Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    16. Veljača 2021. 10:02

Tiki predivno ❤

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 10:04

MajaRingeRaja, jako je bitno da odlučiš za sebe želiš li ti uopće na još jedan postupak. Ako ne želiš, i to je OK. Imamo jedan život, jedno tijelo, na nama je da odlučimo što želimo s njim učiniti, a ostali mogu fino odjebati u troskocima.
    Ako želiš, danas si daj za tugovanje, sutra kreni zvati. U postupak možeš ionako tek sa menstruacijom krajem ožujka (ako dobro računam) ili tek onom u travnju. Do onda stigneš sve nalaze napraviti. Na konzultacije će te svi uzeti i sa starim nalazima (koliko su stari?) tako da ti to nije problem.
    Plus, nisi mi napisala koliki ti je AMH, FSH, LH i AFC.
    A na kraju krajeva, uvijek se malo po malo može uštediti i za još jedan privatni pa probati opet krajem godine ili iduće (ovisno koliko vam treba). Imala si lijepe rezultate na ovom postupku, rekla bih da je tebi menopauza dosta daleko. 

iris_iris, dobro je da imaš plan. Daj si malo i da preboliš, a onda idemo dalje. DHEA-S možeš raditi bilo kad, napravi je zajedno sa SHBG, androstendion, ukupni i slobodni testosteronom (mislim da se testosteron treba u prvih 10 dana ciklusa).

SBjelis, ja nikad prije nisam osjećala ovulacije. Ovaj ciklus sam osjećala kako bol u jajnicima raste dva dana (kao prije aspiracije), bila sam sve napuhanija iznutra (ako ovo ima smisla), a onda je to nestalo. Negdje između je valjda bila ovulacija.

Dia85, PCOS djevojke imaju tendenciju imati puno folikula, a malo kvalitetnih jajnih stanica. Izvadi i inzulin plus ostale hormone, meni recimo i po "muškim" hormonima i DHEA-S znaju da sam PCOS (bila ili još jesam, nikad mi taj dio nije jasan).
    Što se tempiranih odnosa tiče, meni se najviše sviđa pristup svaka dva dana. Ne volim piškiti trakice, a sa svaka dva dana je velika šansa da će se upecati bez stresa.

💔💔💔

petra30
    16. Veljača 2021. 10:04

🌼TiKi🌼

Jutro cure!
    Javljam da je dosao Nifty. Sve je u redu i cekamo malu curicu 💖😍💝

Sretno svima danas! 😘

Ajme  predivno❤️❤️❤️❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Veljača 2021. 10:05

Tiki ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 10:05

Tiki  Baš sam sretna 

SBjelis, ako ne uspiješ utopiti prije, meni će trebati za tridesetak dana  Taman sam kupila novu kutiju.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 10:12

Pitanje za cure koje su išle na stimulaciju bez pripreme pilulama:
    Kako vam izgleda ta menstruacija kad se počnete pikati? Meni je u subotu brljavilo pa smo rekli da to ni je 1DC.
    U nedjelju potop - 1DC
    Ponedjeljak ujutro normalno, popodne malo, noćas ništa - 2DC
    Jutros brljavljenje - 3DC
    Je li i vama pikanje "zaustavi" menstruaciju? Bila mi je jadna i u prošlom postupku, ali tad su joj prethodile pilule pa sam znala da je zbog toga...

💔💔💔

• Josipab
    16. Veljača 2021. 10:23

Drage sve,
    Jutros su mi stigli nalazi hormona (2.dan ciklusa izvađeni)
    Tsh-2,30
    Fsh 5,7 (1,8-9,4)
    LH 3,9 (0.8-10.4)
    Prl 445 (78-597)
    Estradiol 0,261 (0,11-0,54)
    17-oh progesteron 4,6 (0,33-3,57)
    Testosteron 1,7 (0,2-2,74)
    Sl.testosteron 3,3 (0,45-13,7)
    Androstendion 6,2 (3,09-10.35)
    Dhea 6,6 (1,8-9.8)
    SHBG 160,5 (20-85)
    Progesteron 23.dan izvaden 65,8 (5.82-75.9)

Sta kazete na ove nalaze?brine me ovaj 17 oh progesteron (nije mi receno da imam policisticne jajnike), te SHBG koji je duplo povišen! Uopce ne znam nista o njemu...
    Dhea,jeli previsok? Jeli mi dobar odnos lh i fsh?
    Hvala vam ❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

manemoj

Tiki ❤️❤️❤️❤️
    MTB ne sjećam se kako mi je bilo u pikanju ali estrofem mi uvijek taj ili sljedeći dan praktički prekine menstruaciju

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

curly29

Dia85 zbog spermiograma mog muza smo i zavrsili na potpomognutoj. Ali eto uz dodatke za prehranu, mi smo hopsali svaki drugi dan neke dvije sedmice, od kad mi je krenuo sluzavi iscjedak, nam je uspjelo. Sad vidim da smo dva dana pred O, na O i dva dana poslije O. Sad koji je upalio, ne znam. Ali i mi smo ti prije forsirali kao nesto svaki dan, sad sam se uvjerila da to ne mora tako. Cak mozda bolje da se spermici oporave pa svaki drugi. Sretno!

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 10:34

Josipab, meni se čini sve super osim SHBG i 17OH.
    Za 17OH nemam pojma što govori, ja sam ga isto vadila a ne znam što je 
    Za SHBG su meni rekli da je radi PCOSa blago povišen, ali tebi su ostali muški hormoni super, tako da ne znam. Plus, fakat je jako visok.
    DHEA ti nije previsoka, taman je.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.