Cure s neg vezama i testicima baš mi je žao. Nadam se da imate planove za dalje, nekako je uvijek lakše kad znamo što ćemo dalje. Idući mora biti uspješan! 🤞
Tiki divna vijest! 🥳🥳 Baš mi je drago ❤️❤️ dobrodošla u klub curki 🥰
Lucyinthesky da, ja sam to napisala za VV. Tako su meni rekli. Majaringeraja ja bih se na tvom mjestu javila u VV i objasnila situaciju, mislim da bi te primili u 4.mj. Ja sam bila u 6.u stimulaciji i rekli su da se javim s 2.mengom opet, iako sam se javila s 3.jer sam bila na moru. Pa ti je to taman to. A imaš i 2 mj da napraviš pretrage. Kad ti je rođendan? Mislim da samo trebaš krenuti u postupak prije rođendana (1.dc, a da već pikanje i to može biti i kad prođe rođendan 😊)
MTB meni bi od stimulacije isto se smanjila jako me ga i brže prošla.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dobro jutro! Upravo ugledala par tragova na ulošku..nesto tipa rozo smeđe.. Svega par točkica.. S obzirom da sam prvi put dogurala do ovog dijela. Jel to mozda implantacijsko krvarenje.. Ili me mozda tijelo priprema na mengu? P. S. Danas bi ži bio prvi dan ciklusa.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Jutro cure!
Javljam da je dosao Nifty. Sve je u redu i cekamo malu curicu 💖😍💝
Sretno svima danas! 😘
Ajme prepredivno!!!
Juhuuu
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dosli su mi nalazi trombofilije, vidim da nisu bas ok, ne bi to bilo to da je meni sve ok🤣🤣🤣🤣🤣 pa tko zna neka mi ponovi pliz sto ste neki dan pisale o tome jer ne mogu naći
Dia85zbog spermiograma mog muza smo i zavrsili na potpomognutoj. Ali eto uz dodatke za prehranu, mi smo hopsali svaki drugi dan neke dvije sedmice, od kad mi je krenuo sluzavi iscjedak, nam je uspjelo. Sad vidim da smo dva dana pred O, na O i dva dana poslije O. Sad koji je upalio, ne znam. Ali i mi smo ti prije forsirali kao nesto svaki dan, sad sam se uvjerila da to ne mora tako. Cak mozda bolje da se spermici oporave pa svaki drugi. Sretno!
Da, nije dobro svaki dan, bolje je svaki drugi.
💔💔💔
Tiki odliičnooo 😍❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobro jutro! Upravo ugledala par tragova na ulošku..nesto tipa rozo smeđe.. Svega par točkica.. S obzirom da sam prvi put dogurala do ovog dijela. Jel to mozda implantacijsko krvarenje.. Ili me mozda tijelo priprema na mengu? P. S. Danas bi ži bio prvi dan ciklusa.
Može biti i implantacijsko i menga, ne može se to odmah razlikovati, na žalost. Dapače, u spontanim trudnoćama žene znaju zamijeniti implatacijsko sa menstruacijom pa zato tek na idućoj skuže da su trudne.
💔💔💔
Dia85zbog spermiograma mog muza smo i zavrsili na potpomognutoj. Ali eto uz dodatke za prehranu, mi smo hopsali svaki drugi dan neke dvije sedmice, od kad mi je krenuo sluzavi iscjedak, nam je uspjelo. Sad vidim da smo dva dana pred O, na O i dva dana poslije O. Sad koji je upalio, ne znam. Ali i mi smo ti prije forsirali kao nesto svaki dan, sad sam se uvjerila da to ne mora tako. Cak mozda bolje da se spermici oporave pa svaki drugi. Sretno!
Hvala ti na odgovoru..tako je i kod nas, krenuli u mpo zbog spermiograma koji je zbog hrpe suplemenata skoro uredan skroz sada. Zato i bi ovaj mjesec probala sve uloviti, isto mislim da je bolje u našem slučaju svaki drugi dan, hvala ti:*
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Može biti i implantacijsko i menga, ne može se to odmah razlikovati, na žalost. Dapače, u spontanim trudnoćama žene znaju zamijeniti implatacijsko sa menstruacijom pa zato tek na idućoj skuže da su trudne.
A niš.. Onda mi ostaje samo čekat vidjet koliko ce to trajat..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Dosli su mi nalazi trombofilije, vidim da nisu bas ok, ne bi to bilo to da je meni sve ok🤣🤣🤣🤣🤣 pa tko zna neka mi ponovi pliz sto ste neki dan pisale o tome jer ne mogu naći
Magnolia, ovdje Iva77 ima slične kao i ti: https://www.cybermed.hr/forum/specijalizacije_medicina/ginekologija_i_opstetricija/trombofilija4
Doktor joj kaže da joj treba heparin...
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji