Za ureaplazmu, klamidiju i mikroplazmu se rade brisevi, ako me sjecanje dobro sluzi. Moj muz je imao ureaplazmu pa sam i ja morala ic radi briseve i preventivno pit antibiotike. Urinokultura je drugo.. Ako pitas prvi i srednji mlaz i vezano je za urinokulturu, onda znaci da daje prvi jutarnji uzorak u sterilnu casicu(koju kupis u ljekarni) i ne ide unutra prvi mlaz, nego srednji. Nadam se da sam pomogla 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav cure, nije me dugo bilo, malo sam vrtila unatrag i uhvatila da je MTB pupo, i sretno ti da dočekaš lijepu betu!
BjeliS žao mi je
Nikitta žao mi je što ti je loše, ali jednom mora biti bolje i nadam se da će to biti što prije <3
Meni beta pada kao i broj zaraženih u HR, sporooooo. Sa 209 na 173 - 27.02., pa 01.03. 122,5 pa od tog pon do četvrtka tek na 101.3. I dalje imam ''nalazište nafte'' u rodnici, iscjedak crn crn. Simptoma drugih, ništa. U ponedjeljak moram na Merkur da se dogovorimo za dalje štogod to značilo
Ne znam kome da se obratim da mi prepiše tablete za štitnjaču budući bi je trebalo malo smanjiti, u svakom postupku ona naraste sa 2.6 na 4, a vidim da se nitko od mojih doktora toga ne želi primiti. Dal da jednostavno kažem MPO doktoru drito u glavu da li mi može dati ili da odem privatno s nalazom kod endokrinologa?
O Boze dragi! Bas sporo ide dole...😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Šmattan, nemoj ti meni joj. Hvala na sažetku.ericaa, a za mene ništa?
Ana26, jesi maznula Decapeptyl danas? Ja sam u 10 i mislila sam na tebe dok sam se bockala.
curly29, čekala sam te. Jupiii, srčekooo.
VM, uff. Baš mi žao da tako sporo ide. Opet, dobar je znak da ide prema dole.
Za naftu, ne budi luda, skupljaj je pa prodaj.
Meni su MPO doktori ordinirali terapiju za štitnjaču…
Pina96, mislim da ti muž mora napraviti bris, to nije isto što i urinokultura.
Neće biti sretan, to nije ugodna pretraga. Ali, neka, neka, i oni trebaju nešto za svoje bebe.
Bas! Nimalo ugodna pretraga 🙈 al mi moramo rodit tako da... 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
HVALA svima na odgovorima od srca ! spas ste ! totalno sam bila zbunjena, urinokultura, spermokultura... spas ste !
MTBica, najbolja prijateljica je isto nosila uzorak dragog za spermio.. navečer smo se dogovorile kad počinjemo.. ujutro poslale poruku 'ajde bacaj se na posao'... za 10min stize odgovor gotovi mozete misliti reakciju sestre koja je zaprimila uzorke kad smo rekle da su uzorci uzeti u identicno vrijeme
Pina 96 mislim da se u urinu mogu naci te bakterije, zato nosis uzorak na pregled. Treba natociti u casicu😂 ne prvi, nego mlaz nakon prvog. Znaci prvo pusti prvi, onda iduci u casicu.
Sperma isto ide u drugu casicu. I u njoj se traze bakterije. Upute za to imas na netu, npr na stranici od sv duha, nesto kao prvo se oprati dobro, pa onda, da se ne kontaminira uzorak.
Dakle prvo je urinokultura, a ovo drugo spermokultura i traze se te bakterije
Naravno u sterilne casice iz ljekarne
Zamišljam nečijeg muža kako drka u čašu za vodu i pita kasnije ženu što sad
Oces se kladit da ima i toga😂😂😂😂😂 il u taperver da se moze pokopit i donijet u labos😂😂
Pina moj je izbjegao bris, nisu trazili, samo urino i spermo kultura, oboje bilo sterilno al je svejedno morao pit 4ture antibiotika sa mnom dok se ja nisam rijesila ureaplazme haha
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Bjelis ❤️❤️
Hvala za lijepe rijeci sve cure!
