Moja beta 0.2
Sreca da jutros nisam stavila utrice, cekala sam nalaz.. Nadam se da cu procuriti brzo..
Zao mi je😣😣❤
Upravo napisala poruku a vidim sad tvoj nalaz.
Budi jaka,nema utjesne rijeci to znam 😣
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Moja beta 0.2
Sreca da jutros nisam stavila utrice, cekala sam nalaz.. Nadam se da cu procuriti brzo..
❤💜😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Problemi s palcem su mi potpuno preuzeli život zadnjih 5 mjeseci do razine da mi se povraća na to kad me netko pita o tome, a stalno me svi pitaju (razumljivo), ali ja o palcu više ne želim govoriti, jer ispada da se moj život sveo na palac. Jebeni palac je uspio zasjeniti strahotu Endometrioze i Visanna koje još prolazim, a i horore sa zubima koje imam usput (vadila zub, bila u komi 15 dana sa šavovima). Sad mi preostaje još učiniti magnet stopala i možda cijele noge te zdjelice, jer je suludo kad sjednem na wc da cijelo stopalo promjeni boju, a palac je plav kao da sam Štrumf. Jako je stravično što nitko nije čuo za ovakav slučaj i što sam sama samcata u ovom hororu, stoga nisam željela ovdje kvariti većinom dobru atmosferu svojim sranjima. Popratila sam sve trudnoće, svima čestitam od srca i navijam za sve cure koje su sad u fazi čekanja bete.❤️
MTBmolim te makni me s liste trudnica soon to be, jer to neću biti nikada. Posvojenje školicu sam otkazala do jeseni (zvali me neki dan da smo upali u ciklus za ožujak), jer nisam ni približno zdrava, niti smo počeli raditi.😬
Misskad čitam tvoje postove o bolovima koje svakodnevno trpiš, kao da čitam svoje misli. Znaj da te jako razumijem jer sama i dalje trpim takve bolove kakve opisuješ, Visanne još ne djeluju, osim što mi u zadnje vrijeme udaraju na psihu nenormalno, takva živčanoća i bijes, ali idem na terapiju pa izbacim iz tijela. Drži se.❤️
Svim curama veliki zagrljaj.❤️Možda neću više uopće pisati. Preteško mi je i ne želim kvariti ovdje veselje, a i nekako ne pripadam više ovdje, jer moj san o trudnoći je uništen.😘
😍❤️🥰 🤗
Moja beta 0.2
Žao mi je
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pozdrav svima, nova sam tu. Procitala sve s uvoda😁… Jucer sam se odvažila otvoriti profil ali sam pisala na onoj drugoj temi..međutim vidim da ste ovdje aktivnije😊. Do sada sam svih ovih proslih godina (oko 13 god🙄)samo citala forume ali nisam podijelila nikad svoju pricu. Da skratim u 8.postupku sam…16JS izvađeno..12 oplođeno..samo 2 prezivjele..malo slabije kaze biologica a i njegovi su nam plivaci bili jako losi ovaj put (oligoasteno). Docekali 5 dan za transfer (faza rane blastociste). Eto..danas 4dpt pa cekamo…
Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!!!
Kad vadiš betu?
Napiši nešto o sebi/vama? Godine, dijagnoze? Imala si osam stimulacija? Gdje? Kakvi su onda bili rezultatI? Mi ovdje volimo sve znati
Smiješ si i potpis srediti
Ovdje ćemo sve navijati zajedno s tobom da je ovo onaj dobitni
Ja i MM smo se bacili u istraživanje svih nalaza 2009. Prvi spontani 2008. Po svim nalazima smo bili zdravi, osim njegovog lošijeg spermio kojeg smo kasnije doveli u normo. I MTHFR . Propuhivanje b.o. Imali par nekih prirodnih postupaka na duhu davne god,ne sijecam se rezultata tada, osim bete 0. 2012 dg laparoskopija, b.o.
2016 Prvi pokušaj u petrovoj, nismo odradili jer nakon prve konzultacije kad sam trebala krenuti th m nije dosla, prirodno trudna- vanmater.skinut desni jajovod.
2017. IVF, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle, 11 oocita, ET 2 blast, nema smrznutih, prisutna endometrioza, beta 0.
