad mi je nekako najvise tlaka opet ici gore toliko, a evo od srijede bi trebala poceti raditi :/ ali sloziti cu i to nekako ….
Plan je super i ti mi zvučiš super 💪❤️
Hej, super sam da, cak nisam ni plakala, krivo mi je, ali vise nemam toliko ocekivanja pa je lakse... prihvatila sam mogucnost zivota bez djece, boriti cu se za njih...pa cemo vidjeti... uglavnom, dobro je!
kako si ti?
Bas je pravi dokaz! 🙂 a meni je netko odgovorio da oni gore bas i nisu za vodjenje trudnoce, kada sam se zalila na cijenu pregleda(naravno 😂😂😂). A dobili vrhunskog strucnjaka! Joj, joj
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, bojim se da od mene ipak ništa. Sad sam bila na WC i bila mi je čista krv na papiru 😭😭😭😭
Ne mora to nista znacit! Bitno je samo da lezis, odmaras i koristis terapiju. Dosta cura je imalo problema sa krvarenjem pa je sve ok.. Jel ti bas puno ide il ?
Pa evo sad nema nicega.. samo me kao želudac boli... Izluditi ću
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Drage cure dugo vas citam ali se nisam javljala jer nisam isla u postupke vec se dugo pripremala. Evo da i ja s vama podijelim svoj prvi pokusaj IVF i cujem vasa misljenja. Isla sam u prirodni postupak. U srijedu je bio 10. dan ciklusa i folikul 18mm, doktorica je odlucila da taj dan idemo sa stopericom i u petak (danas) aspiracija. Endometrij super. Mjesecima sam radila folikulometrije i obicno mi folikul puca na 24mm. Rekla sam to mpo doktorici a njezin odgovor je bio da bi ona svejedno isla sa stopericom na 18mm i tako sam napravila. Danas aspiracija i prazan folikul 😔. Unatoc ovakvom ishodu dala mi je da uzimam Utrogestane 10 dana 3x1. Kakva su vasa iskustva? Sta mislite, da li bi mogla biti nezrela jajna stanica pa se mozda nije mogla aspirirati odn. odvojiti od stijenke folikula?
Cure, bojim se da od mene ipak ništa. Sad sam bila na WC i bila mi je čista krv na papiru 😭😭😭😭
Ne mora to nista znacit! Bitno je samo da lezis, odmaras i koristis terapiju. Dosta cura je imalo problema sa krvarenjem pa je sve ok.. Jel ti bas puno ide il ?
Pa evo sad nema nicega.. samo me kao želudac boli… Izluditi ću
Zeludac zna boljeti od estrofema i utrogestana kada se pije. Pogotovo tko ima osjetljiv zeludac. Sve sam ja zguglala, bilo bo dobro da sam pisala.
Bas je pravi dokaz! 🙂 a meni je netko odgovorio da oni gore bas i nisu za vodjenje trudnoce, kada sam se zalila na cijenu pregleda(naravno 😂😂😂). A dobili vrhunskog strucnjaka! Joj, joj
Smiješ mi zahvaliti
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji