Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    05. Ožujak 2021. 12:44

MTB sad ga pokrivaš tu pred nama jer se izblebetao preda mnom, a oboje skupa čitate forume, slažete popise, komentirate duplanja bete, nalaze i sjene  u svakom slučaju nadamo se uspješnom FETu, hvala!

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 12:46

SeniRemmus

MTB sad ga pokrivaš tu pred nama jer se izblebetao preda mnom, a oboje skupa čitate forume, slažete popise, komentirate duplanja bete, nalaze i sjeneu svakom slučaju nadamo se uspješnom FETu, hvala!

Uhvatila si nas. 
    On je zapravo Bozma. Na forumu skuplja uzorak žena, dijagnoza i uspješnih stimulacija, a onda se na poslu pravi pametan kako je to sve njemu samom palo na pamet i kako ima fantastične rezultate.
    Često se nakon seksa znamo dobro nasmijati kako smo vas sve zavarali. 

💔💔💔

Lineica
    05. Ožujak 2021. 12:47

Lucyinthesky

Ruska1986

Lineica

Hvala na odgovoru! Nakon lošeg nalaza urina, moj dr.mi je samo dao Ninur i rekao da se javim kada potrošim. Nije htio dati uputnicu za urino.
    Sada se sve upalilo i spustilo i dolje. Bojim se da će mi odgoditi transfer…

Mislim da je nasa Lucyinthesky imala takvu upalu prije transfera… Mislim da je ona bila, ali nisam sigurna. Ali, gle, ako i bude potrebe da ti odgode transfer neg da se stanje pogorsa i na kraju se ti samo napatis. Ja se nadam da ce sve ipak ic svojim tokom i da nece bit odgadjanja… 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ja sam imala jaku upalu mjehura sa bolovima u bubrezima koju sam dobila 2 dana nakon aspiracije.Budući da se radilo samo u mjehuru,dr je rekao da to ne smeta za transfer,iako je bilo grozno.Antibiotik sam dobila nakon transfera.Ja ti ne bi savjetovala da ideš na transfer sa bilo kakvom vaginalnom upalom.

Lucyinthesky hvala na savjetu, i Ruska1986 na komentaru. Svakako ću napraviti urino i dogovoriti se sve s prof. Danas idem i do svog gin. da mi nešto da. Jedini period kada sam bila ok s upalama je nakon 3 mj. konstantnog ispijanja čajne mješavine za neplodnost od dr. Krajine. Čim je došlo toplije vrijeme, zgadili mi se i čajevi i sve što uzimam. Onda se sve vratilo... Tako da sam se nedavno opet vratila fitoterapiji. 😫

👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
    AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
    2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
    2017- HSG 2/2020-HSC polip,
    6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
    1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
    FET 03/2021. beta 0
    Prirodna trudnoća, ❤ kuca

malamaka
    05. Ožujak 2021. 12:53

Bok cure. Baš me i nema često ali trudim se redovito Vas popratiti. Bogu hvala već smo u 12. tjednu, čekamo 17-og sljedeći UZV. 
    Imam jedno pitanje za Vas. U par minuta sam nekoliko puta čula i osjetila ko neko ispuhivanje/pucketanje zraka u trbuhu. Da li je netko upoznat s time što bi to moglo biti? Prva mi je trudnoća pa nisam upoznata... Evo sada opet dok tipkam. 😍😍😍

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

• Dia85
    05. Ožujak 2021. 12:56

Nikitta lavice naša, tko zna kolike si utješila i pomogla savjetima..sigurna sam da te dijete čeka a najviše ti sada želim da palac prestane zezati i da ti konačno netko pomogne oko tog..čuvaj se i nek te dohvati sva sreća svijeta koju zaslužuješ!
    Andela111 sretno, ima ih baš puuuno 😇
    Mara234 suoer vijesti, sretnoo!!
    Ribic taj nalaz je i više nego odličan, nisam ni znala da mogu bit u tak velikom postotku😄..sad će to bit brzo!!

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 13:01

malamaka

Bok cure. Baš me i nema često ali trudim se redovito Vas popratiti. Bogu hvala već smo u 12. tjednu, čekamo 17-og sljedeći UZV.
    Imam jedno pitanje za Vas. U par minuta sam nekoliko puta čula i osjetila ko neko ispuhivanje/pucketanje zraka u trbuhu. Da li je netko upoznat s time što bi to moglo biti? Prva mi je trudnoća pa nisam upoznata… Evo sada opet dok tipkam. 😍😍😍

Mislim da sam čitala da to beba štuca. 
    Ali čini mi se da se to javlja tek u 15tt, moguće da je tvoja beba tako lijepo postavljena da je možeš osjetiti prije? 
    Čekam i ja trudnice da se očituju 

💔💔💔

manemoj
    05. Ožujak 2021. 13:08

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SeniRemmus

MTB sad ga pokrivaš tu pred nama jer se izblebetao preda mnom, a oboje skupa čitate forume, slažete popise, komentirate duplanja bete, nalaze i sjeneu svakom slučaju nadamo se uspješnom FETu, hvala!

Uhvatila si nas.
    On je zapravo Bozma. Na forumu skuplja uzorak žena, dijagnoza i uspješnih stimulacija, a onda se na poslu pravi pametan kako je to sve njemu samom palo na pamet i kako ima fantastične rezultate.