Otpustili su me kuci, rekli su 5 zrelih dobrog kvaliteta ove dvije losijeg, ujutru ce zvati koliko se oplodilo, dobila utrogestan 200mg 3 puta i to je to, za ono sto se stvorilo pored lijevog jajnika nesto su skrti bili u objasnjenju- nismo punktirali to je cista pa neki naziv na H nisam upamtila 🤯 ali su odmah presli na drugu pricu...
Cestitam na betama danas!
👩🏽34god
Mara wuhu🥳 super se poduplala🥳
Anabella odlično za nizak amh, baš super! Drago mi je to pročitati, ima da budu i 3 bebe iz ta 3 embrij! 🥰🥰
Nikitta tako mi je drago da si se javila❤️ žao mi je što ti je i dalje lose, što ništa ne ide na bolje, ali znaš da smo tu za tebe i da te volimo čuti i kad ti nije dobro. Meni osobno, kada sam se priključila forumu si ti odgovorila na neka pitanja i puno mi je to značilo. Žao mi je što ja tebi ne mogu pomoći, al najmanje što možemo je poslušati te i biti tu za tebe kad trebaš 😘
Miss vidi vidi kako netko ne čita. Nas nekoliko ti je pričalo o boli okruglih ligamenata, Women_name mislim da je i više puta to spomenula…. Ccc…. 😘
Seni remmus, MTB Hahhaha umrla sam😂😂 meni je moja dr prije prve aspiracije dok sam umirala od straha se izderala da joj je dosta da čitamo okolo po internetu i forumu kako to ne normalno boli pa joj dođemo u takvom strahu… Tako da mislim da oni svi znaju da se većina nas informira po forumima ali da ne provode baš vrijeme iscitavajuci forume…
Malamaka drago mi je da je sve oke i neka tako i ostane 🥰 ja bih rekla da si to crijeva, beba počene tek oko 25.tt stucati kad počne piti plodnu vodu, tako da je za to prerano, a i ne bi osjetila sad još ništa…. Meni su tako pucketala crijeva, samo što se zbog trudnoće sve pomiče pa ni ne znaš di je šta u tijelu 😊
Emma tužna priča. 😔 Želim ti svu sreću u ovom postupku. 🙏
Hvala ti😊🙏
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
marinela hvala ti, napravit cemo prvo urinokulturu , nadam se da ce nalaz bit ok pa necemo morat dalje u analize.. ja iduci tjedan uzimam briseve, on ce odnijet taj urin pa da dobijemo nalaze u slicno vrijeme..
Ruska1986, ti si iz posta u post sve trudnija i trudnija. Baš me zanima kakva ćeš biti kad kreneš dojiti
Što se muževa tiče, da, ja sve manje sućuti imam prema njima. Neka i ono malo trpe.
Pina96, pa ne vidim što je tu čudno, vi ste najbolje prijateljice, sve dijelite i radite skupa
Marinela87, uopće me ne bi iznenadilo
💔💔💔
Bjelis žao mi je zbog negativnog testa.
Nina92 navijam da je beta malo lijena i da se beta pravilno dupla.
Andela čekamo betu.
Malamaka drago mi je što je sve u redu,nek tako i ostane.
Emma jako tužna priča. Želim ti da ovaj postupak bude dobitni.
Nikitta jako mi je drago što si se javila. Stalno mislim o tebi i zašto se ne javljaš.
Žao mi je što i dalje prolaziš torturu i iskreno se nadam da ćeš uskoro biti bolje i jedan po jedan problem riješiti.
Ne kvariš nam atmosferu. Sve se obradujemo kad se javiš. Jedino ako se ti želiš maknuti zbog sebe neko vrijeme. Sve smo ovdje zato što imamo nekakav problem, i imamo boljih i lošijih dana, uspona i padova, ali smo si ovdje svi podrška i radujemo se i tugujemo zajedno. Svima si nam podrška i svima si nam dala mnoštvo korisnih savjeta. Nemoj nas napustiti! Šaljem ti zagrljaj! 🤗
Hvala tii😊🙏
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji