Bravoooo 😍🤣🤣 vidis da su tvoje bebice dobre i ostavile su ti neke talente
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sad sam se izivcirala pa moram ovde da se istresem. Pita me prijateljica kako sam, kad idem u postupak i kaže ... "Moja koleginica sa posla isla je u Prag, tamo je uspesnost kod te jedne doktorice, 90%" 🤬🤬🤬
Ne pricam ni sa kim o postupku i kad pokusam, samo se iznerviram. Hajmo svi u Prag, 90% da cemo biti 🤰
Idem sad da čitam unazad danasnje novosti
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Emma05
Ja i MM smo se bacili u istraživanje svih nalaza 2009. Prvi spontani 2008. Po svim
Pa u pocetku jaaako tesko jer kazu ti da si zdrav i da zapravo nemas problem..a rezultati iz nekog razloga izostaju. Vise bi volila da sam imala neki opipljivi problem s kojim sam se mogla uhvatiti u kostac i u konacnici rijesiti ako je rijesiv. Ali takva potpuno "zdrava" i funkcionalna... sam s vremenom postala mehanicki neprohodna zbog pustih glupih komplikacija koje su mi se skoro svaki drugi postupak dogodile..u prosjeku sam se operirala svake godine 1x. Ali entuzijasticno ispocetka uvijek krenem u nove pobjede..😄
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Ja sutra poslije 3 dana braon iscjedka idem na pregled kod IVf doktora . Nisam htjela svom gin već njima . Ako su nešto “pokvarili” neka i poprave 🤣
A nadam se da nisu i da je sve to što mi se dešava normalno.
Uglavnom mislila sam ih svaaaaašta pitati , pa onda kontam da li ima poente ? Ja sam uradila sve što je bilo do mene, pridržavala se svega i poslije ETa i poslije FETa ali beta mi na kraju opali šamar da se zapitam možda sam ipak nešto krivo radila 🤷🏼♀️
Uglavnom, u ovoj sedmici su mi dvije frendice objavile trudnoću (prirodnim putem, naravno) pa sam bila down 😩 nisam ljubomorna , ali sam bila tužna, pretužna. Računala sam kako bi nam se djeca rodila u par dana i kako bi zajedno gurale kolica . Ali eto , od toga ništa .
Sorry na dužem postu i malo kukanja ali s vama dijelim sve .
Cureeeeeeee sretnoooooooooo svima 🍀🍀🍀🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Bjelis❤️❤️❤️ hrabro dalje u nove pobjede 💪🏼
Vrlim vas ❤️❤️
Ako vas zanima, javit ću sutra šta se desilo kod doktora.
Ljubac 😘😘😘😘😘😘
Nadam se da će na pregledu bit sve ok, i da ćeš uskoro po svoju bebicu opet 🥰 žao mi je što nije uspjelo, ali bude 🙏 za ovo s frendicama, točno znam kako se osjećaš. Mislim da mi sve tu to znamo, na prvu si sretna, a onda ostane s sama i kad misli počnu raditi svoje 😏 kad tvoja bebica dođe, bit ćeš sretna što je to baš ona i što je baš tad ona došla 😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mimi05, žao mi je. Držmo fige da ćeš ipak imati iznenađenje u ponedjeljak. Imaš već planove za dalje?
Iskreno, ja ne znam zašto su u vašim godinama slali vas na inseminaciju?
BjeliS, uf. Vrlim. Evo, sad ću naručiti nešto nezdravo čisto da ti budem potpora.
Javi što su ti odgovorili na želje.
*.Women_name.*, ako ćeš privatno, ja sam kupila Sideral forte, uopće mi ne pada teško na želudac.
Emma05, super razmišljaš. Ja isto ovo gledam kao istraživačko zatrudnjivanje - po putu naučim hrpu o svom tijelu, a nema da ne upali, samo moramo saznati kako.
Pri čemu je meni bitno naći doktora koji razmišlja isto, ne sviđa mi se guranje iste terapije svaki put pa dok upali.
Pa za sad nemamo planova... Jer dragi nije trenutno kući, vraća se za 1,5 mjeseci.. Mislim da ćemo probat još jednom s inseminacijom... A ako ni tad ne uspije, onda idemo dalje
Ja 38,on 47
nalazi svi uredni i meni i njemu
1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
08.03.2021..Beta neg.
čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal
Ako niste pogledali Behind her eyes. Eto jedn nova netflix uvrnuta serija 😆
Odlicna! Pogledala sam. Nemam vise sto novo na Netflixu pogledati😂
Stiže nam baby E🩷👶
Sad sam se izivcirala pa moram ovde da se istresem. Pita me prijateljica kako sam, kad idem u postupak i kaže … "Moja koleginica sa posla isla je u Prag, tamo je uspesnost kod te jedne doktorice, 90%" 🤬🤬🤬
Ne pricam ni sa kim o postupku i kad pokusam, samo se iznerviram. Hajmo svi u Prag, 90% da cemo biti 🤰
Idem sad da čitam unazad danasnje novosti
Pih, Poznata od susjede prijateljice prijateljice moje babe iz drugog koljena je išla u kliniku gdje je uspješnost 91,2%
💔💔💔
Meni inace su najjaci ljudi koji su mi rekli kad su culi da idem u postupak Ee super i obavezno trazi blizance, sta te briga jednom i zavrsila i makar poslije neces razmisljati jesi li trudna ili ne-znas da ne mozes prirodno... znaci 😡😡 eh da je to tako jednostavno...
👩🏽34god
Nikkita prvo jako mi je drago da si se javila, vise bi voljela da su bolje vijesti,ali vjerujem da ce biti,ne moze te stalni ni pratiti ta losa sreca, moraju doc bolji dani..zao mi je sto se ne javljas cesce jer ovjde sigurno nisi nikome na teret,kako su cure rekle punoo toga smo mi naucili od tebe i rado bi slusali i tvoje teske i lijepe dane ..ako mozemo kako pomoc,tu smo,a ti se javi kad osjetis potrebu .drzi se i volimo te ❤️
Women name,Tuma nije da ne citam, sjecam se da se pisalo o boli okruglih ligamenata,ali sam mislila da je to onako nesto usputno,kao istezu se ligamenti,proci ce,a ne da je to bas dijagnoza koja moze potrajati do kraja trudnoce . Nadam se da necu bit taj slucaj,a ako i budem da ipak bude onih malo laksih dana za odmor jer stvarno je teski i fizicki i psihicki trpit bol i probadanja od 0/24h
Curly super za srceko i bebaca,mjere su ti taman,tako nekako je i meni u 7 tj bilo,beba oko 1cm
Sbjelis, VM ,Anchy ❤️❤️Netflix girls jel ko gledao seriju Elite ,taman smo je muz i ja mislili zapocet? On ne zeli gledat neke romaticne komedije itd,pa je nasao ovo. Pa cu ja sama gledat Virgin River ,a s njim ovo. Ili ako neko ima bolji prijedlog?
Elite serija odlicna za razbibrigu..
Stiže nam baby E🩷👶
Meni inace su najjaci ljudi koji su mi rekli kad su culi da idem u postupak Ee super i obavezno trazi blizance, sta te briga jednom i zavrsila i makar poslije neces razmisljati jesi li trudna ili ne-znas da ne mozes prirodno… znaci 😡😡 eh da je to tako jednostavno…
Pa naravno da jest. Vidi mene.
Blizanci, curica i dečko. Dečko će biti visok i tamnokos, cura će biti visoka, kovrčava, svijetla brineta.
Oboje će imati plavozelene oči.
Bit će lijepi na tatu, pametni na mamu
Custom made order.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji