Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 16:13

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, ti si iz posta u post sve trudnija i trudnija.Baš me zanima kakva ćeš biti kad kreneš dojiti
    Što se muževa tiče, da, ja sve manje sućuti imam prema njima. Neka i ono malo trpe.Pina96, pa ne vidim što je tu čudno, vi ste najbolje prijateljice, sve dijelite i radite skupaMarinela87, uopće me ne bi iznenadilo

Eto, ne znam sta da ti kazem! 😂😂😂 sama sebi se cudim, ko da nisam normalna 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

vuky
    05. Ožujak 2021. 16:15

Eto, imam plan za dalje! 
    Beta u pon, uz betu cu izvaditi tsh, D vit, folnu, dheu i feritinin, kad vec vade krv, neka to odrade! I m neka izvadi tsh, vit D i vitB12!
    Naruciti cu se na kontultacije kod profesora V u Hilarus, da moze i suprug doci, te razmišljamo i o konzultacijama u pvt klinici IVF ili Beta plus, da vidim cisto kako bi oni pristupili... I to je zasad to! 
    Moram zapisati pitanja, traziti nesto od pretraga... pa cemo odluciti sto dalje! sad mi je nekako najvise tlaka opet ici gore toliko, a evo od srijede bi trebala poceti raditi :/ ali sloziti cu i to nekako ....

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 16:19

vuky

Eto, imam plan za dalje!
    Beta u pon, uz betu cu izvaditi tsh, D vit, folnu, dheu i feritinin, kad vec vade krv, neka to odrade! I m neka izvadi tsh, vit D i vitB12!
    Naruciti cu se na kontultacije kod profesora V u Hilarus, da moze i suprug doci, te razmišljamo i o konzultacijama u pvt klinici IVF ili Beta plus, da vidim cisto kako bi oni pristupili… I to je zasad to!
    Moram zapisati pitanja, traziti nesto od pretraga… pa cemo odluciti sto dalje! sad mi je nekako najvise tlaka opet ici gore toliko, a evo od srijede bi trebala poceti raditi :/ ali sloziti cu i to nekako ….

Super za plan! Nek ti muž napravi i spolne hormone ako ih do sad niste provjeravali (FSH, testosteron).
    A zašto ideš u Hilarus?
    I kad već dolaziš ovdje, naruči se odmah za konzultacije u obje klinike da vidiš tko ti bolje sjedi. Jest da će koštati, ali se barem nećeš pitati tko bi ti se više svidio.  I kad se naručuješ na konzultacije, razmisli postoji li dr kod kojeg želiš ići ili ti je svejedno.

💔💔💔

Tuma
    05. Ožujak 2021. 16:20

Curly tooo srceko 🥰🥰🥰 moja bebica je na 7+0 imala 9,3 mm, tako sa je to taman tu negdje 😊
    Vm žao mi je što se još nisi riješila svega toga.... Baš sporo pada, baš čudna situacija... Nadam se da će se riješiti to što prije pa da možeš dalje raditi planove.... 
    Pina ja isto mislim da treba briseve za te pretrage. Moj je išao na bris. Nije ugodno, al nije bilo ni prestrasno. Više ga je mučilo što ga je dr pitao jel želi kompletan pregled i on je pristao ne znajući što doktor misli pod kompletan pregled pa mu je prostatu pogledao 😅 došao je doma i rekao citiram : ajd što mi je zabio štapić di štapić ne bi trebao ići, ali kad mi je gurnuo prst u su*ak sam ga htio nokautirat 😅😂🙈

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 16:20

Prestanite naručivati hranu, ja već pola sata ne mogu naručiti svoj comfort food jer ste preplavili aplikaciju 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 16:21

Tuma

Curly tooo srceko 🥰🥰🥰 moja bebica je na 7+0 imala 9,3 mm, tako sa je to taman tu negdje 😊
    Vm žao mi je što se još nisi riješila svega toga…. Baš sporo pada, baš čudna situacija… Nadam se da će se riješiti to što prije pa da možeš dalje raditi planove….
    Pina ja isto mislim da treba briseve za te pretrage. Moj je išao na bris. Nije ugodno, al nije bilo ni prestrasno. Više ga je mučilo što ga je dr pitao jel želi kompletan pregled i on je pristao ne znajući što doktor misli pod kompletan pregled pa mu je prostatu pogledao 😅 došao je doma i rekao citiram : ajd što mi je zabio štapić di štapić ne bi trebao ići, ali kad mi je gurnuo prst u su*ak sam ga htio nokautirat 😅😂🙈

Dobro je da mu je gurnuo samo jedan... 

💔💔💔

Tuma
    05. Ožujak 2021. 16:23

Nakapaka

Bjelis ❤️❤️
    Hvala za lijepe rijeci sve cure!
    Otpustili su me kuci, rekli su 5 zrelih dobrog kvaliteta ove dvije losijeg, ujutru ce zvati koliko se oplodilo, dobila utrogestan 200mg 3 puta i to je to, za ono sto se stvorilo pored lijevog jajnika nesto su skrti bili u objasnjenju- nismo punktirali to je cista pa neki naziv na H nisam upamtila 🤯 ali su odmah presli na drugu pricu…
    Cestitam na betama danas!

5 dobrih je odličan broj! Super🥳 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tuma
    05. Ožujak 2021. 16:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Vm žao mi je što se još nisi riješila svega toga…. Baš sporo pada, baš čudna situacija… Nadam se da će se riješiti to što prije pa da možeš dalje raditi planove….

Dobro je da mu je gurnuo samo jedan…

Hahahhaha valjda je samo 1, bio je skrt na komentarima i rekao da neće više pričati o tome😂😂

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

vuky
    05. Ožujak 2021. 16:25

pa htjela bi vidjeti sto ce profesor reci - on je stvarno bio profesionalan ( meni se nije svidjela ekipa okolo jer imam osjecaj da im se neda i onda se meni obicno takve ne tlači- ali ako se odlucim za tamo- sad necu puštati tako lako ko ovaj put nista ) 
    pa bi kod njega i u jos jednu kliniku da vidim sto ce oni reci! 
    nije m radio spolne hormone, napraviti cemo i toc Tnx na sugestiji ... njega do sad nitko nije nis ni pitao ... a njemu cim se opusti spermiogram los! 
    Btw. Ja opcenito trebam mega doze bilo kog lijeka da mi tijelo reagira, ima tko ideju zasto je tome tako? Moguce da to ima veze....

Tuma
    05. Ožujak 2021. 16:26

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Prestanite naručivati hranu, ja već pola sata ne mogu naručiti svoj comfort food jer ste preplavili aplikaciju

Do mene  vozi ni glovo ni pauza ni ništa 😭 moram sama po hranu ak nešto hoću naručit 😭

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.