Aurahvala ti, KBC Split ce i kod mene bit..
Josipabspermokulturaprivatno di se moze napravit u St? pretpostavljam Cito? tamo smo spermiogram radili
Oprostite što upadam, više sam čitač nego pisač, ali kad mogu pomoći pisem, spermokultura se moze obaviti na higijenskom na uputnicu. Znaci samo analiza, bez briseva. Bar je mogla prije dvije godine, ne vjerujem da se to mjenjalo, to je neka standardna pretraga.
Erica hvala ti na savjetima ! Nakon briseva čeka me i taj postupak.. Endometriozu sam operirala sa 17g (sreca u nesreci je sto sam kao najmlađa cura na odjelu imala svoj apartman u Vinogradskoj) Trebalo je biti laparoskopski, međutim ispalo je da je tvorba dosta veća nego se činilo , pa sam na kraju završila na klasicnoj operaciji od koje imam oziljak i dalje
simptomi endometrioze se nisu nikad vise ponovili, nadam se da ce tako i ostati. ima neki odredeni dan ciklusa kad se hsg radi ili?
E i ja sam isla nakon sat vremena doma. Radila u KBC rijeka. Mislim da iza menzesa,tipo od 7 do 10 dana,tako nekako. Svakako prvi dio ciklusa ali to ti oni kazu.
Ruska i MTB hocu 🍻 😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Vezano zabipale mjehura, ono što je meni pomoglo jedodatak prehrani NAC (n-acetil cistein) kojeg sam pila u isto vrijeme s antibioticima. NAC razrjeđuje sluz i tako razbija potencijalne biofilmove bakterija u urinarnom traktu. Sam antibiotik ne moze prodrijeti u biofilm i onda izvor zla ostaje nedirnut, ali uz NAC ga se može probiti. Imala sam upale mjehura prije 4 godine svaka 2 mjeseca, otkad sam pocela uz antibiotike uzimati i NAC upale su se smanjile na manje od jednu godišnje tako da je meni pomogao. Jedino je bitno uzimati ga uz antibiotik, jer inače ti samo razgradi biofilm i ti komadi bakterija plutaju u urinu i izazivaju bas jaku upalu. Kad ga počnem uzimati točno vidim da mi se upala prvo pogorša jer se koncentracija bakterija otpustenih iz biofilma u urin povećava, ali nakon toga prođe i na miru sam duže vrijemene znam jel se smije uzimati u trudnoći pa kad budem trudna ga neću uzimati, ali čisto za info ako kome zatreba. Može se kupiti u ljekarnama. Meni D-manoza nije pomagala jer meni uzročnik nije E.coli već Staphilococcus
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
MTB da, ja sam malo van centra Sesveta i tu ne vozi ništa i dalje. 😭 Hahah da, sigurno se tu osjeti razlika u prstićima 😂
Anchy Hahhaha znači i tm je imao sličnu reakciju😂
Slažem se da što sve mi prolazimo u postupku a oni par puta moraju samo svrsit u čašicu. A mom je i to bilo "teško" kad je morao ponavljati spermiogram. Pitao je : zar opet? Pa koliko puta ću još to morati? Al ajd sve bi on napravio za mene i nas, samo mora malo dramiti. Osim što me ne bi nikad pikao kao neki ovdje muževi. Ovaj moj ne može vidjet iglu, jedva krv izvadi, nije htio biti uopće blizu dok nisam sve sprice pospremila i sakrila. 😅 1 dijete imam, sad ću dobiti i curicu 😂😂 moram ga malo i tračati, al divan je inače. I 190 MTB, spremio super. Al je svjetlokos... 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Josipabspermokulturaprivatno di se moze napravit u St? pretpostavljam Cito? tamo smo spermiogram radili
Oprostite što upadam, više sam čitač nego pisač, ali kad mogu pomoći pisem, spermokultura se moze obaviti na higijenskom na uputnicu. Znaci samo analiza, bez briseva. Bar je mogla prije dvije godine, ne vjerujem da se to mjenjalo, to je neka standardna pretraga.