Iste god,2 pokušaj Overleap,CTX, Decapeptyl, Ovitrelle, 9oocita, ET 2 blast, zamrznuto 2x2 blast.Tada 6dpt operirana zbog sumnje na torziju jajnika a bila je hiperstimulacija. Beta neka sitna, nije se održala.
2018. bez th, FET 2 blast., beta 0.
2019. uz Estrofem, FET 2 blast.,11dnt beta-122, 14dnt- 350, 17dnt-1052, 5 dana nakon sam operirana zbog vanmaternicne, u desnom rogu, nisu mi uspili izvaditi plod,dobivala metotreksate, beta rasla, 4 i dan pukla maternica, iskrvarila u trbuh,zaradila onaj veliki rez(kao carski), izvukla živu glavu, izvadili plod i usput veliki enodmetriom.
Sad smo opet u postupku, Gonali, 16oocita, samo 2 js prezivile, losiji spermiogram opet. 4dnt danas.
😔😔 jako mi je zao zbog tvoje situacije! Stvarno si se napatila i zasluzujes ubrzo svoju srecicu u rukama 💜❤🙏🏻 nadajmo se da je ovaj dobitan
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruška svagdje čitam za tu d manozu. A ja bila u ljekarni tražila tablete one od brusnice cranactin il d manozu. I u dvije ljekarne mi ženske rekle da se to ne smije u trudnoći, da smijem samo brusnicu u rinfuzi i kuhat čaj od tog. Ajd reci 🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Još sat i pol preživjeti pa počinje vikend. Baš mi je težak dan danas. Zaostatak mi počinje biti ogroman, ali jednostavno ne mogu se skoncentrirati, baš se glupo osjećam danas.
Sjedim kao trudnica, u poluležećem položaju, jer ne mogu sjediti. Nikad sretnija nisam bila što radim od doma
Uzivaj u vikendu i u 👶🏻👶🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruška svagdje čitam za tu d manozu. A ja bila u ljekarni tražila tablete one od brusnice cranactin il d manozu. I u dvije ljekarne mi ženske rekle da se to ne smije u trudnoći, da smijem samo brusnicu u rinfuzi i kuhat čaj od tog. Ajd reci 🤦🏻♀️
Pa sad stvarno ne znam... Meni je rekla sestra kod ginica, pa valjda ona zna 🤷🏻♀️ Svasta! Ja cu bas pitat na slijedecem pregledu
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
LineicaJa bi išla negdje drugdje ne u Breyer. Kad sam dala tamo urinokulturu napravim dođe mi neka flora kj nije ni sterilno, ko da je kontaminacija 🤦🏻♀️ onda mi u Skvorcu rekli (posto im ti vanjski labosi rade pretrage) da oni tak često i da odem u synlab ili negdje drugdje. Pa dam 500 kn za urine zbog ponavljanja 🙈 ja sad sam nadam se IMALA (moram ponovit sljedeći tjedan) 😂 enterokok, pitala na pregledu doktora, kaže da su to sve bakterije kj dobijemo sami od sebe i da su česte, pogotovo od 20 do 24 tjedna (neznam zkj baš tad). A inače da kažem da nikad u životu prije ovog nisam imala nikakvu upalu, urin uvijek čist ko suza
*.Women_name.* kako volim vidjeti uspjeh nakon 8st. I mene jedan takav čeka uz 4st 😍 Čestitam na curici 😊 Većinu toga obavljam u Breyeru jer mi je jako blizu, ali mi se nikako neda ponavljati pretragu pa ću probati negdje drugdje. Jesi uspjela riješiti enterokok? Ja sam cijeli život pod upalama, nadam se da se neće nastaviti u trudnoći, barem ne u toj mjeri…
Želim i tebi isto 😍😍😍🤞🙏 hvalaa ❤️ neznam jesam ga se riješila jer nisam imala klasične simptome, više kao menga bolove pa neznam jel to bilo vezano uz to. Sljedeći tjedan ponavljam urinokulturu, sinoć sam zadnji antibiotik popila, rekli su da ponovim za 7 dana. Pila sam amoxil 10 dana. Pij puno cajeka, brusnica, preveniraj. Ja nisam jer nikad nisam imala upale, a trebala sam
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala, cure.
Vrlim vas puno ❤❤
Sad barem znamo da DM testovi nisu pokvareni 😂
Za vikend ipak uzivancija, cekam M, cekam odg.dr. Ja sam svoje zelje poslala.
😘
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji