Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    05. Ožujak 2021. 11:21

MISS

OMG!!!! Šta se ovde sve izgdogadalo jutros dok sam ja spavala kao medvjed svoj zimski san!!!
     1. Manemoj kako mi je drago zbog tebe, to ti ne mogu opisati,100 puta sam promislila sta nista ne javljas i prokontala mozda nesto krije ,necu gurati,napist ce sama kad bude htjela!! Znaci bete su vrh vrh vrh!!! Za smedarenje i krvarenje znas šta cu ti ja reci jer sam sve to prošla, i vidis dokle sam dogurala .isto kao i Dadi, to ce bit sve ok!! Ljudi ja sam imala u 5 tj svjezu krv popracenu kontrakcijama,doslovno san se za krevet drzalaa od bolova i ispalo je sve ok ,tako da ,ne bojte se krv je skroz ok i ne mora nuzno nista lose znaciti!!! Manemoj uzivaj u svojoj sreci,beta je brutalna, jedva cekamo cuti izvjestaj sa uzv!!!
     2.Meto crta tamni,rekla sam ti da si ti za mene vec odavno trudnica,vrijeme je da postanes i sluzbeno,drzim fige da nastavi tamniti i da sve bude super !!! Bas sam happy koje dobre vijesti danas..
     3.MTB double trudnice ❤️🥰 ti si nam najiscekivanija beta na forumu.
     4.Ostalim curama hvala na podrsci, izdrzat cemo mi to sve , bit ce gorih i losijih dana , to je jasno ali bitno da je babac ok,a ja san velika cura i mogu to sve izdrzati, ne mogu van iz ove koze…koliko sam uspila procitat ova moja dijagnoza se zove Bol okruglih ligamenata maternice ,sve sto sam procitala To je to i moze potrajat do kraja trudnoce.. imam sve simptome koji tamo pišu (pritisak, probadanja, abdominalna bol, munje kroz rodnicu i straznjicu itd..) pa eto da znate da i ta dijagnoza postoji. Sve moras istrazit sam, sinoc sam satima googlala,cudno mi da ovde nisam naisla na nekoga da ima isto jer bi mi bilo lakse ali sta je tu je..imat ce neko primjer mene danas -sutra..
     5.Sanjich,Vuky,Inter,Bajo,Tiki,AuroraB,Nina92,Ruska1986,Women name ❤️❤️
     6.Nakapaka super rezultat, Mara234 beta se dupla ,to je vazno!! Izvadi jos još jednu za svaki slucaj ,tako sam i ja.

Pisala sam ti ja već jednom o tom, znaš kad sam rekla da nemogu nac sliku. Evo našla sam ju https://ibb.co/rkXP4qn. Meni je to objasnilo moje oštre bolove

