Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    05. Ožujak 2021. 20:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pih.
    Imam ogromnu želju piškiti test.
    Da, znam da je puno prerano.
    Da, znam da još štoperica nije izašla, danas je nešto ispod 20.
    Ali baš mi se piški.
    Ili još bolje, ide mi se vaditi beta.
    Iako su se tek danas malci implantirali.
    Ako su uopće.
    A kasno mi naručiti ćevape.
    Di je Dada da mi se smije?

Mene danas glava boli cijeli dan..sad neznam jel to od buljenja u poruke danas po forumu🤣 ali mislim da sam se takva i probudila. Jucer sam imala takvu "buru" svega da sam na momente cak i nekontrolirano plakala i smijala se. Cice me bole za poludit. Dolje probada..livo... desno...gori..doli....usne..dupe..dlake..itd🤣🤣🤣 blaga nelagoda želudca...oh whell..sutra je novi dan pa cemo viditi..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

🌸TiKiDi🌸
    05. Ožujak 2021. 20:44

MTB ma da, najbolje 8dnt. Tako sam i ja.
    Uzivajte curke, odoh ja na spavanje, bas sam neka umorna zadnjih dana, samo mi se spava, a i glava me nesto pocela boljeti.
    Noc svima 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 20:47

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

AuroraB

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Za one koji se sjećaju, jesu li oni lucijini testovi bili za blastice ili za trodnevne?

Mislim da blastice, s tim da je imala sjene već 5dpt ako se ne varam.

Varaš se, 3dnt je bila vidljiva sjena. 2dnt možda ona koju samo BAJO1 vidi.

🤗🥰😍🤞

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 20:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Za one koji se sjećaju, jesu li oni lucijini testovi bili za blastice ili za trodnevne?

Meni su kao u sjećanju ostale blastice 🤔
    Kad ti testiraš, jel imaš kakav plan(znam da imaš 😁)?

Ono, krajem idućeg tjedna

Aha 😂😂😂

Meni je teško a ti tako ☹️😢😭😭😭😭😭

Uz Batak je sve lakše 💪Ajd, proći će i taj tjedan i idući u ovo vrijeme znaš na čemu si 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 20:51

Lucija je od 3 dana radila testove 🙂 sad sam bas naletila na forumu. I rekla je da se crta ne bi ni vidla da ju je tu stavila.. Tako da, MTB, …

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 20:53

Ruska1986

Lucija je od 3 dana radila testove 🙂 sad sam bas naletila na forumu. I rekla je da se crta ne bi ni vidla da ju je tu stavila.. Tako da, MTB, …

Ma imam njenu sliku testova 😁 samo nisam bila sigurna jesu li blastice ili ne. 😁

💔💔💔

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 20:54

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Ma imam njenu sliku testova 😁 samo nisam bila sigurna jesu li blastice ili ne. 😁

Ne, ja danas necu nista vise pisat 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ela 👱🏼‍♀️
    05. Ožujak 2021. 20:54

Woman name ❤️❤️❤️🍀💪🏼

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 20:56

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Ne, ja danas necu nista vise pisat 😂😂😂😂

Sam ti piši, uljepšaj mi dan 😂😂😂

💔💔💔

Grizli
    05. Ožujak 2021. 21:03

Pozz cure... Sorry na upadu pratim vas svaki toliko jer neke cure a kojima sam bila u kontaktu tu vidim da se jos ponekad jave pa volim vidit sto je novoga kod njih. Prvenstveno Nikittu, al nisam uspjela pronaći njen post... Al ako prati i čita 👋👋 uvijek te se sjetim i nadam kad uđemo tu da cu vidit tvoj plusic...
    Nisam zapamtila koja je pitala za rano rađanje testa... Meni su prvo lh trakice pokazale da sam trudna 3 dnt blastice vidila se sjena, 4 dnt bas je bila vidljiva lijepa crta, a 5dnt sam radila bas test kineza nekog i vidila se sjenina sjena provucena kroz 28 filtera slika. Uglavnom nije za one slabih zivaca, al je super stvar za jaaako znatizeljne. Ja sam iz ove druge skupine bila. Rezultat te sjenke blastice 3dnt na lh trakici se vidi u mom potpisu dole... A ove sve simptome koje imate nakon transfera vecina je od progesterona, u trudnocama bez njega oni realno dolaze tek kasnije (iskustvo iz 4 spontane al neuspjesne i 5 ivf pokusaja). Meni je u ivf prvi znak bio da sam imala osjecaj da su mi misici na trbuhu kao kratki dan nakon transfera, pa mozda kojoj to bude hint 😉Svima zelim da sto prije ostavrite uspješne postupke a onda i trudnoce... Puno bebica zelim zenske... 👋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.