Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 16:28

vuky

pa htjela bi vidjeti sto ce profesor reci - on je stvarno bio profesionalan ( meni se nije svidjela ekipa okolo jer imam osjecaj da im se neda i onda se meni obicno takve ne tlači- ali ako se odlucim za tamo- sad necu puštati tako lako ko ovaj put nista )
    pa bi kod njega i u jos jednu kliniku da vidim sto ce oni reci!
    nije m radio spolne hormone, napraviti cemo i toc Tnx na sugestiji … njega do sad nitko nije nis ni pitao … a njemu cim se opusti spermiogram los!
    Btw. Ja opcenito trebam mega doze bilo kog lijeka da mi tijelo reagira, ima tko ideju zasto je tome tako? Moguce da to ima veze….

Ne znam tko je taj profesor ni ta klinika, zato pitam. Može pojašnjenje? To je isto MPO ekipa?
    Možda imaš celijakiju? Testiraj se, ima test u Agramu iz krvi. To zna biti problem kod začeća baš zato što se ne apsorbiraju lijekovi, a onda i homocistein naraste u nebo i truje tijelo.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 16:30

Tuma, njanjanja. 
    Meni napokon svi dovoze, godinama je Novi Zagreb bio zadnja rupa na svirali, ali su proširili opseg djelovanja radi korone. Barem neka korist.
    A za prstiće, meni je davno prijatelj sa bolnim izrazom na licu rekao da je to bio trenutak kad je shvatio razliku između jednog i dva prsta 

💔💔💔

• Ana26
    05. Ožujak 2021. 16:30

MTB i ja sam mislila na tebe. Ja sam se piknula par minuta poslije 10 pa sam pomislila MTB se sigurno već piknula. 
    Curly divne vijesti. Čestitke! 
    VM baš si me nasmijala s tim da sporo pada kao broj zaraženih. Žao mi je što se još uvijek boriš, nadam se da će čim prije pasti ispod 5. 
    Tuma hahahha, TM je presmiješan. Sigurno mu nije bilo lagano. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 16:33

Ana26

MTBi ja sam mislila na tebe. Ja sam se piknula par minuta poslije 10 pa sam pomislila MTB se sigurno već piknula.

I ja sam par minuta nakon 10 
    I mislila kako si ti sigurno već gotova 

💔💔💔

ericaa
    05. Ožujak 2021. 16:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

VVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNDDDDDDDDDDDDDD!!!!!

Ja sam u startu da za sta vremena pobjegnem iz ureda. A tebe, ma tebe draga vrlim jako,jako i naprosto uživam u tvojim simptomima blizanačke trudnoće 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

05. Ožujak 2021. 16:38

Tuma hvala ti na podijeljenom iskustvu,  budemo urinokulturu prvo napravili pa vidimo dalje... sreca pa mi je decko vise nego razuman,  vjerojatno bi i na prst pristao radi bebe 😅 kao sto je MTBica napisala,  njima je odlično kroz sta mi sve moramo prolazit.. 
    Ajde ako imate volje cure koje su prosle HSG (prohodnost jajovoda zar ne?) Pisite svoja iskustva.... imala sam endometriozu 2013. Koja je odstranjena operacijom i vise se nije vracala, nadam se da to nece imat neki utjecaj..

vuky
    05. Ožujak 2021. 16:40

MTB profesor Vrcic radi pvt u Hilarusu ( ali ne rade mpo) pa tamo mogu doci sa m na konzultacije i u miru popricati! U Petrovoj mi je na svakom pregledu bio jos netko uz njega ( specijalisti, stažisti, sestre ulazile izlazile ) I ceka se i onda ja izgubim strpljenje i samo hocu cim prije otici, a ne moze ni m sa mnom, a zelim da se i o njemu prica... i na kraju, on je isto u tome, nisam sama...

