Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Ožujak 2021. 12:18

Nikitta sve znaš što mislim i znam što prolaziš, bar ovaj dio što se endo tiče i mislim da je to dovoljna dijagnoza da opravda sve što si napisala. Uz to još šta si nabrojala, divim ti se da si uopće to sve podnjela. Želim ti puno snage, da se već jednom riješiš toga svega i javiš nam se samo sa riječima PROŠLO JE ❤️. Neznam kada će to biti, ali znam da si ti jaka žena i da se nedaš, i znam da će doći kad tad jer manje od toga nisi zaslužila...
    Puno zagrljaja ti šaljem i želim ti sve najljepše od srca 🤗❤️

endometrioza

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 12:19

ribic

Evo mi smo danas zamznuli muzev materijal. Nalaz je dosao i ima 78% progresivno pokretnih. Morala sam ga malo pohvaliti jer je svaki put sve bolji nalaz, a on sve lakse i lakse podnosi taj stres davanja uzorka u casicu i tocno odredeno vrijeme - sto je super.

Sad da se jos moja gospodicna jajna stanica prestane praviti fina i dopusti da se oplodi - bilo bi super. Tu je svaki mjesec al bzvz glumata i ne oplodi se, a ne kuzi da nemamo vremena za to (nizak AMH).

😂😂😂

😂😂😂 bas super za nalaz! Naravno da ces ga pohvalit 😉 a tvoj jajna stanica ce sigurni popustit kada navale ovi svi silni frajeri, ona se samo malo pravi nedostupna 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 12:21

Andela111

Bok cure moje…. evo mene nisam se javljala ovih desetak dana jer sam bila u postupku, dakle danas mi je bila prva inseminacija, sve je proslo okej, ubacili mi 8 mil spermica, savrsenih….😊….eto od danas cekanje, ne nadam se puno da se ne bih razocarala ali svakako sam pozitivna i verujem u cuda!

Naravno da trebas bit pozitivna! I mi se nadamo skupa s tobom 🤗🤗🤗 test i beta za 12 dana onda, jel? 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

SeniRemmus
    05. Ožujak 2021. 12:21

Drage cure, Gić čita forum, ili mu bar netko jako dobro prenosi što se tu piše (pitaMo se Tko Bi to bio....). Bila sam danas kod njega, endo mi je oko 6mm na 9dc i on je zadovoljan. Ja ga pitam za ono što se tu nedavno pisalo da ne bi li se do 8. dana ciklusa trebao zadebljavati 1mm po dc (ne spominjući otkud mi taj info!), on se samo nasmijao i rekao da je to jako optimistično i da ne treba vjerovati svemu s foruma hihihi  baš me nasmijao, pogotovo jer sam tu puno puta pisala kako mi idu na živce oni svi u IVF-u pa je vjerojatno i vidio  E da, iako sam bila na Estrofemima prošli mjesec zbog pokušaja FET (na kraju odgođeno zbog pretankog endo), prosli ciklus sam ovulirala jer je vidio danas žuto tijelo! Gić je rekao medicinski fenomen. Rekla sam mu da cure na forumu neće vjerovati kad čuju da sam ovulirala pod Estrofemima, on je rekao: Nene niste pod njima nego nakon prestanka supresije što je isto čudno, ali očito moguće jer pod supresijom nije moguće tako da pazim da točno napišem, ipak imamo vanjskosuradnika ovdje  ugl pojačao mi je estrofeme i lijepim dalje estramon flastere, kaže ajmo mi to sad stisnut max jer čekam taj transfer već predugo pa da nam ne naleti neki novi medicinski fenomen u međuvremenu  p.s. doktore, i dalje mi idu na živce svi iz IVF-a, ali vi najmanje! 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Marinela87
    05. Ožujak 2021. 12:28

SeniRemmus

Drage cure, Gić čita forum, ili mu bar netko jako dobro prenosi što se tu piše (pitaMo se Tko Bi to bio….). Bila sam danas kod njega, endo mi je oko 6mm na 9dc i on je zadovoljan. Ja ga pitam za ono što se tu nedavno pisalo da ne bi li se do 8. dana ciklusa trebao zadebljavati 1mm po dc (ne spominjući otkud mi taj info!), on se samo nasmijao i rekao da je to jako optimistično i da ne treba vjerovati svemu s foruma hihihi baš me nasmijao, pogotovo jer sam tu puno puta pisala kako mi idu na živce oni svi u IVF-u pa je vjerojatno i vidio E da, iako sam bila na Estrofemima prošli mjesec zbog pokušaja FET (na kraju odgođeno zbog pretankog endo), prosli ciklus sam ovulirala jer je vidio danas žuto tijelo! Gić je rekao medicinski fenomen. Rekla sam mu da cure na forumu neće vjerovati kad čuju da sam ovulirala pod Estrofemima, on je rekao: Nene niste pod njima nego nakon prestanka supresije što je isto čudno, ali očito moguće jer pod supresijom nije moguće tako da pazim da točno napišem, ipak imamo vanjskoGsuradnika ovdje ugl pojačao mi je estrofeme i lijepim dalje estramon flastere, kaže ajmo mi to sad stisnut max jer čekam taj transfer već predugo pa da nam ne naleti neki novi medicinski fenomen u međuvremenu p.s. doktore, i dalje mi idu na živce svi iz IVF-a, ali vi najmanje!

Ahahahahhaha😂😂 ajme ako on uz svoj posao jos i cita forum🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
    Ma sumnjam, mislim da mozes i dalje pisat iskreno kolko ti idu na zivce😂 mislim da oni svi znaju da mi visimo po forumima pa je pretpostavio da ti je to info s foruma. I meni je jednom moja rekla "joj kad mi dodu s forumima.." 😂😂😂

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 12:28

Mara234

Cure meni prva beta 207 a druga 422sad čekam prvi pregled

Čestitam,divne vijesti

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Marinela87
    05. Ožujak 2021. 12:30

Marinela87

SeniRemmus

Drage cure, Gić čita forum, ili mu bar netko jako dobro prenosi što se tu piše (pitaMo se Tko Bi to bio….). Bila sam danas kod njega, endo mi je oko 6mm na 9dc i on je zadovoljan. Ja ga pitam za ono što se tu nedavno pisalo da ne bi li se do 8. dana ciklusa trebao zadebljavati 1mm po dc (ne spominjući otkud mi taj info!), on se samo nasmijao i rekao da je to jako optimistično i da ne treba vjerovati svemu s foruma hihihi baš me nasmijao, pogotovo jer sam tu puno puta pisala kako mi idu na živce oni svi u IVF-u pa je vjerojatno i vidio E da, iako sam bila na Estrofemima prošli mjesec zbog pokušaja FET (na kraju odgođeno zbog pretankog endo), prosli ciklus sam ovulirala jer je vidio danas žuto tijelo! Gić je rekao medicinski fenomen. Rekla sam mu da cure na forumu neće vjerovati kad čuju da sam ovulirala pod Estrofemima, on je rekao: Nene niste pod njima nego nakon prestanka supresije što je isto čudno, ali očito moguće jer pod supresijom nije moguće tako da pazim da točno napišem, ipak imamo vanjskoGsuradnika ovdje ugl pojačao mi je estrofeme i lijepim dalje estramon flastere, kaže ajmo mi to sad stisnut max jer čekam taj transfer već predugo pa da nam ne naleti neki novi medicinski fenomen u međuvremenu p.s. doktore, i dalje mi idu na živce svi iz IVF-a, ali vi najmanje!

Ahahahahhaha😂😂 ajme ako on uz svoj posao jos i cita forum🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
    Ma sumnjam, mislim da mozes i dalje pisat iskreno kolko ti idu na zivce😂 mislim da oni svi znaju da mi visimo po forumima pa je pretpostavio da ti je to info s foruma. I meni je jednom moja rekla "joj kad mi dodu s forumima.." 😂😂😂

Il si se ti salila a ja izgubila smisao za humor😂😂 ako da, isprika je mucnina od koje nemrem razmisljat😂 inace super vijesti💃💃💃

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Lucyinthesky
    05. Ožujak 2021. 12:30

Ruska1986

Lineica

Hvala na odgovoru! Nakon lošeg nalaza urina, moj dr.mi je samo dao Ninur i rekao da se javim kada potrošim. Nije htio dati uputnicu za urino.
    Sada se sve upalilo i spustilo i dolje. Bojim se da će mi odgoditi transfer…

Mislim da je nasa Lucyinthesky imala takvu upalu prije transfera… Mislim da je ona bila, ali nisam sigurna. Ali, gle, ako i bude potrebe da ti odgode transfer neg da se stanje pogorsa i na kraju se ti samo napatis. Ja se nadam da ce sve ipak ic svojim tokom i da nece bit odgadjanja… 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ja sam imala jaku upalu mjehura sa bolovima u bubrezima koju sam dobila 2 dana nakon aspiracije.Budući da se radilo samo u mjehuru,dr je rekao da to ne smeta za transfer,iako je bilo grozno.Antibiotik sam dobila nakon transfera.Ja ti ne bi savjetovala da ideš na transfer sa bilo kakvom vaginalnom upalom.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 12:36

Andela111, držmo fige da ti kršni momci dobro opsjednu tvoje jajne stanice i skrše im otpor te ih junački zavedu. Kad je beta?

SeniRemmus, ma ne čita. To mu je omiljena podštapalica, meni je neki dan komentirao za nešto da jesam li to pročitala na forumu od ĐurđicaNjemačka268 (ili tako neki nick je lupio) - u smislu da ne vjerujem sve što čitam po internetima. I nije mu bio prvi put da mi je tako nešto komentirao za forume i forumske doktore.
    Nije znao ni za Leonu, komentirao je da rijetko ima vremena čitati vijesti i pratiti što se zbiva po internetima. Previše vremena mu ode na skidanje latica sa tratinčica i mantranje MTB me voli, MTB me ne voli, MTB me voli, MTB me ne voli, ... 
    Drago mi je da ti je najmanje nedrag u IVF, i nadam se da će ti odraditi majstorski FET i dati ti tvoju bebu 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 12:41

Pa bar su za njega svi komentri super! Moze se samo zacrvenit 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.