Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    16. Veljača 2021. 10:46

Nymeria Ljubim❤️ Hvala ti, jesi ti spremna za fet ili cekas ostatak pretraga? Ovaj popis je bas lijepo poredan🙂
    Ela nema smisla nastavljat th, nezz zasto su ti to rekli.. zao mi je💓
    Iris zao mi je jako💓
    Aurora ne stizem ni ja pratit, dok odradim smjenu na poslu vec u zaostatku ohohoo, preskocim pola ljudi nenamjerno al sta sad.. 🙈 tako da nisi nestala slucajno☝️😁 
    Kako se osjeti ta sigurnost i povjerenje o svojoj dr dok pises. Bas divno😍 kad bi onda krenuli u postupak, onaj tamo mjesec, travanj? Svidja mi se protokol💪🤞🍀🍀
    Mtb zabb kom jucer, znaci kad je vidio afc promjenio protokol, zanimljivo izgleda. Jedva cekam vidjeti kako napredujes🤞🍀🌸
    Sanjich  beta je wooow, cestitam🤗😍
    Maja ringeraja zao mi je😔 odtuguj danas, a vec sutra kreni u potragu za klinikom. Ovo s****e od korone se moze dobro i iskoristiti kao sto je Bozma rekla.. 
    Lucy 😘😘 mi cemo po Staropramenu 😂😂 eto ti izbacivanje stresa najlakse😜 ne salim se za pivu, al i mene hebe stres, pretesko je ovo razdoblje opcenito..
    Tiki jeeeej, bravo za uredan nalaz i curku🥰😍🌸
    Bozma bas su nam lijepi avatari🙈😁😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

16. Veljača 2021. 10:47

MTB

Magnolia

Dosli su mi nalazi trombofilije, vidim da nisu bas ok, ne bi to bilo to da je meni sve ok🤣🤣🤣🤣🤣 pa tko zna neka mi ponovi pliz sto ste neki dan pisale o tome jer ne mogu naći

Magnolia, ovdje Iva77 ima slične kao i ti: https://www.cybermed.hr/forum/specijalizacije_medicina/ginekologija_i_opstetricija/trombofilija4

Doktor joj kaže da joj treba heparin…

A našla sam to i onda sam nasla jos jedne iste gdje piše da je dokazano kao da je dovoljan samo andol. Ja sam uzimala andol.... 

• Josipab

MTB, hvala ti. Mislim da je cak taj 17-oh pokazatelj policističnih jajnika,totalno sam zbunjena. Kad sam se skinula s pilula,dobila sam masu akni i kosa mi se prorijedila, ali ginicka mi nikad nije rekla da imam policisticne. I dalje imam akne, sad su pod kontrolom, to bih jedino mogla povezati s policističnim jer sve ostalo je u redu. Morat cu je posjetiti i otici do endokrinologa,nema druge 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

🌼TiKi🌼

Hvala curke. ❤️
    Magnolia s obzirom na tvoju anamnezu i ove tri mutacije, niskomolekularni heparin. Pik pik. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 10:50

🌼TiKi🌼

Hvala curke. ❤️
    Magnolia s obzirom na tvoju anamnezu i ove tri mutacije, niskomolekularni heparin. Pik pik.

Slažem se. Magnolia, možeš ići i u hematologa, ali ne bih ja riskirala i tražila bih / ili kupovala heparin. Dosta je bilo gubitaka 

💔💔💔

Meto
    16. Veljača 2021. 10:51

Mtb meni je menga stala 3dc, tad je jos ostao trag na dnevnom, od jucer (6dc) je krenula sluz.. normalno je🙄 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Leia3.0
    16. Veljača 2021. 10:53

MTB

Pitanje za cure koje su išle na stimulaciju bez pripreme pilulama:
    Kako vam izgleda ta menstruacija kad se počnete pikati? Meni je u subotu brljavilo pa smo rekli da to ni je 1DC.
    U nedjelju potop - 1DC
    Ponedjeljak ujutro normalno, popodne malo, noćas ništa - 2DC
    Jutros brljavljenje - 3DC
    Je li i vama pikanje "zaustavi" menstruaciju? Bila mi je jadna i u prošlom postupku, ali tad su joj prethodile pilule pa sam znala da je zbog toga…

Da, tako je i meni bilo. Baš kao da su injekcije zaustavile mengu.

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 10:53

Josipab

MTB, hvala ti. Mislim da je cak taj 17-oh pokazatelj policističnih jajnika,totalno sam zbunjena. Kad sam se skinula s pilula,dobila sam masu akni i kosa mi se prorijedila, ali ginicka mi nikad nije rekla da imam policisticne. I dalje imam akne, sad su pod kontrolom, to bih jedino mogla povezati s policističnim jer sve ostalo je u redu. Morat cu je posjetiti i otici do endokrinologa,nema druge 😊

Ja za svoj PCOS krivim pilule, Svo zlo svijeta su mi donijele. Čak sam i našla da postoji više vrsta PCOSa i da je jedan uzrokovan pilulama. Dobra stvar je da se s vremenom (za mene je trebalo puuuno vremena) tijelo ipak pročisti i situacija se popravi.
    PCOS se ne može dijagnosticirati samim UZVom, to je mit. Nekima ginekolozi dijagnosticiraju PCOS a nemaju ga. Nekima ne dijagnosticiraju, a imaju ga. Kombinacija pretraga je potrebna za dijagnozu, sve ostalo su indicije da bi moglo biti.

💔💔💔

16. Veljača 2021. 10:54

🌼TiKi🌼

Hvala curke. ❤️

Ustvari bi bilo odlicno da sam našla uzrok i da je samo to u pitanju.

Meto
    16. Veljača 2021. 10:55

Magnolia mejlaj Po nalaz, ja ne bih odustala od heparina dok ga ne dobijem. Slazem se, dosta je bilo izgubljenih trudnoca, a obzirom na njih, ne sumnjam da neces dobiti..🤞🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.