Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 12:08

Nikitta

Svim curama veliki zagrljaj.❤️Možda neću više uopće pisati. Preteško mi je i ne želim kvariti ovdje veselje, a i nekako ne pripadam više ovdje, jer moj san o trudnoći je uništen.😘

Jao, Nikitta, bas stalno, stalno mislim na tebe.. Nije pusta fraza, nego te se bas cesto sjetim! Pretpostavljala sam da sigurno nest nije ok cim se ne javljas i eto... 😔😔 nemam ti sta drugo reci osim da mi je stvarno zao zbog svega sta ti se dogadja ❤💜 da ti ikako mogu pomoc, vjeruj da bi! I nemoj ni slucajno pricat da ne pripadas ovdje! ☝🏻 ti si jedna od nas, pomogla si hrpi cura sa svojim savjetima, pogotovo curama koje se bore sa ovom nesretnom bolestinom sa kojom se i ti boris. Ako je TEBI lakse ne bit ovdje i ne citat, onda se makni, ali nemoj zbog nas jer niti jednoj ne smetas ili kvaris veselje, tako uopce nemoj razmisljat! Sve volimo kada si tu i kada sudjelujes u svemu 💜❤ samo je bitno da je tebi to ok i ako ti tesko pada zbog trudnoce i ostalog, naravno da razumijemo. Ali svima si postala jako draga, sve te volimo i za svaku od nas si uvijek imala i savjet i vremena pa ti uzvracamo istom mjerom! 🤗❤💜 sta god odlucila i sta god je za tebe najbolje, tako i napravi! Ali ovdje nikome ne smetas i jadat se mos od jutra do mraka, ako ce ti tako lakse bit. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• ribic
    05. Ožujak 2021. 12:10

Evo mi smo danas zamznuli muzev materijal. Nalaz je dosao i ima 78%  progresivno pokretnih. Morala sam ga malo pohvaliti jer je svaki put sve bolji nalaz, a on sve lakse i lakse podnosi taj stres davanja uzorka u casicu i tocno odredeno vrijeme - sto je super.

Sad da se jos moja gospodicna jajna stanica prestane praviti fina i dopusti da se oplodi - bilo bi super. Tu je svaki mjesec al bzvz glumata i ne oplodi se, a ne kuzi da nemamo vremena za to (nizak AMH).

😂😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• *.Women_name.*
    05. Ožujak 2021. 12:11

Nikitta

Problemi s palcem su mi potpuno preuzeli život zadnjih 5 mjeseci do razine da mi se povraća na to kad me netko pita o tome, a stalno me svi pitaju (razumljivo), ali ja o palcu više ne želim govoriti, jer ispada da se moj život sveo na palac. Jebeni palac je uspio zasjeniti strahotu Endometrioze i Visanna koje još prolazim, a i horore sa zubima koje imam usput (vadila zub, bila u komi 15 dana sa šavovima). Sad mi preostaje još učiniti magnet stopala i možda cijele noge te zdjelice, jer je suludo kad sjednem na wc da cijelo stopalo promjeni boju, a palac je plav kao da sam Štrumf. Jako je stravično što nitko nije čuo za ovakav slučaj i što sam sama samcata u ovom hororu, stoga nisam željela ovdje kvariti većinom dobru atmosferu svojim sranjima. Popratila sam sve trudnoće, svima čestitam od srca i navijam za sve cure koje su sad u fazi čekanja bete.❤️
    MTBmolim te makni me s liste trudnica soon to be, jer to neću biti nikada. Posvojenje školicu sam otkazala do jeseni (zvali me neki dan da smo upali u ciklus za ožujak), jer nisam ni približno zdrava, niti smo počeli raditi.😬
    Misskad čitam tvoje postove o bolovima koje svakodnevno trpiš, kao da čitam svoje misli. Znaj da te jako razumijem jer sama i dalje trpim takve bolove kakve opisuješ, Visanne još ne djeluju, osim što mi u zadnje vrijeme udaraju na psihu nenormalno, takva živčanoća i bijes, ali idem na terapiju pa izbacim iz tijela. Drži se.❤️
    Svim curama veliki zagrljaj.❤️Možda neću više uopće pisati. Preteško mi je i ne želim kvariti ovdje veselje, a i nekako ne pripadam više ovdje, jer moj san o trudnoći je uništen.😘