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    05. Ožujak 2021. 11:22

*.Women_name.*

MISS

OMG!!!! Šta se ovde sve izgdogadalo jutros dok sam ja spavala kao medvjed svoj zimski san!!!
    1. Manemoj kako mi je drago zbog tebe, to ti ne mogu opisati,100 puta sam promislila sta nista ne javljas i prokontala mozda nesto krije ,necu gurati,napist ce sama kad bude htjela!! Znaci bete su vrh vrh vrh!!! Za smedarenje i krvarenje znas šta cu ti ja reci jer sam sve to prošla, i vidis dokle sam dogurala .isto kao i Dadi, to ce bit sve ok!! Ljudi ja sam imala u 5 tj svjezu krv popracenu kontrakcijama,doslovno san se za krevet drzalaa od bolova i ispalo je sve ok ,tako da ,ne bojte se krv je skroz ok i ne mora nuzno nista lose znaciti!!! Manemoj uzivaj u svojoj sreci,beta je brutalna, jedva cekamo cuti izvjestaj sa uzv!!!
    2.Meto crta tamni,rekla sam ti da si ti za mene vec odavno trudnica,vrijeme je da postanes i sluzbeno,drzim fige da nastavi tamniti i da sve bude super !!! Bas sam happy koje dobre vijesti danas..
    3.MTB double trudnice ❤️🥰 ti si nam najiscekivanija beta na forumu.
    4.Ostalim curama hvala na podrsci, izdrzat cemo mi to sve , bit ce gorih i losijih dana , to je jasno ali bitno da je babac ok,a ja san velika cura i mogu to sve izdrzati, ne mogu van iz ove koze…koliko sam uspila procitat ova moja dijagnoza se zove Bol okruglih ligamenata maternice ,sve sto sam procitala To je to i moze potrajat do kraja trudnoce.. imam sve simptome koji tamo pišu (pritisak, probadanja, abdominalna bol, munje kroz rodnicu i straznjicu itd..) pa eto da znate da i ta dijagnoza postoji. Sve moras istrazit sam, sinoc sam satima googlala,cudno mi da ovde nisam naisla na nekoga da ima isto jer bi mi bilo lakse ali sta je tu je..imat ce neko primjer mene danas -sutra..
    5.Sanjich,Vuky,Inter,Bajo,Tiki,AuroraB,Nina92,Ruska1986,Women name ❤️❤️
    6.Nakapaka super rezultat, Mara234 beta se dupla ,to je vazno!! Izvadi jos još jednu za svaki slucaj ,tako sam i ja.

Pisala sam ti ja već jednom o tom, znaš kad sam rekla da nemogu nac sliku. Evo našla sam juhttps://ibb.co/rkXP4qn. Meni je to objasnilo moje oštre bolove

https://ibb.co/rkXP4qn

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

anabelaaaa
    05. Ožujak 2021. 11:22

Meto

Manemoj poljubac muzu za “tihu” podrsku! Meni bas znaci☺️😁
    Nakapaka jeeej, nek zapocme party u labosu🤞🤞🍀😍
    Anabela divan broj stanica. ☺️ Navijamo za malce🤞🤞🍀
    Mara odlicno duplanje😍 sad stedi zivce do uzva🥰🍀
    Mtb bez zajebancije, ta bol je posljedica aspiracije, nesto mi je sestra spomenila kad sam dosla na et i rekla da me vise gore boli nego dolje, da je posljedica aspiracije jer nesto bol ide uzvodno.. nemam pojma, nisam bas slusala al to je u redu, zarastas😁

Hvala🤗🤗Takodjer drzim figiceei tebi da beta bude veeelika 🤞🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 11:23

vuky, tako je i moj mali flegmić smrzlić na tatu. Ono, potrudi se taman onoliko koliko treba, nema potrebu nikoga impresionirati. 

Meto, hvala. Ma i prošli put me bolilo još 7 dana od aspiracije, ali drugačije. I nije mi bilo muka, sad mi je baš muka. Fora je ovo za širenje boli, to me tješi.
    Kao što rekoh, ne mislim da je trudnoća, samo ne bih da mi se nešto zakomplicira. Imala sam slučaj prsnuća crijeva u bliskoj obitelji, tako da znam kako to izgleda i znam si provjeriti je li to problem ali nije mi svejedno.
    Takvo sranje bi za mene bilo doslovno game over. 

💔💔💔

Meto
    05. Ožujak 2021. 11:28

Mtb zato sam ti i napisala, primjetila sam da te ozbiljno brine. I ja jedva zivu glavu izvukla zbog slijepog crijeva😫 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Pami
    05. Ožujak 2021. 11:29

Manemoj čestitam!! 🥳🥳 divne vijesti kod tebe! Bolovi i smeđarenja (pa čak i krvarenja) su česta u ranoj trudnoći. Bit će to sve ok, a kad u utorak vidiš svoju bebu na uzv bit ćeš puno mirnija 😊
    Meto crtica super izgleda! 🤞🤞 da tamni!!
    Mara beta se lijepo podupala, brzo će i uzv 🙂
    Anabelaa super, rezultat je 🔝🔝 za tako nizak amh kao u potpisu. Sretno i da se što više oplodi 🍀🍀
    Nina92 beta je dobra. Ok, mogla bi biti malo veća ali znamo da to ništa ne znači. Razumijem strah, ali držim fige da se lijepo podupla 🤞🤞

