Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    05. Ožujak 2021. 17:54

Nikkita prvo jako mi je drago da si se javila, vise bi voljela da su bolje vijesti,ali vjerujem da ce biti,ne moze te stalni ni pratiti ta losa sreca, moraju doc bolji dani..zao mi je sto se ne javljas cesce jer ovjde sigurno nisi nikome na teret,kako su cure rekle punoo toga smo mi naucili od tebe i rado bi slusali i tvoje teske i lijepe dane ..ako mozemo kako pomoc,tu smo,a ti se javi kad osjetis potrebu .drzi se i volimo te ❤️
    Women name,Tuma nije da ne citam, sjecam se da se pisalo o boli okruglih ligamenata,ali sam mislila da je to onako nesto usputno,kao istezu se ligamenti,proci ce,a ne da je to bas dijagnoza koja moze potrajati do kraja trudnoce . Nadam se da necu bit taj slucaj,a ako i budem da ipak bude onih malo laksih dana za odmor jer stvarno je teski i fizicki i psihicki trpit bol i probadanja od 0/24h 
    Curly super za srceko i bebaca,mjere su ti taman,tako nekako je i meni u 7 tj bilo,beba oko 1cm
    Sbjelis, VM ,Anchy ❤️❤️
    Netflix girls jel ko gledao seriju Elite ,taman smo je muz i ja mislili zapocet? On ne zeli gledat neke romaticne komedije itd,pa je nasao ovo. Pa cu ja sama gledat Virgin River ,a s njim ovo. Ili ako neko ima bolji prijedlog?

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Josipab
    05. Ožujak 2021. 18:03

Ako niste pogledali Behind her eyes. Eto jedn nova netflix uvrnuta serija 😆

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 18:04

anchy321

Ruska1986

anchy321

Tumakoja izjava TM 😂😂😂 MM je išao u roku mj-dva kod urologa i kod androloga…kad mu je androlog reko da mora pregledat prostatu on mu je gurnuo nalaz kao pa radio sam to vrć 😂 nije mu pomoglo hahahaa..kad sam ga pitala kako je prošo pregled samo je reko zabio mi prst u š*pak 😂😂
    Curlysuper za srčeko ❤️
    Nakapaka 🤞🤞🍀🍀Emmauff kakva priča 😟😟 navijam da je ovaj dobitni ❤️
    Bjelis i Vukyžao mi je 😟
    Manemojčestitam

Marasuper za betu

Anabelaasuper rezultat, držim fige da se što više oplodi 🍀
    Nina92 nadam se da će se poduplat i da će sve biti u redu
    VMvjerujem da ti je teško al mi je super kak se zezaš na taj račun
    Miss ❤️MTBiAna🤞❤️
    MTB uživaj u vikendu i u hrani 😂❤️

Ostale cure koje nisam nabrojala oprostite ako sam nešto promašila..i ovo sam jedva pohvatala 😂

Ovi tvoji smajlici su vrh 😂

Ja ne znam koji vrag se dešava s tim smajlićima 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ kad vidim takav svoj post dođe mi da vise nikad nista ne napisem hahahah

Meni kad izleti ovaj tvoj smajli, ja se baš nasmijem, samo ti njih daj 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ela 👱🏼‍♀️
    05. Ožujak 2021. 18:07

Ja sutra poslije 3 dana braon iscjedka idem na pregled kod IVf doktora . Nisam htjela svom gin već njima . Ako su nešto “pokvarili” neka i poprave 🤣
    A nadam se da nisu i da je sve to što mi se dešava normalno.
    Uglavnom mislila sam ih svaaaaašta pitati , pa onda kontam da li ima poente ? Ja sam uradila sve što je bilo do mene, pridržavala se svega i poslije ETa i poslije FETa ali beta mi na kraju opali šamar da se zapitam možda sam ipak nešto krivo radila 🤷🏼‍♀️
    Uglavnom, u ovoj sedmici su mi dvije frendice objavile trudnoću (prirodnim putem, naravno) pa sam bila down 😩 nisam ljubomorna , ali sam bila tužna, pretužna. Računala sam kako bi nam se djeca rodila u par dana i kako bi zajedno gurale kolica .  Ali eto , od toga ništa .
    Sorry na dužem postu i malo kukanja ali s vama dijelim sve .
    Cureeeeeeee sretnoooooooooo svima 🍀🍀🍀🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Bjelis ❤️❤️❤️ hrabro dalje u nove pobjede 💪🏼
    Vrlim vas ❤️❤️ 
    Ako vas zanima, javit ću sutra šta se desilo kod doktora.
    Ljubac 😘😘😘😘😘😘

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 18:10

Ela, nitko ništa pogrešno nije napravio. Šansa u jednom postupku je oko 30tak posto. Netko ima sreće da mu upali iz prve, netko iz treće, netko iz pete, a netko se još više namuči.
    Sad ideš u novu kliniku, eksperimentirat ćete s možda malo izmijenjenom stimulacijom i nadati se najboljem. 

