Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 18:19

anchy321

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

Ela drzi se..znam taj osjećaj kad ti netko kaaze da ceka bebu, a u tebi se u isto vrijeme mješa tuga i sreća i ljubomora i zavist…pa naravno da ces nam javit kakvo je to pitanje 😁😁❤️

Skuzila sam zasto bi mi mogli iskakat tskvi smajlici..kad puno zaostajem idem stranicu po stranicu pa onda pisem sta vidim na toj stranici pa to kopiram i tako stalno dok ne dodem do kraja..vjerovatno tu kopiram i koji smajlić… Hahaha

Ma super si ti sa tim smajlićima.
    Samo te ne bih rado srela po noći u mračnoj ulici.

Pa dobro ne volim ni ja sebe vidit u mraku..uplašim se 🙄😂😂

Bolje da se uplašiš u mraku, nego kad se pogledaš u ogledalo 

💔💔💔

Doria
    05. Ožujak 2021. 18:19

Pina  radila sam HSSG u Puli bez ikakvih anestezija. Moja divna doktorica me docekala nakon nocne i bila samnom cijeli tretman. Kad stavljaju kateter malo kao bocne dvaput, nis strasno. Napuhavanje balona sam osjetila kao pms grceve. Kod mene su oba jajovoda totalno neprohodni i probali su silom probit, ali je balon poceo izlaziti u rodnicu. Najjaci bolovi su bili kao menstrualni grcevi sa cudnim pritiskom. Ne traje dugo i sto je najbitnije ja sam bila sef. Ako bi reagirala ili zadrzala dah odmah su me pitali dal me previse boli i da li da popuste. Napominjem da sam bila u OB Pula na uputnicu i svi su mi redom objasnili sto ce i kako raditi i kad ce biti kakav osjecaj ili bol. Moja dr mi je vecer prije poslala poruku da ujutro popijem brufen i normabel, ali ja popila samo brufen. Sve su mi pokazivali na uzv cijelo vrijeme. 
    Nadam se da pomaze. Jako sam se bojala, izasla s losijom dijagnozom nego sam ocekivala ali pozitivna .

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

manemoj
    05. Ožujak 2021. 18:21

Magnolia

Ja sam pisala o čaju i Lucyinthesky cini mi se, a broj mozes naci po googlu, po roda forumima, samo upises mijin čaj Pina96.Manemoj ne čestitam😅😏😏, ali sretno😁. Koji su ti to dani nakon transferA bili, te bete, ja sam jos u uspoređivanju, ne mogu si pomoći, ne stižem bas sve čitati

Kužimo se 😉 ja sam u totalnoj panici do utorka do pregleda a svaki odlazak na WC mi je noćna mora. Bete su na 13 i 17 dan nakon transfera blastice

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ela 👱🏼‍♀️
    05. Ožujak 2021. 18:22

MTBica , anchy321 
    Hvala vam ❤️❤️❤️ 
    Sve razumijete, imate prave riječi . Zato i volim ovu našu ekipu. Drugima koji ne prolaze što i mi je teže objasniti. 
    😘😘😘

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 18:28

Ela 👱🏼‍♀️

MTBica , anchy321
    Hvala vam ❤️❤️❤️
    Sve razumijete, imate prave riječi . Zato i volim ovu našu ekipu. Drugima koji ne prolaze što i mi je teže objasniti.
    😘😘😘

Kad sam ja jednoj ženi rekla da imam transfer dan poslije (morala sam, nešto mi je radila), ona je bila uvjerena da transfer = imat ću bebu. Dosta ljudi ima tu iluziju da ovo pali u 100% slučajeva. Zapravo uopće nije tako, i to mogu znati samo ljudi koji prolaze kroz ovo - pogotovo jer se o ovoj priči jako rijetko priča.
    Razumijemo te, draga 

💔💔💔

Tuma
    05. Ožujak 2021. 18:30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ili ovako

😂
    😂
    😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 18:32

Dapače, ovo mogu razumjeti samo žene koje razumiju zašto sam ja stavila zaleđeni mango u mikrovalnu prije nego sam ga pojela. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 18:33

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Uspjela sam!!!

💔💔💔

AuroraB

Emma05
    Ja i MM smo se bacili u istraživanje svih nalaza 2009. Prvi spontani 2008. Po svim nalazima smo bili zdravi, osim njegovog lošijeg spermio kojeg smo kasnije doveli u normo. I MTHFR . Propuhivanje b.o. Imali par nekih prirodnih postupaka na duhu davne god,ne sijecam se rezultata tada, osim bete 0. 2012 dg laparoskopija, b.o.
    2016 Prvi pokušaj u petrovoj, nismo odradili jer nakon prve konzultacije kad sam trebala krenuti th m nije dosla, prirodno trudna- vanmater.skinut desni jajovod.
    2017. IVF, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle, 11 oocita, ET 2 blast, nema smrznutih, prisutna endometrioza, beta 0.
    Iste god,2 pokušaj Overleap,CTX, Decapeptyl, Ovitrelle, 9oocita, ET 2 blast, zamrznuto 2x2 blast.Tada 6dpt operirana zbog sumnje na torziju jajnika a bila je hiperstimulacija. Beta neka sitna, nije se održala.
    2018. bez th, FET 2 blast., beta 0.
    2019. uz Estrofem, FET 2 blast.,11dnt beta-122, 14dnt- 350, 17dnt-1052, 5 dana nakon sam operirana zbog vanmaternicne, u desnom rogu, nisu mi uspili izvaditi plod,dobivala metotreksate, beta rasla, 4 i dan pukla maternica, iskrvarila u trbuh,zaradila onaj veliki rez(kao carski), izvukla živu glavu, izvadili plod i usput veliki enodmetriom.
    Sad smo opet u postupku, Gonali, 16oocita, samo 2 js prezivile, losiji spermiogram opet. 4dnt danas.

Ne mogu vjerovati što si sve prošla... Hvala što si podijelila iskustvo s nama. Kako si pronalazila snagu za svaki sljedeći postupak? Kako si se psihički nosila s tom nepravdom? Ovo što ti se izdogađalo je van svega očekivanoga i protivno svim statistikama i svemu što znam o postupcima. Ne znam da li stvarno postoji neka sudbina i da li se sve događa s nekim razlogom ili je puka (ne)sreća, no u svakom slučaju ti od srca želim da čim prije ostvariš uspješnu trudnoću ❤
    Sbjelis 💔 Idemo odmah dalje😘
    Meto zašto ja nisam vidjela tvoj test?!
    Nikitta 🧡💛 Drago mi je da si nam se javila, iako mi je teško čitati da još uvijek imaš muke s palcem. 😐

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.