Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _Dolly_
    05. Ožujak 2021. 15:35

curly29

Skroz slabo citam, od mucnina mirujem u lezim skoro vecinu vremena. MTB blizanci ♥️Ostvarujes zelju mog muza 😂 Srecno. To sam ispratila i ispratila sam vecinom lijepe vijesti cini mi se osim Nikite i palca, bas mi je zao. ♥️🤗
    Bas sam neazurna ali da ne budem ona koja stoji na listi a ne javi sta je bilo na pregledu 😁😏
    Culi smo srce, 7+0 smo i veliki smo 10,5mm ♥️🥰
    Presrecna sam i svima zelim uskoro ovaj osjecaj. Iako je naravno strah i dalje tu i strasne misli ali cini mi se da je neko napisao dan po dan, tako i ja.
    Vrlim vas i zelim samo uspjeha i suza radosnica 😘

Woow 😍
    Tvoja beba je bas velika u odnosu na moju, i na bebe ostalih cura u tom tjednu. Neka samo raste i sve bude uredno 💕💕💕
    Uljepsaj potpis, dodaj mu pecat 💛💛

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

curly29
    05. Ožujak 2021. 15:42

Ruska ♥️ 
    Dolly mozda ni oni nisu tacno u dan izracunali koliko sam trudna, ali ja se bas ne razumijem u te mjere po tjednima 🤷🏼‍♀️
    A potpis kasnije nekad, moja luda glava 😥
    Pratim vas 😍🤰🏻

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

05. Ožujak 2021. 15:45

Curkee, veliki pozdrav, nekidan sam se predstavila ako me se sjecate :) citam vas redovno ali nemam nesto pametno za komentirati, pa vam saljem dobre vibracije ovako iz prikrajka 
    Ipak evo danas imam pitanje pa ako mi netko moze pomoci svojim savjetom.. Zvao me sinoc gin da prokomentiramo spermiogram od dragog (progresivno pokretni 28%, ref vrijednost 32%). Dr isto kaze da nalaz nije preloš, ali da moramo isključiti upale. Naložio je pretragu za ureoplazmu, mikoplazmu i klamidiju (urinokultura). e sad, je su li te tri bakterije zapravo urinokultura - dakle urin - ili je urinokultura odvojena pretraga? također je spominjao spermokulturu. Curke molim Vas za savjet ako je nečiji dragi radio istu pretragu - doktor je spominjao prvi i srednji mlaz a ja od uzbuđenja ništa nisam zapamtila! pisala sam na papir ali od brzine ni sama ne znam na što se odnosi 
    Kad dragi obavi te svoje pretrage onda meni slijedi HSG i priprema za inseminaciju, nakon sto obavim briseve iduci tjedan.
    hvala unaprijed na pomoci , i hvala jos jednom svima na dobrodoslici !

Marinela87
    05. Ožujak 2021. 15:55

Pina 96 mislim da se u urinu mogu naci te bakterije, zato nosis uzorak na pregled. Treba natociti u casicu😂 ne prvi, nego mlaz nakon prvog. Znaci prvo pusti prvi, onda iduci u casicu.
    Sperma isto ide u drugu casicu. I u njoj se traze bakterije. Upute za to imas na netu, npr na stranici od sv duha, nesto kao prvo se oprati dobro, pa onda, da se ne kontaminira uzorak. 
    Dakle prvo je urinokultura, a ovo drugo spermokultura i traze se te bakterije

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 15:56

Mimi05, žao mi je. Držmo fige da ćeš ipak imati iznenađenje u ponedjeljak. Imaš već planove za dalje? 
    Iskreno, ja ne znam zašto su u vašim godinama slali vas na inseminaciju?

BjeliS, uf. Vrlim. Evo, sad ću naručiti nešto nezdravo čisto da ti budem potpora. 
    Javi što su ti odgovorili na želje.

*.Women_name.*, ako ćeš privatno, ja sam kupila Sideral forte, uopće mi ne pada teško na želudac.

Emma05, super razmišljaš. Ja isto ovo gledam kao istraživačko zatrudnjivanje - po putu naučim hrpu o svom tijelu, a nema da ne upali, samo moramo saznati kako. 
    Pri čemu je meni bitno naći doktora koji razmišlja isto, ne sviđa mi se guranje iste terapije svaki put pa dok upali.

💔💔💔

Marinela87
    05. Ožujak 2021. 15:57

Marinela87

Pina 96 mislim da se u urinu mogu naci te bakterije, zato nosis uzorak na pregled. Treba natociti u casicu😂 ne prvi, nego mlaz nakon prvog. Znaci prvo pusti prvi, onda iduci u casicu.
    Sperma isto ide u drugu casicu. I u njoj se traze bakterije. Upute za to imas na netu, npr na stranici od sv duha, nesto kao prvo se oprati dobro, pa onda, da se ne kontaminira uzorak.

Naravno u sterilne casice iz ljekarne

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 15:57

Šmattan, nemoj ti meni joj. Hvala na sažetku. 

ericaa, a za mene ništa? 

Ana26, jesi maznula Decapeptyl danas? Ja sam u 10 i mislila sam na tebe dok sam se bockala. 

curly29, čekala sam te. Jupiii, srčekooo. 

VM, uff. Baš mi žao da tako sporo ide. Opet, dobar je znak da ide prema dole.
    Za naftu, ne budi luda, skupljaj je pa prodaj. 
    Meni su MPO doktori ordinirali terapiju za štitnjaču...

Pina96, mislim da ti muž mora napraviti bris, to nije isto što i urinokultura.
    Neće biti sretan, to nije ugodna pretraga. Ali, neka, neka, i oni trebaju nešto za svoje bebe.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 15:58

Marinela87

Marinela87

Naravno u sterilne casice iz ljekarne

Zamišljam nečijeg muža kako drka u čašu za vodu i pita kasnije ženu što sad 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 15:58

VVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNDDDDDDDDDDDDDD!!!!!

💔💔💔

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 15:59

Za ureaplazmu, klamidiju i mikroplazmu se rade brisevi, ako me sjecanje dobro sluzi. Moj muz je imao ureaplazmu pa sam i ja morala ic radi briseve i preventivno pit antibiotike. Urinokultura je drugo.. Ako pitas prvi i srednji mlaz i vezano je za urinokulturu, onda znaci da daje prvi jutarnji uzorak u sterilnu casicu(koju kupis u ljekarni) i ne ide unutra prvi mlaz, nego srednji. Nadam se da sam pomogla 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.