💔💔💔

Anči 💕
    05. Ožujak 2021. 18:11

Ela drzi se..znam taj osjećaj kad ti netko kaaze da ceka bebu, a u tebi se u isto vrijeme mješa tuga i sreća i ljubomora i zavist...pa naravno da ces nam javit kakvo je to pitanje 😁😁❤️ 

Skuzila sam zasto bi mi mogli iskakat tskvi smajlici..kad puno zaostajem idem stranicu po stranicu pa onda pisem sta vidim na toj stranici pa to kopiram i tako stalno dok ne dodem do kraja..vjerovatno tu kopiram i koji smajlić... Hahaha

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 18:12

anchy321

Ela drzi se..znam taj osjećaj kad ti netko kaaze da ceka bebu, a u tebi se u isto vrijeme mješa tuga i sreća i ljubomora i zavist…pa naravno da ces nam javit kakvo je to pitanje 😁😁❤️

Skuzila sam zasto bi mi mogli iskakat tskvi smajlici..kad puno zaostajem idem stranicu po stranicu pa onda pisem sta vidim na toj stranici pa to kopiram i tako stalno dok ne dodem do kraja..vjerovatno tu kopiram i koji smajlić… Hahaha

Ma super si ti sa tim smajlićima.
    Samo te ne bih rado srela po noći u mračnoj ulici. 

💔💔💔

Leia3.0
    05. Ožujak 2021. 18:13

Bokic cure, samo da vam kratko mahnem. Ne pratim bas u zadnje vrijeme, pokusavam se reintegrirati u “normalan” zivot, premda sam jos uvijek u bolovima i izlazi stara krv konstantno (sto je zapravo dobro, jer cu mozebit izbjeci kiretazu). U ponedjeljak kontrola.
    Vidjela sam samo da je MTB ponosna double PUPO 😘
    BjeliS vidim da je beta negativna, zao mi je draga 😓😘
    Inace, vadila sam u meduvremenu i bhcg, pala je na 1500, prije dva tjedna je bila preko 15000 (nisu ni napisali koliko, samo da je iznad tog broja), a na dan pobacaja vjerojatno onda jos puno veca. Cini mi se da je to dosta dobar pad. Vitamin D sam provjerila, iznosi 59, znaci na tome moram raditi. Feritin 63, sto je okejcic. Medutim najveca briga mi je TSH koji je podivljao na 3.6 ( prije postupka je bio 1.8). Morat cu vidjeti sto mi dr preporucuje po tom pitanju. Toliko od mene, javim se povremeno, ali necu vjerojatno pratiti jako azurno, moram se malo distancirati i napuniti baterije. Puse svima 😘

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Anči 💕
    05. Ožujak 2021. 18:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

Ela drzi se..znam taj osjećaj kad ti netko kaaze da ceka bebu, a u tebi se u isto vrijeme mješa tuga i sreća i ljubomora i zavist…pa naravno da ces nam javit kakvo je to pitanje 😁😁❤️

Skuzila sam zasto bi mi mogli iskakat tskvi smajlici..kad puno zaostajem idem stranicu po stranicu pa onda pisem sta vidim na toj stranici pa to kopiram i tako stalno dok ne dodem do kraja..vjerovatno tu kopiram i koji smajlić… Hahaha

Ma super si ti sa tim smajlićima.
    Samo te ne bih rado srela po noći u mračnoj ulici.

Pa dobro ne volim ni ja sebe vidit u mraku..uplašim se 🙄😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 18:18

Leia2.0

Bokic cure, samo da vam kratko mahnem. Ne pratim bas u zadnje vrijeme, pokusavam se reintegrirati u “normalan” zivot, premda sam jos uvijek u bolovima i izlazi stara krv konstantno (sto je zapravo dobro, jer cu mozebit izbjeci kiretazu). U ponedjeljak kontrola.
    Vidjela sam samo da je MTB ponosna double PUPO 😘
    BjeliS vidim da je beta negativna, zao mi je draga 😓😘
    Inace, vadila sam u meduvremenu i bhcg, pala je na 1500, prije dva tjedna je bila preko 15000 (nisu ni napisali koliko, samo da je iznad tog broja), a na dan pobacaja vjerojatno onda jos puno veca. Cini mi se da je to dosta dobar pad. Vitamin D sam provjerila, iznosi 59, znaci na tome moram raditi. Feritin 63, sto je okejcic. Medutim najveca briga mi je TSH koji je podivljao na 3.6 ( prije postupka je bio 1.8). Morat cu vidjeti sto mi dr preporucuje po tom pitanju. Toliko od mene, javim se povremeno, ali necu vjerojatno pratiti jako azurno, moram se malo distancirati i napuniti baterije. Puse svima 😘

Draga, mahmah.
    Drago mi je da ide na bolje.
    Za TSH ne brini, on ti je visok radi bete. Kad beta padne na nulu, past će i on. Zato nas i tjeraju da imamo nizak prije postupka jer nam ga ova priča povisi.
    Meni je prije štoperice bio 1,47, poslije štoperice je 3.5, a gdje je to od trudnoće. Samo polako, dan po dan.
    Vrlim 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.