Drage cure dugo vas citam ali se nisam javljala jer nisam isla u postupke vec se dugo pripremala. Evo da i ja s vama podijelim svoj prvi pokusaj IVF i cujem vasa misljenja. Isla sam u prirodni postupak. U srijedu je bio 10. dan ciklusa i folikul 18mm, doktorica je odlucila da taj dan idemo sa stopericom i u petak (danas) aspiracija. Endometrij super. Mjesecima sam radila folikulometrije i obicno mi folikul puca na 24mm. Rekla sam to mpo doktorici a njezin odgovor je bio da bi ona svejedno isla sa stopericom na 18mm i tako sam napravila. Danas aspiracija i prazan folikul 😔. Unatoc ovakvom ishodu dala mi je da uzimam Utrogestane 10 dana 3x1. Kakva su vasa iskustva? Sta mislite, da li bi mogla biti nezrela jajna stanica pa se mozda nije mogla aspirirati odn. odvojiti od stijenke folikula?
Pozdrav! Zao mi je sto vam se to desilo.. Moze biti i nezrela stanica i prazan folikul.. iako se inace stoperica daje na tu velicinu folikula pa je jedino logicno da je bio prazan… jedino mi nije jasno zasto utrogestan poslije🤔
Vjerojatno da joj ne bi prebrzo došla menstruacija.
💔💔💔
Lucyn e tak se ja osjecam… jedino mi je stvarno daleko Zg i neda mi se tramakat…evo sad mi je to naj problem… sve te stimulacije, uzv, lijekovi, pi-mi su mi postale piece of cake… tako da, razumijem kako sve osjecas!
neka ti sad bude dobitni ciklus ❤️
Kužim te, meni je Zg bliže, ali opet mi je tlaka to sve. Naravno da se nadam uspjehu, ali spremna sam i na neuspjeh, ne zanosim se. Ta neka prava nada postojala je samo u prvom postupku. Super mi je što imaš plan, smatram to bitnim.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Grizli ti si jedna od zvjezda foruma ... i dosla do cilja, dajes nam nadu ❤️
💕💕💕 za vrtirepku 😍
Joj cure pa bas ste me iznenadile pozitivno, ja vas onako pratim al nisam znala da imam toliko obozavateljica ovdje… Pih ko rock zvijezda sam… Trudim se svako malo skociti tu al uz posao, moju vrtirepku i jos 100 obaveza ne stigne bas pratiti redovito vas…
Nikita ☹️ zao mi je da cujem da nije dobro. Vidila sam bila u prolazu da je pisalo Nikita da pise na temi i kao idem vidit nesto me omelo i prošlo. Zato sam sad i listala stranice al nisam uspjela naci. Cuvaj se…
Lh definitivno nisu za one kojima je lh povise. Ja sma znala da nakon O meni lh pada i nije mjerljiv sa tim trakicama pa sam isla na tu opciju igre živaca.
U svakom slucaju curke drzite se ovo sto prolazite je ogromno i vece od svega sto radite mimo toga…
Ruska 😍 predivno mi je vidit tvoju lenticu!
Curi koja krvari 🤞🤞🤞 da je sve ok… Smiri se koliko možeš…
Pa jesi rock zvijezda, zaslužila si to svojim istraživanjima i nesebičnim dijeljenjem informacija sa curama na prethodnim temama. Takve stvari se pamte i cijene.
Pola tvojih postova je u mojoj tekici.
Uživaj u svojoj vrtirepki.
💔💔💔
MTB 😈 ja sam do sada gdje si sad ti već jedno 30ak kom ispiškila 😂 tako da ti nisam adekvatna za savjete. Ali ništa te ne košta ako imaš test. Rekla bih ti piški sutta ali definitivno možeš prekosutra ako ti je sutta rano 😁🙈
Ma ne tražim savjete, znam i sama što ću.
Samo te pozivam da me ismijavaš i vratiš mi za sve zafrkancije koje sam ja tebi nabacivala dok si ti piškila
💔💔💔
Cure, opet padobransko pitanje.
Moram si dati štopericu sutra navečer. Rekla mi je sestra u trbuh. Imam podosta špekeca na trbuhu. Čitala sam po nekim forumima da davanje hormona u salo ne daje rezultate?? I ima li veze ako se piknem u desnu stranu jer mi je na toj stani vodeći folikul?
Za mjesto uboda rekla je 4 prsta od pupka. Bodem li se iza ta 4 prsta, ili u prostor koji pokrivaju ta 4 prsta, ako kužite?? 🤔
Svejedno je na koju stranu ćeš se piknuti.
Daje rezultate, bez brige. Još je bolje ako imaš špekeca, manje će ti biti neugodno.
Iza ta 4 prsta. I to ne moraš biti previše precizna, tako ti je sestra rekla da bi se ti osjećala ugodno i imala osjećaj da imaš pravilo koje moraš zadovoljiti. Ja sam se svaki put piknula random negdje malo ispod pupka, malo lijevo ili desno, bez ikakvog mjerenja.
💔💔💔
Moram si dati štopericu sutra navečer. Rekla mi je sestra u trbuh. Imam podosta špekeca na trbuhu. Čitala sam po nekim forumima da davanje hormona u salo ne daje rezultate?? I ima li veze ako se piknem u desnu stranu jer mi je na toj stani vodeći folikul?
Za mjesto uboda rekla je 4 prsta od pupka. Bodem li se iza ta 4 prsta, ili u prostor koji pokrivaju ta 4 prsta, ako kužite?? 🤔
Ja mislim da je bitno da je u trbuh, a to lijevo, desno, gore ili dolje misli da ne igra ulogu.
Vezano za salo, to ti ne znam zbilja 🤔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Svejedno je na koju stranu ćeš se piknuti.
Daje rezultate, bez brige. Još je bolje ako imaš špekeca, manje će ti biti neugodno.
Iza ta 4 prsta. I to ne moraš biti previše precizna, tako ti je sestra rekla da bi se ti osjećala ugodno i imala osjećaj da imaš pravilo koje moraš zadovoljiti. Ja sam se svaki put piknula random negdje malo ispod pupka, malo lijevo ili desno, bez ikakvog mjerenja.
Znam i ja da ideš sutrs vadit betu 😂😂😂
endometrioza
Nek sam ja krivi post citirala 😂😂🙈
Trudna si, to je klasika.
Zamisli kakva ćeš tek biti u fazi Ruske.
Ne vadim sutra betu. To je bio originalni plan, ali vadila sam jučer pa sam onda i to riješila
Beta od 21 će do ponedjeljka pasti na negativnu, tako da je sve što se pokaže idući tjedan beta od bebe.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji