Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 13:31

manemoj, da, da lako je biti general nakon bitke. Sad kad me druga lavica razotkrila, lako je retroaktivno vidjeti sve znakove prevare. 

Emma05, srce me boljelo dok sam čitala tvoju priču. Puno ti hvala što si je podijelila sa nama. Stvarno si svašta prošla, i ja navijam za tebe da uskoro budeš nagrađena predivnom bebicom.  Dobro, ne mora biti predivna, neću te previše žaliti ako bude urlala po noći i ne dala ti da spavaš 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    05. Ožujak 2021. 13:33

Lineica Ja bi išla negdje drugdje ne u Breyer. Kad sam dala tamo urinokulturu napravim dođe mi neka flora kj nije ni sterilno, ko da je kontaminacija 🤦🏻‍♀️ onda mi u Skvorcu rekli (posto im ti vanjski labosi rade pretrage) da oni tak često i da odem u synlab ili negdje drugdje. Pa dam 500 kn za urine zbog ponavljanja 🙈 ja sad sam nadam se IMALA (moram ponovit sljedeći tjedan) 😂 enterokok, pitala na pregledu doktora, kaže da su to sve bakterije kj dobijemo sami od sebe i da su česte, pogotovo od 20 do 24 tjedna (neznam zkj baš tad). A inače da kažem da nikad u životu prije ovog nisam imala nikakvu upalu, urin uvijek čist ko suza 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

vuky
    05. Ožujak 2021. 13:37

Emma05 ❤️ 
    Procitala sam vasu priču i oci pune suza! Sretno i drzimo 🤞🏻 da sada to bude to ❤️

Budem sad u pon uz betu izvadila Dheu, D vit, Folnu i tsh ... sta mislite?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 13:39

vuky

Emma05 ❤️
    Procitala sam vasu priču i oci pune suza! Sretno i drzimo 🤞🏻 da sada to bude to ❤️

Budem sad u pon uz betu izvadila Dheu, D vit, Folnu i tsh … sta mislite?

vuky, znaš mene, ja uvijek izvadim sve što mogu iz krvi, kad je već vadim. Da se ne baci. Dodaj i feritin tu, onak reda radi. 
    Samo ti nema smisla vaditi FSH, LH, AMH jer su oni još pod utjecajem postupka.

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    05. Ožujak 2021. 13:41

malamaka

Bok cure. Baš me i nema često ali trudim se redovito Vas popratiti. Bogu hvala već smo u 12. tjednu, čekamo 17-og sljedeći UZV.
    Imam jedno pitanje za Vas. U par minuta sam nekoliko puta čula i osjetila ko neko ispuhivanje/pucketanje zraka u trbuhu. Da li je netko upoznat s time što bi to moglo biti? Prva mi je trudnoća pa nisam upoznata… Evo sada opet dok tipkam. 😍😍😍

Cestitam na 12.tj, brzo to prolazi da... Sto se tice tih zbivanja u trbuhu u tim tjednima, to su crijeva. Maternica sve pritisce pa postaju zvucnija, ne brini, sve je to normalno. Bebaca neces jos osjetiti posebno ako je prva trudnoca. Prvi baloncici nisu prije 16.tt, a udarci uglavnom poslije 20. Doci ce i to brzo, neka sve i dalje bude ok. MTB, stucanje je iza 16.tt, ja ga jos ne osjetim. Moja beba ne stuca, opet je na mamu sva 😂😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Samara
    05. Ožujak 2021. 13:42

Nikita, naravno da pripadaš ovdje jer iskreno najviše savjeta smo od tebe dobile. Pa kak bi znale da moramo grijat stopala, jesti krumpiric
    će i ostale korisne savjete? Razumijem ako se želiš odmaknuti samo ako je tebi teško biti tu s nama. Želim ti brz oporavak i da ubrzo grliš svoju bebu koja će na ovaj ili onaj način doći u tvoju obitelj. Drži se ❤️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 13:45

Nikitta volimo te vidjeti ovdje,drži se

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi

Mara predivna beta ❤😍 gigami za uzv 😎
    Anabelaaa pola ih se oplodilo, top!! Gigamo da se sve razvijaju po psu!! Ovo su diiiivne i ohrabrujuce viseski za niskoAMHovce i ide u prilog time kako on nije presudan. Meni gotovo svi dr.odmajuju na amh😉 Uzv im je kljucan 😋😋✌
    Nikitta ❤ lijepo te je čuti. Drži se. Veselimo se cuti ce kadgod. I drzimo fige da stvari konacno krenu nabolje.
    Aurora i mene zanima sta je bilo na Prometeju 😋
    Svi dr.odmahuju na forume, bla bla. Ipak, mislim da smo sve skupa procitale vise strucnih radova na razne teme nego jedan prosjecan mpo dr. 😂😂😂😂
    Vezano za IVF, ako Gic čita/ ima dojavljivaca.. Sto pobodu nije vec smislio neku surpresiju za šeficu da se žena malo skulira 😋😎 Ocito je problem u hormonima, a on je Gargamel za to- neka joj smucka neku dobru kombinaciju hormona da se zena konacno dobrovolji! 😂😂 Ali ocito se vodi onom U postolara najgore cipele 😎🙀

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🌼TiKi🌼

malamaka

Bok cure. Baš me i nema često ali trudim se redovito Vas popratiti. Bogu hvala već smo u 12. tjednu, čekamo 17-og sljedeći UZV.
    Imam jedno pitanje za Vas. U par minuta sam nekoliko puta čula i osjetila ko neko ispuhivanje/pucketanje zraka u trbuhu. Da li je netko upoznat s time što bi to moglo biti? Prva mi je trudnoća pa nisam upoznata… Evo sada opet dok tipkam. 😍😍😍

Cestitam na 12.tj, brzo to prolazi da… Sto se tice tih zbivanja u trbuhu u tim tjednima, to su crijeva. Maternica sve pritisce pa postaju zvucnija, ne brini, sve je to normalno. Bebaca neces jos osjetiti posebno ako je prva trudnoca. Prvi baloncici nisu prije 16.tt, a udarci uglavnom poslije 20. Doci ce i to brzo, neka sve i dalje bude ok. MTB, stucanje je iza 16.tt, ja ga jos ne osjetim. Moja beba ne stuca, opet je na mamu sva 😂😂

E, hvala, onda sam pobrkala. Činilo mi se da je rano.
    Sumnjam da će moje bebe štucati, ni mama im ne štuca.
    Ali moguće da će se mlatiti, mama je mlatila svog bracu sve u 16  Imao je sreće što nismo dijelili maternicu, rodio bi se sav plav i ljubičast 

💔💔💔

sbjelisi
    05. Ožujak 2021. 13:46

* pobodu znači pobogu 😎✌

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.