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 16:40

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

VVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNDDDDDDDDDDDDDD!!!!!
    Ja sam u startu da za sta vremena pobjegnem iz ureda. A tebe, ma tebe draga vrlim jako,jako i naprosto uživam u tvojim simptomima blizanačke trudnoće

Kad je MTB ovo napisala, ja procitala VRKUTA🙈 reko opet nest pije 😂😂 jos se cudim sta se tolko veseli vrkuti 😂😂😂 sad tek vidim da je vikend u pitanju

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

anabelaaaa
    05. Ožujak 2021. 16:43

Tuma

Mara wuhu🥳 super se poduplala🥳
    Anabella odlično za nizak amh, baš super! Drago mi je to pročitati, ima da budu i 3 bebe iz ta 3 embrij! 🥰🥰
    Nikitta tako mi je drago da si se javila❤️ žao mi je što ti je i dalje lose, što ništa ne ide na bolje, ali znaš da smo tu za tebe i da te volimo čuti i kad ti nije dobro. Meni osobno, kada sam se priključila forumu si ti odgovorila na neka pitanja i puno mi je to značilo. Žao mi je što ja tebi ne mogu pomoći, al najmanje što možemo je poslušati te i biti tu za tebe kad trebaš 😘
    Miss vidi vidi kako netko ne čita. Nas nekoliko ti je pričalo o boli okruglih ligamenata, Women_name mislim da je i više puta to spomenula…. Ccc…. 😘
    Seni remmus, MTB Hahhaha umrla sam😂😂 meni je moja dr prije prve aspiracije dok sam umirala od straha se izderala da joj je dosta da čitamo okolo po internetu i forumu kako to ne normalno boli pa joj dođemo u takvom strahu… Tako da mislim da oni svi znaju da se većina nas informira po forumima ali da ne provode baš vrijeme iscitavajuci forume…
    Malamaka drago mi je da je sve oke i neka tako i ostane 🥰 ja bih rekla da si to crijeva, beba počene tek oko 25.tt stucati kad počne piti plodnu vodu, tako da je za to prerano, a i ne bi osjetila sad još ništa…. Meni su tako pucketala crijeva, samo što se zbog trudnoće sve pomiče pa ni ne znaš di je šta u tijelu 😊
    Emma tužna priča. 😔 Želim ti svu sreću u ovom postupku. 🙏

Javim vam uskoro,kako se ponasaju 🤗 Ne znam da li ce me sutra opet zvati 😏

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

vuky
    05. Ožujak 2021. 16:45

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

pa htjela bi vidjeti sto ce profesor reci - on je stvarno bio profesionalan ( meni se nije svidjela ekipa okolo jer imam osjecaj da im se neda i onda se meni obicno takve ne tlači- ali ako se odlucim za tamo- sad necu puštati tako lako ko ovaj put nista )
    pa bi kod njega i u jos jednu kliniku da vidim sto ce oni reci!
    nije m radio spolne hormone, napraviti cemo i toc Tnx na sugestiji … njega do sad nitko nije nis ni pitao … a njemu cim se opusti spermiogram los!
    Btw. Ja opcenito trebam mega doze bilo kog lijeka da mi tijelo reagira, ima tko ideju zasto je tome tako? Moguce da to ima veze….

Ne znam tko je taj profesor ni ta klinika, zato pitam. Može pojašnjenje? To je isto MPO ekipa?
    Možda imaš celijakiju? Testiraj se, ima test u Agramu iz krvi. To zna biti problem kod začeća baš zato što se ne apsorbiraju lijekovi, a onda i homocistein naraste u nebo i truje tijelo.

ja ne osjetim ljekove nista - znaci 3x6mg estrofema- mene jucer malo grudi počele boljeti, utrogestan mogu piti koliko god, nista... anestezija, drugi spavaju, ja hocu kući ... eutiroksa 125mg da mi tsh sa 3,5 padne na 1,5-2.... i tako.... 

A nisam primjetila da mi ista od hrane bas smeta :/ ali napraviti cu i to.... moram nesto, 4 transfera i nista nista... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.