Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    05. Ožujak 2021. 17:23

Ruska1986

anchy321

Tumakoja izjava TM 😂😂😂 MM je išao u roku mj-dva kod urologa i kod androloga…kad mu je androlog reko da mora pregledat prostatu on mu je gurnuo nalaz kao pa radio sam to vrć 😂 nije mu pomoglo hahahaa..kad sam ga pitala kako je prošo pregled samo je reko zabio mi prst u š*pak 😂😂
    Curlysuper za srčeko ❤️
    Nakapaka 🤞🤞🍀🍀Emmauff kakva priča 😟😟 navijam da je ovaj dobitni ❤️
    Bjelis i Vukyžao mi je 😟
    Manemojčestitam

Marasuper za betu

Anabelaasuper rezultat, držim fige da se što više oplodi 🍀
    Nina92 nadam se da će se poduplat i da će sve biti u redu
    VMvjerujem da ti je teško al mi je super kak se zezaš na taj račun
    Miss ❤️MTBiAna🤞❤️
    MTB uživaj u vikendu i u hrani 😂❤️

Ostale cure koje nisam nabrojala oprostite ako sam nešto promašila..i ovo sam jedva pohvatala 😂

Ovi tvoji smajlici su vrh 😂

Ja ne znam koji vrag se dešava s tim smajlićima 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ kad vidim takav svoj post dođe mi da vise nikad nista ne napisem hahahah

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 17:28

anchy321

Tuma mom je u početku bilo extra zabavno sto ce morat samooo spermiogram, a ja sto čuda i čudesa, pa evo ga u pripremama za TESE (karma 😂) , zločesta sam znam hahahah..jooj pazi na muža 😂 i moj je oko 190 nije baš skroz tamnoput al ono ali ima nule pa znam da nije u opasnosti 😂😂😂

Preciziraj to OKO 1.90. Velika je razlika između 1.89 i 1.90 
    A za smajlije, meni baš uljepšaju dan. Ti si kao onaj sadistički klaun ubojica 

💔💔💔

Dashuri
    05. Ožujak 2021. 17:30

Pina96

ericaa

Pina96

Tuma hvala ti na podijeljenom iskustvu, budemo urinokulturu prvo napravili pa vidimo dalje… sreca pa mi je decko vise nego razuman, vjerojatno bi i na prst pristao radi bebe 😅 kao sto je MTBica napisala, njima je odlično kroz sta mi sve moramo prolazit..
    Ajde ako imate volje cure koje su prosle HSG (prohodnost jajovoda zar ne?) Pisite svoja iskustva…. imala sam endometriozu 2013. Koja je odstranjena operacijom i vise se nije vracala, nadam se da to nece imat neki utjecaj..

Bila sam prije pol godine na HSSG, nije ugodno, boli, ali ne neizdrživo. Recimo jači menstrualno grčevi. Traje kratko. Ako su ti skroz prohodni jajovodi neće boltii ništa. Ako nisu, boli malo. I ja sam bila na operaciji endometrioze ali se vratila nažalost. Nama od endometrioze postoji veća mogćnost (kao i svima koji su prošli laparoskopiju koliko sam ja shvatila) da imamo priraslice po jajovodima i jajnicima zato rade tu pretragu. Vidi sa klinikom je li trebaš popiti kakvu tabletu, uzmi si uložak sa sobom i nešto komotno, nezatezajuće za obući. Ja sam taj dan krvaruckala i mirovala. Popila poslije propuhivanja Neofen forte. Malo mi je bilo mučno, kao od vožnje ali nisam povratila. Uglavnom, taj dan si uzmi slobodno ako možeš i miruj. Nije strašno

Erica hvala ti na savjetima ! Nakon briseva čeka me i taj postupak.. Endometriozu sam operirala sa 17g (sreca u nesreci je sto sam kao najmlađa cura na odjelu imala svoj apartman u Vinogradskoj ) Trebalo je biti laparoskopski, međutim ispalo je da je tvorba dosta veća nego se činilo , pa sam na kraju završila na klasicnoj operaciji od koje imam oziljak i daljesimptomi endometrioze se nisu nikad vise ponovili, nadam se da ce tako i ostati. ima neki odredeni dan ciklusa kad se hsg radi ili?

Odmah nakon menstruacije, mislim do 10dc, nisam sigurna tocno. Je li znas koji dr ce ti raditi hsg?

05.12.2022 💗

05. Ožujak 2021. 17:37

Iris imas nekakav kontakt ili nesto vezano za taj caj? Stvarno sam za prirodne opcije koje god postoje... i meni dečku stoji dijagnoza asthenozoospermia,  ali nije nesto previse ispod ref vrijednosti. Tako da ja iskreno vjerujem da se radi o trenutnom stanju. 
    Aura  sad idem privatno kod Mimice u polikliniku Gynenova, on mi je rekao da inseminaciju mozemo odraditi  u kbc-u , za hsg nisam sigurna radi li on , ali volila bi kod njega i to odradit ako bude moguce

Tuma
    05. Ožujak 2021. 17:41

MTB, Anchy 😂😂😂 sad bih voljela upotrijebiti od Anchy divovske smajlice al kod mene očito ne pale 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Anči 💕
    05. Ožujak 2021. 17:42

MTB daj zamisli sad da mu kazem daj da te izmjerim kolko si točno visok treba mi za forum 😂 mislim da bi mi zabranio mobitel hahahahah 
    Ma jooj e mene bude sramota kad ih vidim takve 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

05. Ožujak 2021. 17:42

Ja sam pisala o čaju i Lucyinthesky cini mi se, a broj mozes naci po googlu, po roda forumima, samo upises mijin čaj Pina96.
    Manemoj ne čestitam😅😏😏, ali sretno😁. Koji su ti to dani nakon transferA bili, te bete, ja sam jos u uspoređivanju, ne mogu si pomoći, ne stižem bas sve čitati

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 17:43

anchy321

MTB daj zamisli sad da mu kazem daj da te izmjerim kolko si točno visok treba mi za forum 😂 mislim da bi mi zabranio mobitel hahahahah
    Ma jooj e mene bude sramota kad ih vidim takve

Meni su isto bas super 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 17:44

Tuma

MTB, Anchy 😂😂😂sad bih voljela upotrijebiti od Anchy divovske smajlice al kod mene očito ne pale

Ja sam ih jednom kreirala tako što sam kopirala tekst sa smajlićima u ovaj editor, a ne ih direktno stavila.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 17:45

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

MTB, Anchy 😂😂😂sad bih voljela upotrijebiti od Anchy divovske smajlice al kod mene očito ne pale

Ja sam ih jednom kreirala tako što sam kopirala tekst sa smajlićima u ovaj editor, a ne ih direktno stavila.

Ovako nekako 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.