Samo ti upadaj
💔💔💔
iris hvala ti puno, mislim da ce tako nekako i biti nakon sto odradimo urinokulturu, jer mi dr zasad nije nikakve briseve za njega spominjao.
napravit cemo urino i spermokulturu, ako nalazi ne pokazu nikakvu upalu onda je ovaj njegov nalaz spermiograma vjerojatno pokazao samo trenutno stanje (stres, fizicki rad....) i dr ce nam dati neke suplemente za poboljsanje pokretljivosti. zato i ja nekako mislim da jos ne idu brisevi. hvala svima svakako !
Tumakoja izjava TM 😂😂😂 MM je išao u roku mj-dva kod urologa i kod androloga…kad mu je androlog reko da mora pregledat prostatu on mu je gurnuo nalaz kao pa radio sam to vrć 😂 nije mu pomoglo hahahaa..kad sam ga pitala kako je prošo pregled samo je reko zabio mi prst u š*pak 😂😂
Curlysuper za srčeko ❤️
Nakapaka 🤞🤞🍀🍀Emmauff kakva priča 😟😟 navijam da je ovaj dobitni ❤️
Bjelis i Vukyžao mi je 😟
ManemojčestitamMarasuper za betu
Anabelaasuper rezultat, držim fige da se što više oplodi 🍀
Nina92 nadam se da će se poduplat i da će sve biti u redu
VMvjerujem da ti je teško al mi je super kak se zezaš na taj račun
Miss ❤️MTBiAna🤞❤️
MTB uživaj u vikendu i u hrani 😂❤️
Ostale cure koje nisam nabrojala oprostite ako sam nešto promašila..i ovo sam jedva pohvatala 😂
Ovi tvoji smajlici su vrh 😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB da, ja sam malo van centra Sesveta i tu ne vozi ništa i dalje. 😭 Hahah da, sigurno se tu osjeti razlika u prstićima 😂
Anchy Hahhaha znači i tm je imao sličnu reakciju😂
Slažem se da što sve mi prolazimo u postupku a oni par puta moraju samo svrsit u čašicu. A mom je i to bilo "teško" kad je morao ponavljati spermiogram. Pitao je : zar opet? Pa koliko puta ću još to morati? Al ajd sve bi on napravio za mene i nas, samo mora malo dramiti. Osim što me ne bi nikad pikao kao neki ovdje muževi. Ovaj moj ne može vidjet iglu, jedva krv izvadi, nije htio biti uopće blizu dok nisam sve sprice pospremila i sakrila. 😅 1 dijete imam, sad ću dobiti i curicu 😂😂 moram ga malo i tračati, al divan je inače. I 190 MTB, spremio super. Al je svjetlokos… 😂
Ako sam svome oprostila tih par cm (teeeška srca), onda bih i tvome dozvolila da si farba kosu
💔💔💔
Tuma mom je u početku bilo extra zabavno sto ce morat samooo spermiogram, a ja sto čuda i čudesa, pa evo ga u pripremama za TESE (karma 😂) , zločesta sam znam hahahah..jooj pazi na muža 😂 i moj je oko 190 nije baš skroz tamnoput al ono ali ima nule pa znam da nije u opasnosti 😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
iris hvala ti puno, mislim da ce tako nekako i biti nakon sto odradimo urinokulturu, jer mi dr zasad nije nikakve briseve za njega spominjao.
napravit cemo urino i spermokulturu, ako nalazi ne pokazu nikakvu upalu onda je ovaj njegov nalaz spermiograma vjerojatno pokazao samo trenutno stanje (stres, fizicki rad….) i dr ce nam dati neke suplemente za poboljsanje pokretljivosti. zato i ja nekako mislim da jos ne idu brisevi. hvala svima svakako !
Moj m ima astenospermiju setajuću, znaci ide iz asteno u normo. Uvijek sve cisto, nikakvih bakterija. Tu na forumu sam saznala kad su cure pisale za caj za spermiogram od gosp. Mije iz Solina plus vitamin e. Od kada pije caj stalno je normo, pa mozete pokusati.
Sortiraj odgovore
Najstariji