Jako mi je drago da si nam se javila. Žao mi je što prolazis tu katastrofu, nadam se da će te više bar dio tih bolova pustit na miru. Nemoj mislit da si nam i kakav teret, mi smo tu i za pozitivno i negativno, ne kvaris nam ništa. Ti si nas bodrila puno puta ❤️ što se bebice tiče, ti već imaš svoju obitelj i sigurno ti je puno lakše jer su oni uz tebe, ali znam i da ćeš bar na nekakav nacin dobiti još jednog člana i da ćeš bit najbolja majka na svijetu jer si to zaslužila. Javi nam se ponekad bar 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    05. Ožujak 2021. 12:11

MTBica brzo ti je izasao brevacid.
    Ja otisla pinovo na pikanje u Agram. Ne zelim nastavljati terapiju do pon ako ne moram. 

oharascarlett14@gmail.com

Marinela87
    05. Ožujak 2021. 12:12

Draga Nikitta, i ja sam puno puta pomislila na tebe i drago mi je sto si se javila. Iako nisam vjernik, daleko od toga,  ponekad se zapitam i ponadam da ipak postoji drugi svijet nakon ovoga u kojem ce se svim divnim ljudima koji su toliko dali drugima, a nazad dobili pusta sranja i boli, vratiti sve to u ogromnoj sreci, jer jednostavno ne mogu shvatiti zasto se inace dogadaju ovakve nepravde. To ne moze biti to. Tebi naravno zelim da u ovom zivotu docekas suncane dane i olaksanje, a da do tad izdrzis sve sta te ceka.. I naravno da pripadas ovdje cak i kad se maknes s liste!!

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 12:14

ribic

Evo mi smo danas zamznuli muzev materijal. Nalaz je dosao i ima 78% progresivno pokretnih. Morala sam ga malo pohvaliti jer je svaki put sve bolji nalaz, a on sve lakse i lakse podnosi taj stres davanja uzorka u casicu i tocno odredeno vrijeme - sto je super.

Sad da se jos moja gospodicna jajna stanica prestane praviti fina i dopusti da se oplodi - bilo bi super. Tu je svaki mjesec al bzvz glumata i ne oplodi se, a ne kuzi da nemamo vremena za to (nizak AMH).

😂😂😂

To je fantastičan nalaz za muža, svaka mu čast.
    Tvoja fina dama će popustiti, ne želi sad baš ispasti prelaka.
    A za AMH ne brini, to je sasvim pristojan AMH i imaš ti još godina i godina plodnosti. Pa vidi si AFC, predivan je. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Ožujak 2021. 12:14

Ajme danas imamo puno lijepih vijesti... ❤️
    Žao mi je što se provukla i koja loša ali znajte da tu nije kraj 🙏❤️ to je samo jedan kamen spoticanja, nakon kojeg treba nastaviti dalje. Znam koliko je teško i znam da osobno nebi podnjela ni pola što je neka od vas prošla. Samo vam želim puno snage 🤗
    manemoj predrago mi je zbog tebe i želim ti sve najljepše. Evo znaš i moju priču, ovo mi je drugo smeđarenje u tjedan dana. Dobila sam tjedan bolovanja i idemo dalje, kaže možeš radit. Nije to ništa... Nama obrambeni mehanizam neda da mislimo da je sve ok. Možda jest samo bezazleno, ali ajde znaj. Totalno suosjećam sa tobom i želim ti puno snage, kao i svim curama koje prolaze kroz takve scenarije 🙏❤️
    Nina endo seko, sjetila sam se tebe ali pošto si se sama povukla mislila sam da ti treba vremena...došla si sa lijepim vijestima. Imamo primjer naše Dolly sa takvom betom i eno na uzv je vidjela srčeko 🤗🤗❤️Meto 🤗❤️❤️
    anabelaaaa moja sve znaš ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

endometrioza

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 12:15

Lineica

Ruska1986

Lineica

Hvala na odgovoru! Nakon lošeg nalaza urina, moj dr.mi je samo dao Ninur i rekao da se javim kada potrošim. Nije htio dati uputnicu za urino.
    Sada se sve upalilo i spustilo i dolje. Bojim se da će mi odgoditi transfer…

Mislim da je nasa Lucyinthesky imala takvu upalu prije transfera… Mislim da je ona bila, ali nisam sigurna. Ali, gle, ako i bude potrebe da ti odgode transfer neg da se stanje pogorsa i na kraju se ti samo napatis. Ja se nadam da ce sve ipak ic svojim tokom i da nece bit odgadjanja… 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Ruska1986 hvala što šalješ pozitivu i čestitam na curki 😍 To je ono što drži nas trudiliceMislim da ću napraviti urino u Breyeru u pon. U uto. sam u Petrovoj pa ću dog. s prof. što dalje. U čet ili pet bi trebao biti FET. Ako mi odgode, tražiti uputnicu za dnevnu bolnicu za urino.na Rebru da mi sve pretrage naprave. Upala za upalom, nema što nisam probala… Nisam sigurna, trebamo li i mm i ja raditi test na Covid prije FET-a?

Hvala ti 🤗😊 Ja nisam bila u FETu ali sam testove samo ja radila jer pratnja nije bila moguca ni na aspiraciji ni na transferu. Ne znam kakva je sad situacija.. Tako da mislim da mozda samo ti radis 🤔 ja sam isto muku mucila sa tim upalama 🙆🏻‍♀️ isto pila Ninur prije trudnoce, a inace imam problema sa E.Coli. I jednostavno sam se pomirila da ce uvijek bit tu.. Kad pretjeram sa slatkim, tocno osjecam kako sve krene peckat.. Ako je Candida il E.Coli, i prehrana je jako bitna. Nadam se da ce otkrit o cem se kod tebe radi pa da se to sve krene lijecit! I da ces moc ic u transfer, kao sta si i planirala 😊 ali kazem, bolje i da se odgodi ako ti trebas nest lijecit jer ja kaf se sjetim tih svojih upala pa da jos moram i transfer odradit, jaooo... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 12:16

BjeliS 💕👣

MTBica brzo ti je izasao brevacid.
    Ja otisla pinovo na pikanje u Agram. Ne zelim nastavljati terapiju do pon ako ne moram.

Je, baš je brzo izašao. Ovitrelle koji je mislim 6500 je 8 dana kasnije bio 5, a ovo koje je 10000 je 7 dana kasnije bio 20. Brzo to moje tijelo prorošta, ne želi mi davati lažne sjene 
    Pametno za pikanje, javi kad dođe rezultat. 
    Ima smisla, pogotovo s obzirom na to da uzimaš i heparin.

💔💔💔

Alice
    05. Ožujak 2021. 12:17

Nikitta pošto sam novija ovdje ne znam tvoju pricu od prije ali procitala san ovaj post koji si napisala i zaista mi je zao da tako nesto ti se dogodilo. Nadam se da ce bolovi popustiti i da ce ti se sreca osmjehnuti napokon jer zaista to zasluzujes! Znaj da iza svake kise dolazi sunce. Pokusaj biti jaka koliko god mozes jer sve smo mi zene lavice i izguramo cak ono nemoguce, i nemoj klonuti, nemoj odbaciti mogucnost trudnoce kad tad jer kako cure kazu bit ces najbolja majka na svijetu❤️ 
    Ovdje si i vise nego dobrodosla kako nivim clanicama poput mene tako i svojim starijim lavicama koje su tu uz tebe id pocetka🤗 Ponekad bude lakse uz razgovor, nadamo se da cemo te cuti jos koji put😘

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.