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Ana26
    05. Ožujak 2021. 11:30

Manemoj drago mi je zbog trudnoće. Nadam se da će i smeđarenje stati. Bitno da nije svježa krv. Iako imamo primjera da je i tada bila sve ok.
    Vuky žao mi je zbog negativnog testa , ali svakako izvadi betu.
    Meto vidi se crta, nek nastavi tamniti. Baš sam sretna zbog tebe.
    Mara super se dupla, nek se tako i nastavi .
    Nakapaka odličan broj,navijamo za party u labosu.
    Anabelaaa super broj,navijamo za vas!  

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• *.Women_name.*
    05. Ožujak 2021. 11:33

manemoj

*.Women_name.*

MTBkad čitam tvoje simptome, ko da gledam sebe na početku do bete, nek se nastavi tako i nek bude od beba 🥰🤞😉😘
    Vukypricekaj betu, imale smo tu curu kojoj je ipak bila pozitivna pa je još imala dodatni stres kj je stala s utricima. Ništa ti ne znači sad dan, dva 😊
    ManemojAl naši muževi se baš zanimaju za ovaj naš forum, moj meni svako malo kaj se smiješ, a kaj pišu 😂😂 mozda nas i čita 😂🙈 a ne ne čita, nije on taj tip 😂😂😂
    Anchyto je od cijepljenja 😊
    TiKi ma kad je bal nek je maske bal, 2! 😂

Da, ja kad god sam na mobitelu on ti pita šta kažu mame? I svaki put kad je netko trudan ja ti njemu sve ispričam a on ti bude baš sretan. Jedna od najljepših stvari na njemu je što njegovo veselje baš zrači i onda kad je takav vidim da je baš sretan radi ljudi koje pozna preko mojih priča i onda mi je još više draži i MTB to skroz nadoknadi što nije 190 😂😅

Baš lijepo 😍😍😍

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lineica
    05. Ožujak 2021. 11:36

Ruska1986

Lineica

Hvala na odgovoru! Nakon lošeg nalaza urina, moj dr.mi je samo dao Ninur i rekao da se javim kada potrošim. Nije htio dati uputnicu za urino.
    Sada se sve upalilo i spustilo i dolje. Bojim se da će mi odgoditi transfer…

Mislim da je nasa Lucyinthesky imala takvu upalu prije transfera… Mislim da je ona bila, ali nisam sigurna. Ali, gle, ako i bude potrebe da ti odgode transfer neg da se stanje pogorsa i na kraju se ti samo napatis. Ja se nadam da ce sve ipak ic svojim tokom i da nece bit odgadjanja… 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ruska1986 hvala što šalješ pozitivu i čestitam na curki 😍 To je ono što drži nas trudilice  Mislim da ću napraviti urino u Breyeru u pon. U uto. sam u Petrovoj pa ću dog. s prof. što dalje. U čet ili pet bi trebao biti FET. Ako mi odgode, tražiti uputnicu za dnevnu bolnicu za urino.na Rebru da mi sve pretrage naprave. Upala za upalom, nema što nisam probala... Nisam sigurna, trebamo li i mm i ja raditi test na Covid prije FET-a? 

👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
    AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
    2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
    2017- HSG 2/2020-HSC polip,
    6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
    1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
    FET 03/2021. beta 0
    Prirodna trudnoća, ❤ kuca

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 11:44

Meto

Mtb zato sam ti i napisala, primjetila sam da te ozbiljno brine. I ja jedva zivu glavu izvukla zbog slijepog crijeva😫 😘

Puno ti hvala 
    Je da si duplo mlađa od mene, ali skoro da si mi sestra blizanka po razmišljanju, čitaš me ko otvorenu knjigu 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.