manemoj, da, da lako je biti general nakon bitke. Sad kad me druga lavica razotkrila, lako je retroaktivno vidjeti sve znakove prevare.Emma05, srce me boljelo dok sam čitala tvoju priču. Puno ti hvala što si je podijelila sa nama. Stvarno si svašta prošla, i ja navijam za tebe da uskoro budeš nagrađena predivnom bebicom.
Dobro, ne mora biti predivna, neću te previše žaliti ako bude urlala po noći i ne dala ti da spavaš
Ima ovdje jos puno ratnica vidim po pricama..tako da nisam sama. Jake smo mi sve!
Hvala za rijeci podrske😁💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Vezano za IVF, ako Gic čita/ ima dojavljivaca.. Sto pobodu nije vec smislio neku surpresiju za šeficu da se žena malo skulira
💔💔💔
Emma05 ❤️
Procitala sam vasu priču i oci pune suza! Sretno i drzimo 🤞🏻 da sada to bude to ❤️
Budem sad u pon uz betu izvadila Dheu, D vit, Folnu i tsh … sta mislite?
Puno hvalaa😊❤🙏
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Bok cure. Baš me i nema često ali trudim se redovito Vas popratiti. Bogu hvala već smo u 12. tjednu, čekamo 17-og sljedeći UZV.
Imam jedno pitanje za Vas. U par minuta sam nekoliko puta čula i osjetila ko neko ispuhivanje/pucketanje zraka u trbuhu. Da li je netko upoznat s time što bi to moglo biti? Prva mi je trudnoća pa nisam upoznata… Evo sada opet dok tipkam. 😍😍😍
Cestitam na 12.tj, brzo to prolazi da… Sto se tice tih zbivanja u trbuhu u tim tjednima, to su crijeva. Maternica sve pritisce pa postaju zvucnija, ne brini, sve je to normalno. Bebaca neces jos osjetiti posebno ako je prva trudnoca. Prvi baloncici nisu prije 16.tt, a udarci uglavnom poslije 20. Doci ce i to brzo, neka sve i dalje bude ok. MTB, stucanje je iza 16.tt, ja ga jos ne osjetim. Moja beba ne stuca, opet je na mamu sva 😂😂
E, hvala, onda sam pobrkala. Činilo mi se da je rano.
Sumnjam da će moje bebe štucati, ni mama im ne štuca.
Ali moguće da će se mlatiti, mama je mlatila svog bracu sve u 16Imao je sreće što nismo dijelili maternicu, rodio bi se sav plav i ljubičast
O stucat ce, bez brige! 😊 sto trudnoca odmice, sve cesce i sve duze... Meni se od svega to stucanje najmanje svidja... 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Još sat i pol preživjeti pa počinje vikend. Baš mi je težak dan danas. Zaostatak mi počinje biti ogroman, ali jednostavno ne mogu se skoncentrirati, baš se glupo osjećam danas.
Sjedim kao trudnica, u poluležećem položaju, jer ne mogu sjediti. Nikad sretnija nisam bila što radim od doma
💔💔💔
Bok cure. Baš me i nema često ali trudim se redovito Vas popratiti. Bogu hvala već smo u 12. tjednu, čekamo 17-og sljedeći UZV.
Imam jedno pitanje za Vas. U par minuta sam nekoliko puta čula i osjetila ko neko ispuhivanje/pucketanje zraka u trbuhu. Da li je netko upoznat s time što bi to moglo biti? Prva mi je trudnoća pa nisam upoznata… Evo sada opet dok tipkam. 😍😍😍
Kao sta je Tiki rekla, to sy crijeva sigurno... Tako rano bebicu ne osjecaju ni zene koje su vec radjala, a one osjete bebu puno prije nas prvorotkinja. Ali bez brige, brzo ce to proletit i vec ces ju osjecat stalno 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
LineicaJa bi išla negdje drugdje ne u Breyer. Kad sam dala tamo urinokulturu napravim dođe mi neka flora kj nije ni sterilno, ko da je kontaminacija 🤦🏻♀️ onda mi u Skvorcu rekli (posto im ti vanjski labosi rade pretrage) da oni tak često i da odem u synlab ili negdje drugdje. Pa dam 500 kn za urine zbog ponavljanja 🙈 ja sad sam nadam se IMALA (moram ponovit sljedeći tjedan) 😂 enterokok, pitala na pregledu doktora, kaže da su to sve bakterije kj dobijemo sami od sebe i da su česte, pogotovo od 20 do 24 tjedna (neznam zkj baš tad). A inače da kažem da nikad u životu prije ovog nisam imala nikakvu upalu, urin uvijek čist ko suza
*.Women_name.* kako volim vidjeti uspjeh nakon 8st. I mene jedan takav čeka uz 4st 😍 Čestitam na curici 😊 Većinu toga obavljam u Breyeru jer mi je jako blizu, ali mi se nikako neda ponavljati pretragu pa ću probati negdje drugdje. Jesi uspjela riješiti enterokok? Ja sam cijeli život pod upalama, nadam se da se neće nastaviti u trudnoći, barem ne u toj mjeri...
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Još sat i pol preživjeti pa počinje vikend. Baš mi je težak dan danas. Zaostatak mi počinje biti ogroman, ali jednostavno ne mogu se skoncentrirati, baš se glupo osjećam danas.
Sjedim kao trudnica, u poluležećem položaju, jer ne mogu sjediti. Nikad sretnija nisam bila što radim od doma
Uh, slazem se 😰💙
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis umirem na komentar o šefici 🤣🤣 ja mislim da se treba ona malo pomazi s muzem hahah
Mare lijepa beta 🤞
Emma endo sis, znaci neznam sta da kazem na tvoju pricu ja tu kukam ali koja si ti borilica svaka čast 😘😘😘 saljem ogroman zagrljaj i zelim ti uspjeh ovaj put stvarno si zasluzila..
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Moja beta 0.2
Sreca da jutros nisam stavila utrice, cekala sam nalaz.. Nadam se da cu procuriti brzo..
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji