Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    05. Ožujak 2021. 16:48

Pina96

Tuma hvala ti na podijeljenom iskustvu, budemo urinokulturu prvo napravili pa vidimo dalje… sreca pa mi je decko vise nego razuman, vjerojatno bi i na prst pristao radi bebe 😅 kao sto je MTBica napisala, njima je odlično kroz sta mi sve moramo prolazit..
    Ajde ako imate volje cure koje su prosle HSG (prohodnost jajovoda zar ne?) Pisite svoja iskustva…. imala sam endometriozu 2013. Koja je odstranjena operacijom i vise se nije vracala, nadam se da to nece imat neki utjecaj..

Bila sam prije pol godine na HSSG, nije ugodno, boli, ali ne neizdrživo. Recimo jači menstrualno grčevi. Traje kratko. Ako su ti skroz prohodni jajovodi neće boltii ništa. Ako nisu, boli malo. I ja sam bila na operaciji endometrioze ali se vratila nažalost. Nama od endometrioze postoji veća mogćnost (kao i svima koji su prošli laparoskopiju koliko sam ja shvatila) da imamo priraslice po jajovodima i jajnicima zato rade tu pretragu. Vidi sa klinikom je li trebaš popiti kakvu tabletu, uzmi si uložak sa sobom i nešto komotno, nezatezajuće za obući. Ja sam taj dan krvaruckala i mirovala. Popila poslije propuhivanja Neofen forte. Malo mi je bilo mučno, kao od vožnje ali nisam povratila. Uglavnom, taj dan si uzmi slobodno ako možeš i miruj. Nije strašno 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    05. Ožujak 2021. 16:51

A sad cure drage, odoh na pivu jer sam zaslužila   svima

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 16:53

ericaa

A sad cure drage, odoh na pivu jer sam zaslužilasvima

🍻🍻🍻🍻 i za nas popij, mljac 😍😍😍

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Dashuri
    05. Ožujak 2021. 16:53

Pina96

Tuma hvala ti na podijeljenom iskustvu, budemo urinokulturu prvo napravili pa vidimo dalje… sreca pa mi je decko vise nego razuman, vjerojatno bi i na prst pristao radi bebe 😅 kao sto je MTBica napisala, njima je odlično kroz sta mi sve moramo prolazit..
    Ajde ako imate volje cure koje su prosle HSG (prohodnost jajovoda zar ne?) Pisite svoja iskustva…. imala sam endometriozu 2013. Koja je odstranjena operacijom i vise se nije vracala, nadam se da to nece imat neki utjecaj..

HSG u kbc split, dobijes neke droge intravenozno, lokalnu anesteziju u maternicu, sam postupak je vise nelagodan, kad puste kontrast u jajovode osjetis pritisak, ali nije neizdrzivo i ne traje dugo. Otpust sutradan iz bolnice. Sretno! 🤞😘

05.12.2022 💗

anabelaaaa
    05. Ožujak 2021. 16:55

D_Štoperica 🐼

Ajme danas imamo puno lijepih vijesti… ❤️
    Žao mi je što se provukla i koja loša ali znajte da tu nije kraj 🙏❤️ to je samo jedan kamen spoticanja, nakon kojeg treba nastaviti dalje. Znam koliko je teško i znam da osobno nebi podnjela ni pola što je neka od vas prošla. Samo vam želim puno snage 🤗
    manemoj predrago mi je zbog tebe i želim ti sve najljepše. Evo znaš i moju priču, ovo mi je drugo smeđarenje u tjedan dana. Dobila sam tjedan bolovanja i idemo dalje, kaže možeš radit. Nije to ništa… Nama obrambeni mehanizam neda da mislimo da je sve ok. Možda jest samo bezazleno, ali ajde znaj. Totalno suosjećam sa tobom i želim ti puno snage, kao i svim curama koje prolaze kroz takve scenarije 🙏❤️
    Nina endo seko, sjetila sam se tebe ali pošto si se sama povukla mislila sam da ti treba vremena…došla si sa lijepim vijestima. Imamo primjer naše Dolly sa takvom betom i eno na uzv je vidjela srčeko 🤗🤗❤️Meto 🤗❤️❤️anabelaaaa mojasve znaš ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️_____________________________________________Ostale moje lavice koje pružaju nevjerojatnu podršku, sve vas vrlim jako i hvala vam od srca što ste uz mene kao i uz svaku od nas pojedinačno 🙏🤗❤️
    Ne mogu nabrojati svaku pojedinačno jer sam preko mobitela i već sam u ovih 30str zaboravila i što sam mislila napisati.
    Čuvajte mi se sveeeee 🤗❤️