Opalakala sam na ovo 😂😂😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lineica
    05. Ožujak 2021. 13:12

Ruska1986

Ruska1986 hvala što šalješ pozitivu i čestitam na curki 😍 To je ono što drži nas trudiliceMislim da ću napraviti urino u Breyeru u pon. U uto. sam u Petrovoj pa ću dog. s prof. što dalje. U čet ili pet bi trebao biti FET. Ako mi odgode, tražiti uputnicu za dnevnu bolnicu za urino.na Rebru da mi sve pretrage naprave. Upala za upalom, nema što nisam probala... Nisam sigurna, trebamo li i mm i ja raditi test na Covid prije FET-a?

Hvala ti 🤗😊 Ja nisam bila u FETu ali sam testove samo ja radila jer pratnja nije bila moguca ni na aspiraciji ni na transferu. Ne znam kakva je sad situacija.. Tako da mislim da mozda samo ti radis 🤔 ja sam isto muku mucila sa tim upalama 🙆🏻‍♀️ isto pila Ninur prije trudnoce, a inace imam problema sa E.Coli. I jednostavno sam se pomirila da ce uvijek bit tu.. Kad pretjeram sa slatkim, tocno osjecam kako sve krene peckat.. Ako je Candida il E.Coli, i prehrana je jako bitna. Nadam se da ce otkrit o cem se kod tebe radi pa da se to sve krene lijecit! I da ces moc ic u transfer, kao sta si i planirala 😊 ali kazem, bolje i da se odgodi ako ti trebas nest lijecit jer ja kaf se sjetim tih svojih upala pa da jos moram i transfer odradit, jaooo...

Ruska1986 nadam se da on neće opet trebati raditi test ako samo potpisuje papire za odmrzavanje. Ja sam se napokon uspjela riješiti E.Coli i kandide i to nakon deset godina.😱 MM i ja smo prošle godine u šestom mj. prešli na vegansku prehranu. On se uspio riješiti H.Pylori. Za sada nam jako odgovara pa ćemo nastaviti dok ide😊 Sve si nešto mislim da meni bubrezi nisu baš ok jer sam već prije imala problema. U svakom slučaju, imam niz pretraga na popisu koje mislim obaviti uskoro. Čak sam uspjela nagovoriti svog gin.da mi da uputnicu za TORCH na Andriji Štamparu. Sad znam da bih trebala držati distancu od mačaka i vrtičke djece u trudnoći. 😪 Ruska1986 Kakvo ti je stanje s upalama u trudnoći? Čula sam da su trudnice još i podložnije. 

👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
    AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
    2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
    2017- HSG 2/2020-HSC polip,
    6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
    1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
    FET 03/2021. beta 0
    Prirodna trudnoća, ❤ kuca

manemoj
    05. Ožujak 2021. 13:14

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SeniRemmus

Uhvatila si nas.

Opalakala sam na ovo 😂😂😂😂😂😂😂

I plus zato ti stalno govoriš da je Bozma komad a on/ona ti govori da nam se kažeš kako znaš 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Emma05
    05. Ožujak 2021. 13:18

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Emma05

Pozdrav svima, nova sam tu. Procitala sve s uvoda😁… Jucer sam se odvažila otvoriti profil ali sam pisala na onoj drugoj temi..međutim vidim da ste ovdje aktivnije😊. Do sada sam svih ovih proslih godina (oko 13 god🙄)samo citala forume ali nisam podijelila nikad svoju pricu. Da skratim u 8.postupku sam…16JS izvađeno..12 oplođeno..samo 2 prezivjele..malo slabije kaze biologica a i njegovi su nam plivaci bili jako losi ovaj put (oligoasteno). Docekali 5 dan za transfer (faza rane blastociste). Eto..danas 4dpt pa cekamo…

Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!!!
    Kad vadiš betu?
    Napiši nešto o sebi/vama? Godine, dijagnoze? Imala si osam stimulacija? Gdje? Kakvi su onda bili rezultatI? Mi ovdje volimo sve znati
    Smiješ si i potpis srediti
    Ovdje ćemo sve navijati zajedno s tobom da je ovo onaj dobitni

Ja i MM smo se bacili u istraživanje svih nalaza 2009. Prvi spontani 2008. Po svim nalazima smo bili zdravi, osim njegovog lošijeg spermio kojeg smo kasnije doveli u normo. I MTHFR . Propuhivanje b.o. Imali par nekih prirodnih postupaka na duhu davne god,ne sijecam se rezultata tada, osim bete 0. 2012 dg laparoskopija, b.o. 
    2016 Prvi pokušaj u petrovoj, nismo odradili jer nakon  prve konzultacije kad sam trebala krenuti th m nije dosla, prirodno trudna- vanmater.skinut desni jajovod. 
    2017. IVF, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle, 11 oocita, ET 2 blast, nema smrznutih, prisutna endometrioza, beta 0.
    Iste god,2 pokušaj Overleap,CTX, Decapeptyl, Ovitrelle, 9oocita, ET 2 blast, zamrznuto 2x2 blast.Tada 6dpt operirana zbog sumnje na torziju jajnika a bila je hiperstimulacija. Beta neka sitna, nije se održala.
    2018. bez th, FET 2 blast., beta 0. 
    2019. uz Estrofem, FET 2 blast.,11dnt beta-122, 14dnt- 350, 17dnt-1052, 5 dana nakon sam operirana zbog vanmaternicne, u desnom rogu, nisu mi uspili izvaditi plod,dobivala metotreksate, beta rasla, 4 i dan  pukla maternica, iskrvarila u trbuh,zaradila onaj veliki rez(kao carski), izvukla živu glavu, izvadili plod i usput veliki enodmetriom.
    Sad smo opet u postupku, Gonali, 16oocita, samo 2 js prezivile, losiji spermiogram opet. 4dnt danas.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.