❤❤😘

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Josipab
    05. Ožujak 2021. 16:56

Pina96, moj dragi je odradio samo spermokulturu zbog visokih leukocita i tako mu je izolirana ureaplasma. To je privatno radia i platia 1500 kn, preko uputnice se rade samo brisevi (tako sam ja razumila)

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Anči 💕
    05. Ožujak 2021. 16:58

Tuma koja izjava TM 😂😂😂 MM je išao u roku mj-dva kod urologa i kod androloga...kad mu je androlog reko da mora pregledat prostatu on mu je gurnuo nalaz kao pa radio sam to vrć 😂 nije mu pomoglo hahahaa..kad sam ga pitala kako je prošo pregled samo je reko zabio mi prst u š*pak 😂😂 
    Curly super za srčeko ❤️
    Nakapaka 🤞🤞🍀🍀
    Emma uff kakva priča 😟😟 navijam da je ovaj dobitni ❤️
    Bjelis i Vuky žao mi je 😟
    Manemoj čestitam
    Mara super za betu 

Anabelaa super rezultat, držim fige da se što više oplodi 🍀
    Nina92 nadam se da će se poduplat i da će sve biti u redu 
    VM vjerujem da ti je teško al mi je super kak se zezaš na taj račun
    Miss ❤️
    MTB Ana 🤞❤️
    MTB uživaj u vikendu i u hrani 😂❤️

Ostale cure koje nisam nabrojala oprostite ako sam nešto promašila..i ovo sam jedva pohvatala 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 16:58

ericaa 
    Popij jednu i za mene!

vuky, aaaa, kod Vrčića ideš. Ok, sad mi je jasno, znala sam da je u Agramu, nisam znala da je i tamo. Sve se slažem oko prisustvovanja TM, meni MM baš jako fali. Osim kad sam s Gićem, onda smo on i ja jedan drugome dovoljni. 

Ruska1986, čisto me zanima što ćeš još napisati danas do kraja dana 

Pina96, ribic je ovdje zadnja bila na HSG, posebno je hvalila neku tehniku...

💔💔💔

05. Ožujak 2021. 16:59

ericaa

Pina96

Bila sam prije pol godine na HSSG, nije ugodno, boli, ali ne neizdrživo. Recimo jači menstrualno grčevi. Traje kratko. Ako su ti skroz prohodni jajovodi neće boltii ništa. Ako nisu, boli malo. I ja sam bila na operaciji endometrioze ali se vratila nažalost. Nama od endometrioze postoji veća mogćnost (kao i svima koji su prošli laparoskopiju koliko sam ja shvatila) da imamo priraslice po jajovodima i jajnicima zato rade tu pretragu. Vidi sa klinikom je li trebaš popiti kakvu tabletu, uzmi si uložak sa sobom i nešto komotno, nezatezajuće za obući. Ja sam taj dan krvaruckala i mirovala. Popila poslije propuhivanja Neofen forte. Malo mi je bilo mučno, kao od vožnje ali nisam povratila. Uglavnom, taj dan si uzmi slobodno ako možeš i miruj. Nije strašno

Erica hvala ti na savjetima ! Nakon briseva čeka me i taj postupak.. Endometriozu sam operirala sa 17g  (sreca u nesreci je sto sam kao najmlađa cura na odjelu imala svoj apartman u Vinogradskoj ) Trebalo je biti laparoskopski, međutim ispalo je da je tvorba dosta veća nego se činilo , pa sam na kraju završila na klasicnoj operaciji od koje imam oziljak i dalje  simptomi endometrioze se nisu nikad vise ponovili, nadam se da ce tako i ostati. ima neki odredeni dan ciklusa kad se hsg radi ili?

05. Ožujak 2021. 17:05

Aura hvala ti, KBC Split ce i kod mene bit..

Josipab spermokultura privatno di se moze napravit u St? pretpostavljam Cito? tamo smo spermiogram radili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.